Inscrie firma »
Tocator de resturi menajere Blanco ISE Modell 56, cu actionare pneumatica

Tocator de resturi menajere Blanco ISE Modell 56, cu actionare pneumatica

Tip produs: tocator | blanco | accesorii
Producator: BLANCO GERMANIA
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Tocator de resturi menajere Blanco ISE Modell 56, cu actionare pneumatica

Tocator de Resturi Insinkerator Model 55 este un produs cu putere motor de 0.55 CP si capacitate camera de macinat 980 ml. Modelul de baza de la InSinkErator este adecvat pentru utilizare mai usoara in gospodariile mai mici. Tocatorul consuma estimativ 4 litri de apa de persoana pe zi. Intrerupatorul nu este inclus in pachetul de livrare, puteti sa il conectati la un intrerupator de perete sau sa optati pentru un intrerupator \"Radiocomanda\". Se poate monta la orice chiuveta cu scurgere de 3 1/2\". Se recomanda ca, la pregatirea si executarea instalatiei sanitare, sa se tina cont de evacuarea resturilor tocate.Tocatorul de deseuri alimentare este inventat pentru comoditatea in bucataria Dumneavoastra.Montat discret sub chiuveta tocatorul, prin sistemul sau de eliminare, va trage deseurile alimentare in jos, le va macina ( inclusiv oasele mici ).
Particulele minuscule care rezulta in mod automat se vor duce pe scurgere, iar in cele din urma reciclate prin stati de epurare.
Folosind tocatorul pentru eliminarea deseurilor alimentare veti pastra cosul de gunoi mai curat si mai putin mirositor, iar bucataria Dumneavoastra va fi igienica.
Beneficii:
Alimentele sunt macinate in particule fine si indepartate in cateva secunde.
Igienic curat, comod si simplu de utilizat.
Metoda usoara de a gestiona deseurile alimentare in casa, economisind timp si ajutand pentru a minimiza excursii la lada de gunoi din afara.
Este compact si se aseaza sub chiuveta, fara a ocupa spatiu in plus.
Usor de instalat in bucatarii noi sau existente si pot fi montate la cele mai multechiuvete.
Responsabile fata de mediu, contribuind la reducerea cantitatii de deseuri care merge la gropile de gunoi.Caracteristici:
Design compact.
Protectie la suprasarcina.
Un cuplu ridicat de Dura-drive cu motor de inductie
Motor 0.55 CP
Capacitatea camerei de tocare 980 ml
Produse complementare:Radiocomanda Wireless pentru Tocator de Resturi, cod: 646417K
Modul de folosire a tocatorului1. Strangeti resturile alimentare in chiuveta2. Porniti apa rece si apoi porniti tocatorul3. Impingeti resturile alimentare in tocator. Ascultati cand tocatorul a terminat de macinat toate resturile.4. Dupa ce macinarea este completa opriti tocatorul si lasati sa curga apa rece inca aproximativ 15 secunde.Atentie!Nu folositi apa calda in timp ce functioneaza tocatorul.Pornit prima data apa rece si o opriti dupa ce s-a incheiat procesul de macinare.Producator: Insinkerator USAPutere: 0.5 cpCapacitate: 980 mlDiametru: 173 mmInaltime: 318 mmGreutate: 7.2Kg. (aproximativ)Conexiune scurgere: 1-1 / 2 \"(3,81 cm)Coneziune la masina de spalat vase: DaTipul de alimentare: ContinuaOn / Off Comutator de perete (nu este continut in pachet)Motor: MonofazatConsum apa/persoana/zi (aprox) 4 LConsum mediu energie electrica: 1/2 kWh pe luna

Volt/Hz





CP





RPM





Incarcare medie





120V, 60 Hz





0.55





1725





7.1 A





220-240V, 50 Hz





0.55





1425





370 W





220-240V, 60 Hz





0.55





1725





370 W





InSinkErator isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile produselor fara o notificare prealabila. Tocatorul de resturi organice descris in acest prospect este pentru uz casnic: utilizarea in situatii (industriale) comerciale nu este acoperita de garantie.Datele de mai sus sunt preluate de pe internet. Pentru mai multe detalii accesati: http://www.free-instruction-manuals.com/pdf/pa_387381.pdfUnitate de ambalare: 1 bucataPentru alte detalii despre date tehnice va rugam sa vizionati imaginile alaturate.Atentie! Pentru evitarea accidentelor se interzice introducerea degetelor, al hainelor, al obiectelor metalice in ventilul de scurgere al chiuvetei in timp ce tocatorul este in functiune. Nu este recomandat sa se utilizeze de catre copii.

PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
700 060 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: mobila - chiuvete - accesorii mobila pal

TOCATOR DE RESTURI MENAJERE BLANCO ISE MODELL 56, CU ACTIONARE PNEUMATICA ESTE LISTAT IN: