Inscrie firma »
Camera supraveghere Dome cu alarma Hikvision Turbo HD ColorVu DS-2CE72DFT-PIRXOF, 2 MP, PIR, lumina alba 20 m, 3.6 mm

Camera supraveghere Dome cu alarma Hikvision Turbo HD ColorVu DS-2CE72DFT-PIRXOF, 2 MP, PIR, lumina alba 20 m, 3.6 mm

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Camera supraveghere Dome cu alarma Hikvision Turbo HD ColorVu DS-2CE72DFT-PIRXOF, 2 MP, PIR, lumina alba 20 m, 3.6 mm

Camera de supraveghere Dome Hikvision TurboHD DS-2CE72DFT-PIRXOF de la Hikvision din seria ColorVu, este alegerea perfecta pentru captarea usoara a imaginilor la o calitate superioara, suportand tehnologiile TVI/AHD/CVI/CVBS (posibilitate de comutare) pentru o integrare usoara in sistemele de supravegehre existente. Aceasta camera are o rezolutie video 2 Megapixeli, inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata, datorita senzorului CMOS. Lentila fixa de 3.6 mm iti permite un unghi vizual de 83° orizontala, 44.4° verticala si 98° diagonala pentru supravegherea obiectivelor dorite. DS-2CE72DFT-PIRXOF este dotata cu LED-uri albe performante care iti ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte color pana la o distanta maxima de 20 m. Mai mult decat atat, camera are PIR care poate detecta miscare la un unghi de 110° pana la distana maxima de 11 metri. Camera dispune de alarma audio si vizuala cu flash de lumina rosie si albastra. Capacitatea puternica a camerelor Hikvision ColorVu de a capta detalii in conditii de iluminare redusa provine din doua descoperiri specifice in tehnologiile hardware: lentile avansate si senzori de inalta performanta. Impreuna cu o lumina suplimentara pentru scenarii extrem de intunecate, camerele ColorVu garanteaza imagini cu detalii colorate atunci cand ai nevoie de ele.

Printre functiile speciale ale camerei se enumara WDR (130dB)/BLC/HLC/HLS/alarma vizuala (rosu si albastru), anti-banding, zone private (4 zone), detectia miscarii (4 zone), 3D DNR, AGC. Tehnologia True WDR (Wide Dynamic Range) este utilizata in camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumina cu ajutorul reglarii automate a vitezei shutter-ului. Aceasta functioneaza captand 2 imagini cu expuneri la lumina diferite, creand o imagine clara cu balans perfect intre lumina si intuneric.

BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. HLC (Highlight Compensation) este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa (faruri, reflectoare etc.).

Camera are grad de protectie IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf). Temperatura de functionare a camerei porneste de la -40°C si poate sa ajunga pana la +60°C, avand o carcasa din metal + plastic. Alimentarea se va face la 12VDC.

Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat!

La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat!

Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
995 650 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

CAMERA SUPRAVEGHERE DOME CU ALARMA HIKVISION TURBO HD COLORVU DS-2CE72DFT-PIRXOF, 2 MP, PIR, LUMINA ALBA 20 M, 3.6 MM ESTE LISTAT IN: