Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pe 3 mai incep cursurile College Media

Pe 3 mai incep cursurile College Media

Tip produs: cursuri radio | cursuri TV | televiziune
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Pe 3 mai incep cursurile College Media

Www.college-media.ro Locuri limitate:28; Incepere inscrieri: 15 aprilie; Incepere cursuri: 3 mai; Locatie: Electromagnetica Business Center

De ce College Media?

Pentru ca suntem singura institutie de acest gen care ofera, la sfarsitul cursului, o diploma cu dublu antet: al Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
Pentru ca vei avea sansa sa faci propria ta emisiune la College Radio si sa prezinti propriul tau jurnal de stiri la College TV.

FOARTE IMPORTANT!

Cursurile de radio si televiziune oferite de College Media sunt autorizate de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si sunt recunoscute la nivel national!

CURS DE CRAINIC DE TELEVIZIUNE

Cursul are o durata de 3 saptamani si este structurat astfel: doua saptamani de teorie si una de practica in studioul College TV.

La finalul celor 3 saptamani vei sti cum sa-ti stapanesti emotiile in fata camerei, vei invata tehnici de dictie, cum sa faci o stire, un reportaj sau un interviu, ce inseamna sa moderezi un talk-show sau sa prezinti un jurnal de stiri.

Pe perioada cursului te vei intalni cu vedete din televiziunile premium, cu cei pe care ii vezi zi de zi pe sticla si care iti vor impartasi din experienta lor. Toate productiile tale iti vor fi oferite, la finalul cursului, pe un DVD.

CURS DE REALIZARE EMISIUNI RADIO

Cursul se intinde pe o perioada de 4 saptamani, din acestea 3 saptamani de teorie si o saptamana de practica in studioul College Radio.

In aceasta perioada vei invata ce inseamna productia unui radio, cum se realizeaza un promo sau o emisiune produsa, cum sa-ti "faci butoanele", cum se prezinta stirile la un post de radio, ce inseamna sa fii realizator de emisiuni si mai ales cum sa-ti faci propriul tau CD demo. In cea de-a patra saptamana, vei intra in studioul College Radio si vei demonstra de ce meriti sa lucrezi intr-un post de radio.

Vor fi alaturi de tine, pe parcursul cursului, ca invitati speciali ai College Media, prezentatori de stiri, realizatori de emisiuni si responsabili cu productia din diferite radiouri de top din Romania. Toate productiile tale iti vor fi oferite, la finalul cursului, pe un CD.

Cursantii College Media vor avea la dispozitie propriul post de radio, complet echipat, la standarde competitive, cu emisie pe internet 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
College Radio inseamna nu numai un radio scoala, ci un radio la care puteti realiza emisiuni ce vor fi transmise live sau inregistrat.

La College Radio veti putea realiza emisiuni, in regim de voluntariat, si dupa terminarea cursurilor. Mai multe amanunte pe pagina College Radio.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
1 199 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri radio - cursuri tv - cursuri prezentator

PRODUSE ASEMANATOARE CU PE 3 MAI INCEP CURSURILE COLLEGE MEDIA

Cursuri radio si TV acreditate de Min. Muncii si Min. EducatieiCursuri radio si TV acreditate de Min. Muncii si Min. Educatiei
Cursuri radio si TV acreditate de Min. M...
Www.college-media.ro Incepere inscrieri: 15 aprilie Incepere curs: 3 mai Locatie: Electromagnetica Business Center, ...