Inscrie firma »
Set de porti batante bridge pentru 1 cale de acces YK-PB306A-1+3, 35 pers/min, distanta trecere 900 mm, 24 Vcc

Set de porti batante bridge pentru 1 cale de acces YK-PB306A-1+3, 35 pers/min, distanta trecere 900 mm, 24 Vcc

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Set de porti batante bridge pentru 1 cale de acces YK-PB306A-1+3, 35 pers/min, distanta trecere 900 mm, 24 Vcc

YK-PB306A-1+3 este un set de 2 porti batante (1 si 3) pentru 1 cale de acces. Au o capacitate de trecere de 35 persoane/minut. Acestea sunt complet automate, menite sa controleze accesul persoanelor in locatii cu securitate medie sau scazuta, precum cladiri de birouri, institutii de invatamnt, spatii comerciale etc. Corpul din inox satinat, bratele din sticla acrilica si LED-urile indicatoare le ofera un aspect elegant, putand fi imbinate cu usurinta cu elemente de desing ale unei cladiri moderne. Functia de urgenta permite deschiderea automata la caderea tensiunii sau in cazul unei urgente, pentru evacuarea in siguranta a persoanelor aflate in cladire. Acestea sunt destinate utilizarii in spatii ferite de ploaie. Dispun de senzori IR anti-blocaj si anti-prindere precum si de alarma luminoasa si sonora pentru trecere neautorizata, anti-prindere si la trecerea neautorizata prin spatele unei alte persoane. Au indicatori optici pentru directia de deplasare si temporizare ajustabila pentru inchidere automata.

Acest produs poate genera costuri suplimentare de livrare!

Deoarece acest produs vine direct de la producator, este necesara plata integrala in avans.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
994 725 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

SET DE PORTI BATANTE BRIDGE PENTRU 1 CALE DE ACCES YK-PB306A-1+3, 35 PERS/MIN, DISTANTA TRECERE 900 MM, 24 VCC ESTE LISTAT IN: