Inscrie firma »
Scaun auto Exo Isofix  - Jane

Scaun auto Exo Isofix - Jane

Tip produs: scaune auto 9 36kg | scaun auto exo isofix | jane
Producator: Jane
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Scaun auto Exo Isofix - Jane

Scaunul auto pentru copii EXO de la JANE cu sistem ISOFIX ELECTRONIC pentru grupa 1 (9 &ndash, 18 kg), este un scaun auto pentru copii revolutionar ca urmare a celor 4 sisteme patentate care sunt incluse in dotarea sa!
JANE a investit in propiul centru de cercetari privind impactul, astfel ca are posibilitatea sa creeze scaune auto care sa corespunda si celor mai stricte cerinte. Dupa ce sunt testate in propriul laborator, scaunele auto sunt trimise la diferite centre de testare din Europa, pentru omologare : in Olanda la TNO Automotive Laboratories si in Spania la IDIADA.
SCAUNUL AUTO PENTRU COPII EXO, CU SISTEM ISOFIX REDUCE FORMA UNEI LOVITURI Î,N CAZ DE IMPACT CU PÂ,NĂ, LA 8G Î,N COMPARATIE CU SCAUNELE AUTO CONVENTIONALE.
EXO de la JANÉ,, este primul scaun auto pentru copii din lume prevă,zut cu un sistem ISOFIX care reduce forta G î,n caz de accident...... acest lucru se datorează, revolutionarului sistem pneumatic de abosortie al locului î,n caz de impact.
Totusi, această, particularitate mentionată, este doar una din cele patru sisteme patentate care tin de siguranta copiilor î,n timpul transportului. EXO î,ncorporează, de asemenea, un Sistem Electronic de Avertizare (pentru detectarea instală,rii î,n mod corect a scaunului auto î,n sistemul ISOFIX al masinii), un Sistem de Tensionare al Hamului de Sigurantă, (pentru reducerea miscă,rii î,n scaun) si un Sistem Automat de Ajustare al Hamului de Siguranț,ă, (care sincronizează, î,n mod automat ajustarea hamului si a pernutei pentru cap pentru prevenirea miscă,rii frontale necontrolate a copilului). Ca si cum nu ar fi de ajuns, î,nainte ca EXO să, fie prezent î,n magazine, a primit primele premii internationale de top: &ldquo,Innovation&rdquo, si &ldquo,In Car Products&rdquo,.
Scaunul auto pentru copii Exo include 4 sisteme patentate de catre Jane:
1.Sistem pneumatic de absortie in caz de impact. Exo este prevazut in partea inferioara a sezutului cu un piston pneumatic care abroarbe energia in cazul unui impact, fapt care reduce decelerarea cu pana la 4G in comparatie cu sistemele ISOFIX traditionale. Prin urmare, pistonul absoarbe o cantitate mare de energie generata de un posibil impact al autovehicolului ducand la reducerea si amortizarea socului.
Acest sistem exclusiv a fost dezvoltat si patentat de catre Jane si este regasit numai pe scaunul auto EXO, ceea ce face ca acest scaun auto sa fie considerat ca fiind cel mai sigur din grupa sa.
2.Dispozitiv electronic de detectare al sistemului ISOFIX. Intrucat sistemul ISOFIX ofera protectie marita fata de scaunele de masina fara acest sistem, este foarte importanta montarea scaunelor cu ISOFIX in mod correct in sistemul autovehicolului Dvs. Acesta este motivul pentru care EXO este prevazut cu un sistem electronic care detecteaza daca scaunul este corect fixat in sistemul ISOFIX, fiind prevazut cu avertizare sonora si vizuala. Dispozitivul se activeaza automat in momentul in care se conecteaza la sistemul ISOFIX al autovehicolului Dvs, dar permite in acelasi timp sa se verifice starea scaunului si dupa montare, prin simpla apasare a butonului de testare.
3.Reglarea in mod sincronizat a hamului de siguranta si a pernutei pentru cap. EXO este prevazut cu un sistem exclusiv care permite ajustarea in mod sigur si intuitiv a hamului de siguranta, oferind copilului siguranta maxima. Concret, acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta doar prin simpla miscare in sus sau in jos, a pernutei pentru cap din dotarea scaunului oferind copilului mai mult spatiu de miscare.
4.Reglarea hamului de siguranta la nivel abdominal. Acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta ca urmare a miscarii hamului de la nivelul abdominal, spre deosebire de sistemul general intalnit la alte scaune auto care ajusteaza hamul de siguranta ca urmare a miscarii celor doua bretele de la nivelul umerilor. Prin implementarea acestui sistem, se reduce miscarea copilului in scaun oferindu-i in acelasi timp tot confortul de care are nevoie.
Caracteristici generale scaun auto copii Exo:
Protectie maxima in caz de impact. Este prevazut pe interior cu material absorbant in caz de impact.
Testat impotriva impactului lateral
Hamuri care pastreaza copilul ferm in scaun deoarece nu lasa corpul sa alunece, oferind in acelasi timp confort total si protectie sporita.
Hamuri de siguranta cu prindere in 5 puncte.
Hamurile sunt realizate din material moale, placut la atingere (neopren) si se ajusteaza automat pe inaltime, in functie de reglarea spatarului.
Suport lateral pentru hamuri, pentru a facilita asezarea si ridicarea copilului din scaun.
Sistemul de strangere al hamurilor de siguranta utilizeaza hamurile abdominale (sistem patentat). Ajustarea la scaunele auto traditionale se efectua utilizand hamurile care trec peste umarul copilului in timp ce acest model utilizeaza sistemul patentat al ajustarii hamurilor abdominale.
Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate, fiind o combinatie intre poliester si bumbac astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila.
Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat .
Husa in zona unde intra in contact cu copilul este confectionata din bumbac 100%.
Permite ajustarea hamului de siguranta doar prin simpla miscare in sus sau in jos, a pernutei pentru cap din dotarea scaunului oferind copilului mai mult spatiu de miscare (sistem patentat).
Sistem de circulare a aerului pentru a evita pe cat posibil transpirarea copilului in timpul utilizaii scaunului.
Include un sistem electronic care detecteaza daca scaunul este corect prins in sistemul ISOFIX al masinii. Semnalele sunt atat vizuale cat si auditive (sistem patentat).
Spatar reglabil in 5 pozitii diferite
2 modalitati de fixare in masina:
-cu centura de siguranta a autovehicolului in 3 puncte
-in sistemul ISOFIX al masinii
Scaunul este prevazut cu al treilea punct de prindere in masina de plafon/podea (in cazul in care este disponibil acest al treile punct la masina). Acest sistem poate fi utilizat in mod optional.
Poate fi instalat in orice tip de masina datorita sistemului &ldquo,Universal&rdquo,
Sistemul ISOFIX care fixeaza scaunul de bancheta masinii, include un piston pneumatic care permite scaunului sa fie foarte usor conectat la sistemul ISOFIX (sistem patentat) al masinii si in acelasi timp, ofera confort maxim datorita efectului de absorbire al socurilor.
Include un sistem de ajustare automata a lungimii barelor metalice care se fixeaza de sistemul ISOFIX al masinii. Atunci cand scaunul auto este lasat pe spate, fapt care duce la departarea sa de spatarul banchetei, sistemul ajusteaza automat barele metalice.
Materialul din care este realizata baza scaunului auto protejeaza tapiseria masinii Dvs
Ofera confort sporit copilului in timp ce acesta se odihneste.
Caracteristici tehnice scaun auto copii Exo cu isofix :
Pentru grupa de varsta 1 (9 - 18 kg)
Prevazut cu sistem ISOFIX
Spatar reglabil: 5 pozitii
Garantie: 2 ani
Dimensiunile cutiei: 49 x 47 x 68 (cm)
Scaun auto copii omologat conform standardului de siguranta European ECE R44/03. Pentru a constata daca un landou este omologat, puteti verifica daca are eticheta de omologare.

Comanda online:
http://www.buburuza.ro/mergem-la-plimbare/scaune-auto/scaune-auto-9-36kg/scaun-auto-exo-isofix

PREZENTARE B***********
MEMBRU
GRATUIT
B***********
759 489 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online copii - carucioare si scaune auto copii - jucarii

PRODUSE ASEMANATOARE CU SCAUN AUTO EXO ISOFIX - JANE

Scaun auto Exo Isofix  - JaneScaun auto Exo Isofix  - Jane
Scaun auto Exo Isofix - Jane
Scaunul auto pentru copii EXO de la JANE cu sistem ISOFIX ELECTRONIC pentru grupa 1 (9 &ndash, 18 kg), este un scaun ...
RON 1796
Scaun auto cu isofix Exo Basic - JaneScaun auto cu isofix Exo Basic - Jane
Scaun auto cu isofix Exo Basic - Jane
Scaunul auto Exo Basic cu sistem Isofix este un nou scaun pentru copii pentru grupa 1, oferind confort si protectie ...
RON 1447
Scaun auto X CAR Toddler cu ISOFIX - X-landerScaun auto X CAR Toddler cu ISOFIX - X-lander
Scaun auto X CAR Toddler cu ISOFIX - X-l...
Scaun auto de siguranţ,ă, pentru copii care câ,ntă,resc de la 9 kg pâ,nă, la 18 kg (grupa 1). ...
RON 893
Scaun auto King plus Trendline - Romer-BritaxScaun auto King plus Trendline - Romer-Britax
Scaun auto King plus Trendline - Romer-B...
KING plus are un sistem automat de tensionare a centurii scaunului ş,i o zonă, de ş,edere care se ...
RON 1305
Scaun auto King plus Highline - Romer-BritaxScaun auto King plus Highline - Romer-Britax
Scaun auto King plus Highline - Romer-Br...
KING plus are un sistem automat de tensionare a centurii scaunului ş,i o zonă, de ş,edere care se ...
RON 1351
Scaun auto King plus Bellybutton - Romer-BritaxScaun auto King plus Bellybutton - Romer-Britax
Scaun auto King plus Bellybutton - Romer...
KING plus are un sistem automat de tensionare a centurii scaunului ş,i o zonă, de ş,edere care se ...
RON 1417
Scaun auto King plus Classic line - Romer-BritaxScaun auto King plus Classic line - Romer-Britax
Scaun auto King plus Classic line - Rome...
KING plus are un sistem automat de tensionare a centurii scaunului ş,i o zonă, de ş,edere care se ...
RON 1271
Scaun auto Safety One Isofix	 - OsannScaun auto Safety One Isofix	 - Osann
Scaun auto Safety One Isofix - Osann
Scaun auto pentru copii din grupa 1, de la 9 luni la aprox. 4 ani (9-18 kg)Aprobat conform ECE R44/04Safety One ISOFIX ...
RON 735
Picior sprijin suplimentar EXO  - JanePicior sprijin suplimentar EXO  - Jane
Picior sprijin suplimentar EXO - Jane
Picior sprijin suplimentar pentru scaunul auto Jane Exo cod 5081Acesta este un accesoriu suplimentar pentru scaunul auto ...
RON 257

SCAUN AUTO EXO ISOFIX - JANE ESTE LISTAT IN: