Inscrie firma »
CAMERA FULL HD ASCUNSA IN CEAS DE MANA SS-CA99

CAMERA FULL HD ASCUNSA IN CEAS DE MANA SS-CA99

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare CAMERA FULL HD ASCUNSA IN CEAS DE MANA SS-CA99

SS-CA99 este o camera ascunsa intr-un ceas de mana de culoare neagra. Ceasul este casual, poate fi purtat la aproape orice fel de tinuta, iar culoarea pe care o are il face usor de asortat. Camera din interiorul ceasului poate inregistra Full HD (1920 x 1080 pixeli) la 30 de cadre pe secunda, dar este capabila sa capteze si poze la o rezolutie de 4032 x 3024 pixeli. Pozele si inregistrarile vor fi foarte clare, chiar si noaptea. Acest lucru se datoreaza senzorului cu infrarosu (IR) automat, care se va activa cand iluminarea e redusa. SS-CA99 dispune de conectivitate WiFi pentru vizualizarea inregistrarilor in timp real. Aplicatia dedicata pentru acest dispozitiv se numeste SIPC si poate fi descarcata gratuit din AppStore sau Google Play, sau se poate scana codul de pe spatele ceasului care va duce in pagina aplicatiei. Cu ajutorul acesteia vei putea urmari sau gestiona inregistrarile. Pozele si inregistrarile se vor salva in memoria interna a ceasului care este de 8 GB, ele pot fi transferate pe PC la laptop cu ajutorul cablului micro USB din pachet, pentru a elibera memoria.

Inregistrare Full HD

Camera din interiorul ceasului va inregistra la o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli), imaginile vor fi clare si colorate. SS-CA99 poate insa sa si fotografieze la o rezolutie 4K (4032 x 3024 pixeli), fiecare imagine fiind de o calitate superioara. Toate imaginile vor avea sunet deoarece dispozitivul dispune si de inregistrare vocala.

Aplicatie dedicata

SS-CA98 dispune de conectivitate WiFi prin care pot fi urmarite inregistrarile direct pe telefoul mobil. Aplicatia dedicata se numeste SIPC si se poate descarca gratuit atat pe Android de pe Google Play cat si pe IOS de pe AppStore

Night Vision

Camera din interiorul lui SS-CA99 este dotata cu un senzor IR pentru inregistrare pe timp de noapte, acest senzor se va activa automat cand lumina dispare. Functia este foarte utila atunci cand doresti sa surprinzi vreun moment important iar afara este intuneric sau te afli in vreun loc mai intunecos.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
995 091 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

CAMERA FULL HD ASCUNSA IN CEAS DE MANA SS-CA99 ESTE LISTAT IN: