Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

Scopul infiintarii a fost de a face masini hidraulice si pneumatice.

Atat in trecut cat si in prezent designul masinilor ne apartine in totalitate, ceea ce a fost sursa de inspiratie pentru alti producatori. In anul 1996 am intrat in sectorul cu productia pentru masini PVC.

In prezent am trecut frontierele Turciei si exportam in multe tari din lume. Nu avem nici o inlocuire din punct de vedere al calitatii, primim multumiri datorita masinilor noastre profesionale.

In anul 2007 s-au implinit 20 ani de la infintarea firmei noastre, cand am reinnoit produsele pentru clientii nostri si am continuat sa le oferim servicii mai bune si mai calitative. Spre sfarsitul anului 2008, cand a dat lovitura criza globala noi am reusit sa ramanem neafectati, continuand fara intrerupere la productie si totodata firma noastra a continuat sa lucreze cu cercetari si dezvoltari planificand mereu produse noi.

A reusit sa atraga atentia asupra sa cu ultimele masini fabricate, intentionand sa ridice productia din sectorul PVC si planuie ca in cel mai scurt timp sa le ofere clientilor cat mai multe produse de calitate, ceea ce a realizat.

A inregistrat succese la targurile si seminarele la care a participat, reusind sa ia parte la distribuirea in diferite tari cu noi contracte.
Ne aflam la sfarsitul anului 2009 si HEGSAN SRL mentine pentru acest sector toate activitatile sustinute. Va continua sa-si arate existenta in sectorul PVC si aluminiu.

In anul 2008 HEGSAN SRL a luat decizia de a colabora cu SC OZEL STEEL IMPEX SRL, din Romania pentru a oferi in cel mai scurt timp un serviciu de calitate clientilor nostri.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
617 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: utilaje pvc - utilaje termopan - masina de lipit

ULTIMELE PRODUSE ALE SC OZEL STEEL IMPEX SRL

MASINA DE DEBITAT CU MOTOR SERVO CONTROLMASINA DE DEBITAT CU MOTOR SERVO CONTROL
Masina de debitat cu motor servo control
Codul Produsului: H-110 Masina Indica Limbile: Engleza, Romana, Rusa, Turca, Persana, Poloneza Lungime: 4300 ...
SC OZEL STEEL IMPEX SRL ESTE INSCRISA IN