Inscrie firma »
Curs de invatare Rapida a Limbii Engleze

Curs de invatare Rapida a Limbii Engleze

Tip produs: curs engleza | invatare rapida limba engleza | invata engleza
Producator: SC GOLDENHOUR SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Curs de invatare Rapida a Limbii Engleze

"Faci Aceasta Greseala la Locul de Munca?

Peste 85% din angajatorii romani cer limba engleza, iar 70% din angajatii care isi pastreaza locul de munca cunosc engleza... Tu vorbesti limba engleza? Dar copilul tau?

"Acorda-mi 10 Minute si Iti Voi Dezvalui Cum si tu Poti Invata Limba Engleza, doar Ascultand Programul Nostru Revolutionar... Fiinda E Un Pacat Sa Nu Inveti Engleza Cand Mii De Romanii Au Facut Acest Lucru Atat De Usor!"


1. Vrei vorbesti impecabil limba engleza, limba relatiilor comerciale, a calatoriilor, a Internetului... dar si limba "muzicii si filmului"?

2. Vrei sa cunosti engleza, singura limba straina din Romania care face diferenta cand te angajezi, sau opusul... atunci cand se fac disponibilizari?

3. Vrei sa scrii corect si sa vorbesti fluent limba engleza in aprox. 24 de zile, fara sa tocesti manuale greoaie si frustrante... vei invata engleza audio in timp ce te relaxezi sau faci curatienie ori mergi cu masina spre serviciu?

Incepand de astazi si tu te poti bucura de o oferta unica in Romania, cel mai nou curs de invatare a limbii engleze, cu traducere consecutiva in limba romana, este acum disponibil (in limita a 291 de exemplare)

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
12 710 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curs limba engleza - invata engleza - limba engleza

PRODUSE ASEMANATOARE CU CURS DE INVATARE RAPIDA A LIMBII ENGLEZE

Vrei sa-ti Incepi Afacerea cu Fonduri Europene Nerambursabile?Vrei sa-ti Incepi Afacerea cu Fonduri Europene Nerambursabile?
Vrei sa-ti Incepi Afacerea cu Fonduri Eu...
Afla Adevarul Despre Fondurile Europene... Construieste-ti Propria Afacere din Fonduri Europene chiar daca n-ai Bani ...