Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
RME Interfata audio pe Firewire cu 56 de canale, 24 bi

RME Interfata audio pe Firewire cu 56 de canale, 24 bi

Producator: RME
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare RME Interfata audio pe Firewire cu 56 de canale, 24 bi

RME Fireface 800 este cea mai puternica interfata audio FireWire realizata pina acum. Cu pina la 56 de canale hardware de inregistrare Si playback, capabila de functionare la rate de sampling de pina la 192.000 Hz, compatibila FireWire 800, RME Fireface 800 este o interfata audio FireWire profesionala, de inalta performanta Si viteza. De la introducerea ei in iulie 2004, Fireface 800 a devenit o referinta pentru interfetele audio FireWire, pastrindu-Si de atunci titluri precum “premiera mondiala” Si “unica in lume”, pe care le-a primit pentru multe din functiile Si tehnologiile incorporate, ce o amplaseaza confortabil inaintea oricarei concurente.

Astfel, in Fireface 800 sint combinate cele mai recente tehnologii prezente in produsele RME, al caror succes a fost deja probat de catre mii de utilizatori profesionali. Spre exemplu, tehnologia analogica folosita in convertoarele ADI-8, tehnologia de preamplificare a microfoanelor incorporata in QuadMic Si in OctaMic, tehnologia TotalMix preluata de la seria Hammerfall DSP, suportul complet din partea DIGICheck, la care se adauga anii de experienta in programarea unor drivere eficiente Si fiabile, toate acestea contribuie la realizarea celei mai bune interfete audio FireWire actuale. Luati in consideratie Si faptul ca Fireface 800 ofera cea mai buna intrare de instrument ce poate fi gasita intr-o interfata audio, dar Si o ieSire de casca de mare putere. Bineinteles, raporturile semnal/zgomot sint tipice pentru RME: 119 dBA!


Intrari/ieSiri analogice

Opt intrari Si ieSiri de linie balansate, cu comutare a nivelului de referinta controlata software (-10 dBV, +4 dBu, HiGain), realizate bineinteles separat in domeniul analog, garanteaza dinamica Si fidelitatea exceptionale. In afara de nivelurile preamplificatoarelor de microfon Si al ieSirii de casca, toate reglajele dispozitivului sint controlate software. Echipate cu cele mai recente convertoare analogic/digital Si digital/analogic, toate intrarile Si ieSirile opereaza la rate de sampling de pina la 192.000 Hz Si ating o dinamica la redare de 119 dBA – inclusiv pe ieSirea de casca! IeSirea de casca amplasata frontal, de mare putere, nu are numai functia de a oferi volum ridicat in caStile de joasa impedanta, ci reprezinta Si canalele de playback 9 Si 10. Datorita acestui amanunt de structura interna, ieSirea de casca poate fi folosita direct cu ASIO Direct Monitoring. Pe partea frontala, Fireface 800 are patru intrari separate de microfon, balansate, cu etaj de clasa A, activare individuala a phantom power-ului de 48 V Si intrari separate XLR Si TRS, unde acestea din urma pot fi folosite ca intrari de linie ajustabile cu un interval de gain de 50 dB! Doua din cele patru intrari de microfon sint permanent disponibile drept canalele 9 Si 10, celelalte doua pot fi folosite impreuna sau alternativ cu intrarile canalelor 7 Si 8 aflate la spatele dispozitivului.


Let\'s Rock!

Intrarea de instrument de inalta impedanta (Hi-Z) a Fireface 800 ofera un nivel al fidelitatii Si flexibilitatii fara precedent la utilizarea chitarei sau basului. Un soft-limiter, reglat special pentru instrumentele muzicale, previne in mod eficient depaSirea volumului la intrare permis de convertoarele analog/digital. Acest limiter nu functioneaza fara distorsiune, ci in mod intentionat creeaza distorsiune armonica. Datorita unei tranzitii treptate Si a crearii deliberate de armonice, semnalul de intrare este comprimat “fara trepte”, dupa gust. Dar acest limiter poate fi folosit Si ca un etaj de distorsiune cu sunet similar celui produs de tuburile electronice. Un circuit de Drive, ce poate fi activat suplimentar, ofera distorsiune utila la procesarea sunetului de chitara. Filtrul de Speaker Emulation, ce poate fi activat separat, indeparteaza perturbatiile din frecventa joasa Si inalta Si garanteaza un sunet de baza optim chiar Si atunci cind instrumentul este inregistrat direct in computer, sau la monitorizarea printr-o consola de mixaj. Semnalul provenit de la chitara sau bas nu este alterat in acest caz, ci pre-conditionat pentru procesarea ulterioara, in care se vor folosi plug-in-urile de simulare de amplificator.


Intrari/ieSiri digitale

Doua intrari/ieSiri optice ADAT permit conectarea Si insertia procesoarelor de efecte, consolelor de mixaj Si a convertoarelor externe. Bineinteles, aceste 16 canale digitale sint disponibile simultan cu canalele analogice. Folosind doua convertoare aditionale RME ADI-8 DS, veti avea 26 de intrari Si ieSiri analogice, ce ramin 18 la operarea la o rata de sampling de 96.000 Hz. Intrarea/ieSirea coaxiale S/PDIF lucreaza la rate de sampling de pina la 192.000 Hz, astfel incit mai sint 10 intrari Si ieSiri analogice ce functioneaza la cea mai inalta rata de sampling, pe linga cele doua digitale. Conexiunea S/PDIF optica, oferita alternativ pe calea celui de-al doilea port ADAT, opereaza de asemenea pina la o rata de sampling de 192.000 Hz – aceasta este o alta caracteristica specifica numai produselor RME.


Functionalitate Si dotari

Toate intrarile Si ieSirile pot fi folosite in acelaSi timp*! Spre exemplu, intrarea de instrument poate fi folosita fie in locul intrarii de linie corespunzatoare de la spatele Fireface 800, fie impreuna cu aceasta. Chiar Si intrarile TRS Si XLR ale fiecarei intrari de microfon pot fi folosite simultan. Pe aceasta cale, pina la 35 de surse de semnal pot fi conectate la Fireface 800 Si inregistrate pe 28 de piste separate!


Multumita mixerului TotalMix, bazat pe unitatea DSP incorporata in Fireface 800 Si folosit Si de seria Hammerfall DSP, toate intrarile Si ieSirile pot fi mixate liber, distribuitate Si rout-ate. Sint posibile pina la 14 submixuri stereo complet independente. Fiecare din canalele de ieSire ale mixerului, adica fiecare canal individual de submix, poate fi inregistrat direct, fara necesitatea folosirii cablurilor de loop externe. Mai mult decit atit: TotalMix poate fi controlat MIDI cu orice dispozitiv extern de control MIDI compatibil cu Mackie Control.


Datorita memoriei flash interne, toate setarile (inclusiv ale TotalMix) pot fi apelate in timpul boot-arii unitatii Fireface 800. Dupa executarea tuturor reglajelor dorite, acest dispozitiv functioneaza DE SINE STATATOR chiar Si fara computer, putind fi folosit ca submixer, convertor analog/digital Si digital/analog, mixer pentru casca, convertor de format, preamplificator de instrument Si microfon, mixer de monitorizare S.a.m.d.


Fireface 800 este echipat cu SteadyClock, tehnologia unica de sincronizare Si generare de ceas creata Si folosita de RME. Cu aceasta tehnologie, Fireface 800 devine referinta de sincronizare pentru intregul studio. SteadyClock reimprospateaza semnalele de ceas, indeparteaza jitter-ul Si are in permanenta grija de calitate optima a conversiei, garantind astfel o calitate senzationala a sunetului, complet independent de calitatea ceasului de referinta.


SteadyClock face ca Fireface 800 sa poata controla libera rata de sampling, pe cont propriu. Dialogul de setari include accesul direct la o paleta larga de optiuni, acestea fiind dintre cele mai des utilizate rate de sampling folosite in industria video Si audio. Suplimentar, doua fader-e pot fi folosite pentru a regla liber rata de sampling, in timp real, intr-un interval de +/- 4% Si +/- 0,4%.


Pe calea unui slot amplasat la spatele unitatii, se poate monta pe Fireface 800 o Time Code Option (TCO) pentru sincronizarea cu LTC Si semnalul video. Multumita facilitatii SteadyClock, Fireface 800nu doar ca extrage pozitii absolute, dar Si word clock foarte curat, cu jitter scazut.


Foarte important este faptul ca Fireface 800 foloseSte tehnologie FireWire proprie producatorului RME, optimizata intens pentru utilizarea audio. Adaptari hardware speciale Si un nou concept al buffer-ului de latenta scazuta permit performante Si o compatibilitate ce pareau imposibile pina acum – este vorba de latente de numai o milisecunda.


Mai multe interfete Fireface 800 pot fi folosite in paralel, in acelaSi timp, pe un singur port FireWire, fara nici un fel de probleme.


* in modul de lucru “quad speed” (la rate de sampling de 176,4 Si 192 kHz, ambele conexiuni ADAT de intrare/ieSire sint dezactivate


Suport pentru drivere


Windows 2000 SP4, Windows XP/XP64: operare ASIO complet multi-client pentru WDM, MME (nu XP64), GSIF 2.0 Si ASIO 2.0. WDM (DirectSound) cu suport stereo Si multicanal. Hot plugging complet. Se poate opera cu pina la 3 unitati simultan.


Mac OS X (de la 10.3 in sus) Si x86: Core Audio, Core MIDI. De la 10.4 (Tiger) se poate opera cu pina la 3 unitati simultan


PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
2 142 330 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: instrumente muzicale - piane - chitari

PRODUSE ASEMANATOARE CU RME INTERFATA AUDIO PE FIREWIRE CU 56 DE CANALE, 24 BI

RME Hammerfall HDSP 9632RME Hammerfall HDSP 9632
RME Hammerfall HDSP 9632
HDSP 9632 este cea mai versatila interfata audio PCI realizata de RME pina in acest moment. Este echipata cu cele ...
RME ADI 2RME ADI 2
RME ADI 2
Convertor stereo Analog/Digital Si Digital/Analog de inalta performanta, capabil 192 kHz/ 24 bit ADI-2 are dubla ...
RME ADI-2RME ADI-2
RME ADI-2
 Convertor stereo Analog/Digital Si Digital/Analog de inalta performanta, capabil 192 kHz/ 24 bit ADI-2 are dubla ...
RME Fireface UC Interfata audio USB 2.0RME Fireface UC Interfata audio USB 2.0
RME Fireface UC Interfata audio USB 2.0
RME Fireface UC - interfata audio USB 2.0 cu 36 de canale, 18 intrari / iesiri utilizabile simultan, convertor ...
RME HDSP MADIRME HDSP MADI
RME HDSP MADI
Placa cu 64 de canale MADI pe 24 bit/ 96kHz, doua intrari/ ieSiri MIDI Si conexiuni Word Clock Conectati-va ...
RME Interfata ADAT/MADI multifunctionala cuRME Interfata ADAT/MADI multifunctionala cu
RME Interfata ADAT/MADI multifunctionala...
ADI-648 ofera 128 de canale audio pe 24 bit la o rata de sampling de pina la 48 kHz Si 64 de canale la o rata de ...
RME DigifaceRME Digiface
RME Digiface
ME va prezinta Digiface, o versiune mult extinsa a binecunoscutei placi PCI Project Hammerfall DIGI9652. Precum ...
RME Multiface IIRME Multiface II
RME Multiface II
Interfata audio externa de intrare/ieSire, pe conexiuni analogice Si digitale, cu 36 de canale pe 24 bit/ 96 kHz, ADAT ...
RME HAmmerfal HDSP 9652RME HAmmerfal HDSP 9652
RME HAmmerfal HDSP 9652
Sistem audio multitrack digital cu mixer digital inclus pe 52 de canale la 24 bit/ 96 kHz Si 2 intrari/ieSiri ...

RME INTERFATA AUDIO PE FIREWIRE CU 56 DE CANALE, 24 BI ESTE LISTAT IN:

RME INTERFATA AUDIO PE FIREWIRE CU 56 DE CANALE, 24 BI - PRODUSE SIMILARE