Inscrie firma »
DETECTOR PROFESIONAL DE CAMERE SI MICROFOANE ASCUNSE HAWKSWEEP HS-3000 PRO

DETECTOR PROFESIONAL DE CAMERE SI MICROFOANE ASCUNSE HAWKSWEEP HS-3000 PRO

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare DETECTOR PROFESIONAL DE CAMERE SI MICROFOANE ASCUNSE HAWKSWEEP HS-3000 PRO

HawkSweep HS-3000 Pro este un dispozitiv profesional antispionaj wireless ce se poate tine cu usurinta intr-o mana. HawkSweep HS-3000 Pro poate monitoriza si identifica rapid si eficient, orice frecventa de semnal digital sau analog, cum ar fi telefonul mobil, telecomanda wireless, telecomanda de masina, WIFI, walkie-talkie, camera wireless 1.2G / 2.4G, microfon wireless s.a.m.d. Detectorul RF Profesional antispionaj HawkSweep HS-3000Pro are un ecran LCD de 18 biti incorporat.




HawkSweep HS-3000 Pro mai are si un acumulator Li-Ion incorporat ce are o autonomie mare datorita sistemului inteligent de incarcare. Carcasa detectorului este construita dintr-un aliaj de aluminiu folosit si in industria aeronavelor, ce garanteaza performanta inalta si durabilitatea mare a echipamentului. Dispozitivul si accesoriile sunt protejate de o valiza military-grade pentru o protectie maxima in timpul transportului.


FUNCTII: - Acest dispozitiv poate masura frecventa oricarui semnal digital si analog - 16 indicatori extrasenzoriali de intensitate a semnalului radio RF - Baterie cu litiu incorporata cu o autonomie de 2 ore - Afisare pe LCD a starii bateriei (High, medium si low) - Afisaj LCD 8 digits pentru frecventa masurata - Indicator LED pentru starea de incarcare a bateriei - Buton rotativ SQL - ajusteaza puterea semnalului - Configurat cu antena Full-band si adaptor de incarcare APLICARE: - Pastrati secretele in business si in negocierile de afaceri. Evitati scurgerile de informatii! - Necesar pentru proprietarii de hoteluri - Necesar pentru mall-uri, cabinele de proba sa fie \"curate\" - Pentru birourile directorilor si proprietarilor de afaceri - Protejati confidentialitatea in unitatile militare, agentii guvernamentale sau alte zone sensibile.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
994 725 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

DETECTOR PROFESIONAL DE CAMERE SI MICROFOANE ASCUNSE HAWKSWEEP HS-3000 PRO ESTE LISTAT IN:

DETECTOR PROFESIONAL DE CAMERE SI MICROFOANE ASCUNSE HAWKSWEEP HS-3000 PRO - PRODUSE SIMILARE