Inscrie firma »
DVR AHD Acvil XVR5108FHD, 8 canale, 5 Mp

DVR AHD Acvil XVR5108FHD, 8 canale, 5 Mp

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare DVR AHD Acvil XVR5108FHD, 8 canale, 5 Mp

XVR5108FHD este un DVR XVR stand alone Pentabrid cu 8 canale de inregistrare de la Acvil. Acesta suporta tehnologiile AHD, HD-CVI, HD-TVI, IP si Analog (CVBS) pentru a se integra usor cu cele mai populare formate de inregistrare video, oferind o solutie accesibila cu optiuni cat mai flexibile. Rezolutia maxima de inregistrare este de 5 Mp (2592 x 1944 pixeli). XVR5108FHD are o capacitate de stocare a datelor de pana la 6 TB utilizand un HDD de tip SATA si ofera modalitatea de backup prin USB 2.0 sau direct prin intermediul retelei de internet. Poti accesa camerele live de oriunde ai fi, prin simpla conectare a smartphone-ului (Android, iPhone) cu XVR-ul Acvil, folosind aplicatia BIT VISION.

*DVR-ul are nevoie de un HARD DISK pentru stocarea inregistrarilor.

*Dupa achizitionarea DVR-ului, este indicat sa schimbi parola. Este necesar ca parola noua impreuna cu raspunsul la cele 3 intrebari sa fie memorate / notate. In cazul in care aceste informatii sunt pierdute, este necesar ca DVR-ul sa fie trimis in service pentru resetare, operatiune care este contra cost. (Resetarea parolei nu face obiectul garantiei, costul acestei operatiuni este intre 70 si 140 lei in functie de timpul petrecut.)

AHD este un standard de transmisie pe cablu COAXIAL sau UTP a imaginilor de inalta definitie. Din punct de vedere tehnologic constructiv regasim 3 standarde diferite pentru 3 rezolutii:
Se foloseste pentru transmisii de imagine cu rezolutie de maxim 960H. Se foloseste pentru transmisii de imagine cuprinse intre 960H si 720P (1 megapapixel). Se foloseste pentru transmisii de imagine cuprinse intre 720P si 1080P
(1,3 megapixeli, 2 megapixeli)

H.264

H.264 este un standard de codec video care se remarca printr-o rata de compresie ridicata. Un encoder H.264 poate, fara a compromite calitatea imaginii, sa reduca dimensiunea unui fisier video digital cu mai mult de 80% in comparatie cu formatul JPEG si cu 50% mai mult decat cu standardul MPEG-4.

Vizualizare pe telefon

Se pot vizualiza imagini live de pe telefon (iPhone, Android) prin aplicatia BIT VISION disponibil pe Google Play sau App Store

Detectia miscarii

Pe acest DVR se poate seta optiunea de detectie a miscarii, pe toate canalele, delimitand zonele de interes.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
993 800 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

DVR AHD ACVIL XVR5108FHD, 8 CANALE, 5 MP ESTE LISTAT IN: