Inscrie firma »
Camera supraveghere exterior Acvil AHD-EF40-720P, 1 MP, IR 40 m, 3.6 mm

Camera supraveghere exterior Acvil AHD-EF40-720P, 1 MP, IR 40 m, 3.6 mm

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Camera supraveghere exterior Acvil AHD-EF40-720P, 1 MP, IR 40 m, 3.6 mm

Camera de supraveghere video AHD-EF40-720P, de la Acvil, are o rezolutie video de 1 megapixel 720p HD, inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata, datorita lentilei fixe de 3.6 mm. Camera este dotata cu LED-uri IR care ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe o distanta de 40 m atat pe interior cat si pe exterior. Camera are grad de protectie IP66 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.). Temperatura de functionare a camerei porneste de la -40°C si poate sa ajunga pana la +60°C. Pentru configurarea unui sistem complex cu mai multe camere consultati gratuit specialistii nostri in sisteme de securitate. Aceasta camera exceleaza nu numai prin specificatiile tehnice ci si prin design. Camera vine cu un suport ce permite fixarea pe perete si pe tavan.

Camera supraveghere de exterior AHD Acvil AHD-EF40-720P poate fi folosita pe una din cele 4 tehnologii: AHD/CVI/TVI/CVBS.

Inregistrare HD (720p)

AHD-EF40-720P inregistreaza la o rezolutie de 720 pixeli (HD) folosind ultima generatie de senzor CMOS, pentru a oferi cea mai buna calitate a imaginii. Acesta a fost proiectat sa raspunda noilor cerinte din piata echipamentelor de supraveghere.

Rezistenta impotriva factorilor externi

Clasa de protectie IP este un standard international care testeaza produsele electrice impotriva a doi principali factori de mediu, lichide si praf. Aceasta camera are gradul IP66

Iluminator IR

Iluminatorul automat, cu ajutorul LED-urilor IR EXIR infrarosii incorporate, permit vizualizarea imaginilor LIVE pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 40 m. Astfel, dupa orele de program, toate evenimentele neplacute NU vor fi pierdute din cauza luminii scazute

AHD este prescurtarea de la Analog High Definition. Aceasta noua tehnologie a ajuns la performanta de a transmite semnal HD la o distanta de pana la 500 m, fara degradarea imaginii si fara folosirea vreunui video balun. In plus, cu tehnologia AHD sunteti si mai econom, si mai practic.

In concluzie, AHD cuprinde toate caracteristicile de mai jos: 1. Calitatea video de inalta definitie 1.0MP / 1.3MP / 2MP 2. Transmisie video AHD fara pierderi 3. Instalarea noului sistem AHD se face pe aceasi structura de conectare ca la sistemele analogice traditionale, nu aveti nevoie sa schimbati infrastuctura coaxiala actuala, cum ar fi CVI, SDI sau analogica. CAMERELE AHD VS CAMERELE IP Camere AHD CABLARE:

Cablu Coaxial, FTP/UTP

SETARI:

Doar introduceti in priza si functioneaza

DISTANTA DE TRANSMISIE:

Transmite imagini stabile pana la 500M prin cablu coaxial,

300M prin cablu UTP/FTP

ANTI-INTERFERENTA:

Tehnologia AHD evita radiatiile de frecventa mare

Camere IP CABLARE:

Cablu de retea FTP sau UTP

SETARI:

Necesita setarea retelei si cunostiinte minime de retelistica

DISTANTA DE TRANSMISIE:

Nu este recomandat mai mult de 150 m

ANTI-INTERFERENTA:

Protectie redusa anti-interferente, pot aparea intarzieri de transmisie, pierderi de date sau chiar erori de conexiune

LOCATII RECOMANDATE PENTRU INSTALAREA CAMERELOR DE SUPRAVEGHERE VIDEO: DRUM DE ACCES: USA INTRARE: CURTE: GARAJ: MAGAZIN: DEPOZIT: PARCARE: CASA DE MARCAT:
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
994 725 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

CAMERA SUPRAVEGHERE EXTERIOR ACVIL AHD-EF40-720P, 1 MP, IR 40 M, 3.6 MM ESTE LISTAT IN: