Inscrie firma »
Minifigurina Seria 10 (71001) LEGO City - LEGO

Minifigurina Seria 10 (71001) LEGO City - LEGO

Tip produs: jucarii lego | lego
Producator: LEGO
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Minifigurina Seria 10 (71001) LEGO City - LEGO

ATENTIE !!! - In fiecare pungulita se regaseste o singura minifigura din cele 16. Pretul UNEI SINGURE MINIFIGURINE este de 8.99 RON !

Minifigurina LEGO poate fi:

Razboinica &bdquo,Preda-te sau vei simti gustul infrangerii !&rdquo, O luptatoare feroce din vremuri de mult uitate, Razboinica si-a castigat reputatia in bataliile cu pirati, banditi si animale din intreg tinutul. Nu are cele mai civilizate maniere, dar priceperea ei teribila cu sulita si scutul garanteaza ca nimeni nu se plange in fata ei. Desi nici chiar prietenii ei cei mai buni nu stiu adevarul, Razboinica a fost initial crescuta ca o printesa rasfatata intr-un regat indepartat. In cele din urma s-a saturat de viata regala si a fugit sa fie un razboinic puternic - si niciodata nu a regretat acest lucru !

Decoratorul &bdquo,Oare acest mov este bun? Pare un pic sters ...&rdquo, Acest Decorator nu face nimic altceva decat zugraveste case. Mai este responsabil si cu colorarea fiecarei caramizi LEGO®, ! Doar nu credeai ca au aparut pur si simplu dintr-o mare masinarie, nu ? Cu ajutorul bidinelei sale, decoratorul adauga umbra si nuanta pentru elementele care vin de pe linia de productie. Le vopseste pe toate partile, avand grija sa acopere fiecare stalp in partea de sus si tub de dedesubt si are grija sa obtina toate detaliile speciale. Asa ca data viitoare cand dai peste o cutie mare cu caramizi, aminteste-ti cui trebuie sa-i multumesti pentru ca le-a facut asa de frumoase si pline de culoare !

Clovnul cel Trist &bdquo,De ce sa rad cand pot sa plang ?&rdquo, Pentru Clovnul cel Trist totul este o tragedie. Lucrurile pe care celelalte Minifigurine le considera amuzante si vesele, pe el il umplu de tristete si durere. Nici chiar catelusii, pisoii si petrecerile aniversare nu il pot scoate din starea de melancolie. Multi au incercat sa-l inveseleasca cu cadouri surpriza, clipuri video pe Internet amuzante si glumele lor preferate cu cioc-cioc. Dar indiferent de ceea ce fac sau spun, el doar sta acolo si suspina. Ce bine ar fi daca lumea ar putea intelege ca Clovnul cel Trist este cu adevarat fericit doar atunci cand este pe deplin si complet nefericit !

Comandantul Roman &bdquo,Pentru gloria Romei !&rdquo, Comandantul Roman de abia asteapta sa conduca legiunile Romei spre victorie. Isi tine in permanenta sabia ascutita, armura lustruita si casca cu creasta din par de cal frumos periata, asteptand ca imparatul sa dea ordinul de atac. Comandantul Roman a studiat toate marile batalii si este sigur ca tactica lui va fi castigatoare. Dusmanii Imperiului se vor preda, granitele se vor extinde, iar el se va alatura celor mai renumiti lideri militari din istorie. Cateodata este un pic ingrijorat de faptul ca legiunile sale sunt alcatuite dintr-un singur Soldat Roman, dar cel putin ii este foarte usor sa strige comenzile !

Bondarita &bdquo,Buzz buzz buzz !&rdquo, Bondarita iubeste mierea atat de mult incat a decis sa devina ea insasi un bondar pufos. Si-a facut cu mana ei un costum, a asteptat cu rabdare langa un stup pana cand albinele au acceptat-o ca pe una de-ale lor, iar apoi li s-a alaturat in zumzet in jurul pajistii de unde aduna nectar si polen. Bondarita fericita si iubitoare de distractie a devenit o imagine familiara in timp ce zumzaie prin oras in cautarea de flori cu prietenii ei din stup. In cele din urma ea a aflat ca albinele nu fac foarte mult miere ... dar se distreaza asa de bine fiind o albina incat chiar nu-i pasa !

Mecanicul de Motociclete &bdquo,Sunet ca o tropaiala ? Da, asta ar trebui sa fie acolo.&rdquo, Atunci cand vreti ca motocicleta sa turuie, o duceti la Mecanicul de Motociclete. El arata cam neingrijit, dar acest motociclist batran stie pe de rost interiorul si exteriorul fiecarei motociclete si nu exista nimeni altcineva prin preajma care sa stie cum sa le faca sa dea ce au mai bun din ele. Nu va faceti iluzii: s-ar putea ca motocicleta sa nu arate foarte bine dupa ce Mecanicul de Motociclete termina cu ea. Metoda lui de a fixa o piesa inseamna ca o loveste cu cheia sau pana cand functioneaza si el afirma ca orice urme de lovituri, zanganit sau huruit ii oferta motocicletei mai multa personalitate. Dar va trebui sa recunoastem ca dupa ce o repara, cu siguranta ruleaza mai rapid, mai departe si mai presus de toate mai ZGOMOTOS decat oricand inainte !

Tataie &bdquo,Totul era mai bine pe vremea mea !&rdquo, Tataie prefera ca totul sa fie asa cum era ca atunci cand el era tanar si nu pierde nicio ocazie sa ti-o spuna. Daca aduci vorba ca iti placeau vechile caramizi LEGO®, maro mai mult decat cele noi si iti va spune ca atunci cand era un pusti, singura culoare pe care o puteai obtine era cea rosie si ai fi fost fericit daca reuseai sa pui mana pe ea. De cand au aparut primele teme de joaca, el este tot morocanos despre toate aceste piese noi ultramoderne, cum ar fi usi, ferestre si orice altceva care nu este in forma de caramida. Si nici sa nu mai vorbim despre Minfigurinele de astazi cu bratele, picioarele si fetele lor sofisticate !

Soldatul Revolutionar &bdquo,Reda-mi libertatea sau demonteaza-ma !&rdquo, Nimic nu este mai important pentru Soldatul Revolutionar decat libertatea. Cea mai mare dorinta a lui este sa vada toti oamenii liberi de greutati si de opresiune si va face tot ce-i sta in putinta pentru a obtine acest lucru. Soldatului Revolutionar nu-i place lupta, dar daca asta trebuie facut ca sa-si apere prietenii Minifigurine, atunci asta va face. Cu pusca in mana si cu cea mai buna peruca prafuita pe cap, el este aici sa se ridice pentru independenta si drepturile celor mici !

Jucatorul de Baseball &bdquo,Am prins-o ! Am prins-o !&rdquo, Cu ajutorul manusii norocoase, Jucatorul de Baseball poate prinde aproape orice. De la loviturile joase la incercari, daca sunt in aer si se afla in calea lui, poti fii sigur ca le va prinde cu manusa lui mare de piele. Dar mingile de baseball nu sunt singurul lucru pe care Jucatorul de Baseball le prinde. Din pozitia sa de pe camp, el a prins cadouri aruncate de fani, artificii scapate de sub control si o stea cazatoare sau doua. Odata chiar prins din zbor o raceala, dar apoi a trebuit sa stea departe de joc o jumatate de sezon !

Bibliotecara &bdquo,Ssst !&rdquo, Cartile sunt lucrul pe care Bibliotecara il adora cel mai tare din intreaga lume. Citindu-le, puteti lua parte la aventuri incitante pe meleaguri indepartate, va puteti face prieteni noi si descoperi civilizatii necunoscute si puteti descoperi poezia, literatura clasica, de fictiune si multe altele. Ce bine ar fi daca toata lumea ar iubi cititul la fel de mult ca ea, lumea ar fi un loc mai bun ... si mai silentios, de asemenea ! Bibliotecara crede ca este extrem de important sa tratam o carte cu respectul cuvenit. Ar trebui sa folositi intotdeauna un semn de carte in loc sa indoiti coltul paginii. Aveti grija la copertile cartii si nu mazgaliti pe margini. Si mai presus de toate, absolut niciodata nu intarziati cu aducerea cartilor inapoi !

Capitanul Marii &bdquo,Un alt monstru Kraken ? Anunta-ma daca ai zarit vreunul cu zece capete.&rdquo, Capitanul Marii cel Carunt a fost un om al marii toata viata lui si asta l-a cam istovit. Desi iubeste aventura pe ocean, in aceste zile se pare ca nimic nu este destul interesant. Atunci cand ai fost in atat de multe locuri exotice si ai vazut atat de multe atractii neasteptate ca si el, incepi sa te obisnuiesti cu toate. Experientele care l-ar uimi si l-ar incanta pe un marinar mai tanar - cum ar fi vartejuri de apa involburate, taifunuri fulminante si atacuri ale caracatitelor uriase &ndash, il fac pe Capitanul Marii sa ridice din umeri si sa verifice inca o data cursul navei sale. Restul echipajului sau se intreaba de ce ar fi nevoie pentru a-si impresiona Capitanul... si sincer se cam tem ca vor descoperi raspunsul intr-o zi !

Meduza &bdquo,Privessssssste aici, draga mea.\" Fiind o creatura mitica, Meduza are puterea de a transforma instantaneu in stana de piatra orice creatura care se uita direct la ea. Unii oameni ar putea crede ca acesta este un blestem, dar ea il iubeste, chiar daca efectul nu dureaza decat cateva ore. Din pacate pentru hobby-ul ei rautacios, legenda a devenit atat de bine-cunoscuta incat astazi aproape nimeni nu mai cade in capcana Meduzei. A incercat tot felul de trucuri, cum ar fi sa se ascunda in spatele tufisurilor si sa sara dintr-o data, s-a prefacut ca se afla in televizor si s-a dus la gradina zoologica deghizata ca si reptila&hellip,. dar sasaitul parului ei o da intotdeauna de gol !

Parasutistul &bdquo,Voi sari in cateva secunde. Da, in cateva secunde.&rdquo, Parasutistul s-a antrenant vreme indelungata, iar astazi va face in cele din urma prima lui mare saritura. Avionul este in pozitie, usa este deschisa, iar acum tot ce trebuie sa faca este sa sara in gol ! Poate ca ar fi mai bine in primul rand sa-si verifice echipamentul. Casca este la loc ... toate curele si cataramele sunt sigure ... dar parasuta ?! Pfui, se pare ca se afla inca pe spatele sau. Bine, totul e gata. E timpul sa porneasca ! 3 ... 2 ... 1 ... sau mai bine din nou, poate Parasutistul ar trebui sa-si verifice inca o data echipamentul sa se asigure ca se afla in siguranta !

Minifigurina care Lanseaza Moda &bdquo,Nu e usor sa fii foarte la moda si populara tot timpul !&rdquo, Tot ce face aceasta Minifigurina devine urmatorul lucru la moda. Daca isi cumpara un anumit telefon, la fel face toata lumea. Daca citeste o anumita revista, toata lumea o citeste de asemenea. Toate Minifigurinele pe care ea le intalneste vor sa arate ca ea, sa se poarte ca ea si sa faca toate lucrurile pe care le face ea. Minifigurina care Lanseaza Moda trebuie sa se gandeasca foarte bine la tendintele pe care le va stabili. Daca toata lumea cumpara mancarea si hainele ei preferate, atunci nu va mai ramane nimic pentru ea si daca oamenii stiu ce film intentioneaza sa vada, cinematograful ar putea vinde toate biletele inainte ca ea sa ajunga acolo. Nu este sigura de ce toata lumea vrea sa fie la fel ca ea ... dar trebuie sa recunoasca ca nu o deranjeaza deloc sa fie in centrul atentiei !

Jucatorul de Paintball &bdquo,Ah, jocul cel mai periculos ... paintball !&rdquo, Jucatorul de Paintball isi provoaca in mod constant prietenii la meciuri de paintball. Atunci cand se joaca, e plin de entuziasm ... poate prea mult, pentru ca frenezia si strigaturile lui par sa duca intotdeauna la stropirea lui cu vopsea imediat dupa inceperea meciului. Dar Jucatorul de Paintball nu se supara. Din punctul lui de vedere, el e cel mai bun jucator in cel mai interesant sport care exista si oricate pierderi ar suferi - sau vopseaua de pe hainele si casca lui &ndash, nu ii vor schimba niciodata parerea. Si in cazul in care colegii lui au ceva impotriva ... ei bine, probabil ca nu joaca corect !

Razboinicul cu Secure &bdquo,Iata un alt truc pe care il pot face cu Securea !\" Razboinicul cu Secure isi foloseste securea aproape pentru orice. El insusi si-a construit-o atunci cand era tanar si nu s-a mai despartit de ea de atunci. De-a lungul anilor, a devenit un expert in a gasi tot felul de lucruri noi pe care sa le mestereasca. Poate ajuta la construirea unei barci si isi poate deschide scrisorile. Poate taia o pizza, lemne de foc, sau construi un adapost atunci cand este frig si ploua. O poate folosi chiar si pentru a sculpta manere pentru alte securi. Razboinicul cu Secure nu isi poate imagina ce ar face daca si-ar piere iubita lui secure si nici nu intentioneaza sa afle vreodata acest lucru !


Nr. minifiguri:1

Varsta recomandata: 5 - 12 ani

Comanda online:
http://www.buburuza.ro/jucarii/lego/jucarii-lego/minifigurina-seria-10-71001-lego-city

PREZENTARE B***********
MEMBRU
GRATUIT
B***********
768 877 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin online copii - carucioare si scaune auto copii - jucarii

PRODUSE ASEMANATOARE CU MINIFIGURINA SERIA 10 (71001) LEGO CITY - LEGO

Imparatul Roman (710002) LEGO Minifiguri - LEGOImparatul Roman (710002) LEGO Minifiguri - LEGO
Imparatul Roman (710002) LEGO Minifiguri...
&bdquo,Am venit, am construit, am cucerit !&rdquo, Pentru ca este conducatorul unui mare imperiu antic, Imparatul ...
RON 11.99
Chicken Suit Guy (7100012) LEGO Minifiguri - LEGOChicken Suit Guy (7100012) LEGO Minifiguri - LEGO
Chicken Suit Guy (7100012) LEGO Minifigu...
&ldquo,Oameni buni, aveti nevoie de un baietandru in costum de pui !&rdquo, Baietandrul cu costum de pui a fost mai ...
RON 11.99
Politistul (7100013) LEGO Minifiguri - LEGOPolitistul (7100013) LEGO Minifiguri - LEGO
Politistul (7100013) LEGO Minifiguri - L...
&bdquo,Te-am prins !&rdquo, Nimeni nu este mai devotat in prinderea baietilor rai decat Politistul cel curajos. Chiar ...
RON 11.99
Mr. Good And Evil (7100014) LEGO Minifiguri - LEGOMr. Good And Evil (7100014) LEGO Minifiguri - LEGO
Mr. Good And Evil (7100014) LEGO Minifig...
&bdquo,Oare astazi sa construiesc sau sa distrug ?&rdquo, Transformat din cauza unui accident de laborator, dl. ...
RON 11.99
Ciclopul (7100016) LEGO Minifiguri - LEGOCiclopul (7100016) LEGO Minifiguri - LEGO
Ciclopul (7100016) LEGO Minifiguri - LEG...
&bdquo,Sunt cu ochiul pe tine !&rdquo, Totdeauna pe faza si atent, Ciclopul este singurul locuitor al unei insule ...
RON 11.99
Judecatorul (7100011) LEGO Minifiguri - LEGOJudecatorul (7100011) LEGO Minifiguri - LEGO
Judecatorul (7100011) LEGO Minifiguri - ...
&bdquo,Eu voi judeca acest lucru !&rdquo, Judecatorul cel aspru considera ca are ultimul cuvant in orice privinta. ...
RON 11.99
Battle Mech (710007) LEGO Minifiguri - LEGOBattle Mech (710007) LEGO Minifiguri - LEGO
Battle Mech (710007) LEGO Minifiguri - L...
&bdquo,Sa salvam lumea - porniti !&rdquo, Ori de cate ori pericolul ameninta planeta, Battle Mech cel puternic intra ...
RON 12
Instalatorul (710005) LEGO Minifiguri - LEGOInstalatorul (710005) LEGO Minifiguri - LEGO
Instalatorul (710005) LEGO Minifiguri - ...
&bdquo,Pare o treaba demna de bunul Plungey !&rdquo, Doar cateva Minifigurine muncesc mai mult decat Instalatorul bun ...
RON 17
Cavalerul (7100015) LEGO Minifiguri - LEGOCavalerul (7100015) LEGO Minifiguri - LEGO
Cavalerul (7100015) LEGO Minifiguri - LE...
&bdquo,Bunul cavaler munceste de dimineata pana seara !&rdquo, Imbracat in armura stralucitoare si cu sabia si scutul ...
RON 11.99

MINIFIGURINA SERIA 10 (71001) LEGO CITY - LEGO ESTE LISTAT IN:

MINIFIGURINA SERIA 10 (71001) LEGO CITY - LEGO - PRODUSE SIMILARE