Inscrie firma »
Detector analogic si digital profesional ST-167, autonomie 4 ore, 25 - 6000 MHz

Detector analogic si digital profesional ST-167, autonomie 4 ore, 25 - 6000 MHz

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Detector analogic si digital profesional ST-167, autonomie 4 ore, 25 - 6000 MHz

Detectorul profesional ST167 a fost creat special pentru detectarea si localizarea semnalelor radio analogice si digitale emise de catre dispozitivele de ascultare. Poate detecta automat semnalele care depasesc nivelul pragului prestabilit. Pe ecran va fi afisata lista in timp real a seamnalelor active cu date precum tipul semnalului si intensitatea. Aceste informatii vor fi stocate pentru o revizuire ulterioara.

Modul de cautare manuala poate fi utilizat pentru localizarea sursei de seamnal si a demodularii. In acest mod, ST-167 scaneaza o banda de frecvente prestabilite. Scanarea se va opri in momentul in care semnalul depaseste pragul. Frecventa semnalului ramane fixa si este afisata pe ecran tot timpul, chiar daca puterea semnalului scade, permitand astfel gasirea unei locatii a sursei de semnal.

Traffic mode (2.4 Ghz si 5 Ghz) masoara intensitatea a oricarui tip de date digitale 2.4 GHz si 5GHz. Rezultatele sunt oferite in intervalul 0% - 99%. Prin urmare, o masura sub 10% indica o activitate slaba a traficului, in timp ce masurile de peste 50% reprezinta o intensitate ridicata a traficului.

Inclus este pachetul de software care permite un control complet al ST-167 pe PC si extinde functionalitatea modului de monitorizare. Pe ecranul PC-ul vei avea afisat un grafic detaliat cu activitatea celulara. Utilizatorul poate examina in mod convenabil toate datele istorice ale inregistratorului si poate monitoriza activitatea celulara in timp real. De asemenea, este posibil sa controlezi ST-167 prin LAN sau conexiune la internet.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
994 201 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

DETECTOR ANALOGIC SI DIGITAL PROFESIONAL ST-167, AUTONOMIE 4 ORE, 25 - 6000 MHZ ESTE LISTAT IN: