Inscrie firma »
MICROCAMERA FULL HD  ASCUNSA IN OCHELARI DE VEDERE

MICROCAMERA FULL HD ASCUNSA IN OCHELARI DE VEDERE

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare MICROCAMERA FULL HD ASCUNSA IN OCHELARI DE VEDERE

Aceasta microcamera ascunsa in ochelari de vedere poate produce imagini video la o rezolutie de pana la 5 MP, la o rezolutie Full HD maxima de 1920 x 1080 pixeli. Camera dispune de un unghi de vizualizare de 120° deci va putea inregistra tot ce ii intra in campul vizual fara a rata nimic. Ramele ochelarilor au un design modern, cu finisaje deosebite si lentile transparente de calitate. Sunt cele mai compacte rame de ochelari cu camera spy care exista pe piata la ora actuala. Camera de inalta rezolutie ( Full HD) ascunsa in ochelari dispune de loc pentru card micro SD pana la 32 GB (cardul nu este inclus), microfonul sensibil incorporat ce permite captarea sunetelor. Autonomia bateriei este de pana la 60 de minute de inregistrare continua, bateria avand 300 mAh se va incarca rapid. Transferul datelor pe calculator se face foarte rapid, cu ajutorul cablului USB inclus. Utilizarea acestei camere este foarte simpla, existand practic un singur buton pentru operare. Camera ascunsa in ochelari de vedere este foarte utila in culegerea informatiilor si obtinerea dovezilor, de catre persoane autorizate.

Inregistrare Full HD

Camera ascunsa in ochelari va inregistra la o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli), fiecare imagine fiind de o calitate superioara. Unghiul de vizualizare de 120° este ideal pentru a capta imagini surprinzatoare din fiecare moment al zilei.

Transfer rapid

Inregistrarile se pot salva pe un card Micro SD de pana la 32 de GB (cardul nu este inclus). Pentru a elibera spatiul de pe card, inregistrarile se pot transfera pe un calculator sau laptop cu ajutorul unui cablu Micro USB.

Usor de purtat

Designul ochelarilor este modern, ei sunt foarte simplu de purtati si inregistrarea tututor evenimentelor va fi naturala fara ca cineva sa observe

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
988 621 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

MICROCAMERA FULL HD ASCUNSA IN OCHELARI DE VEDERE ESTE LISTAT IN:

MICROCAMERA FULL HD ASCUNSA IN OCHELARI DE VEDERE - PRODUSE SIMILARE