Inscrie firma »
Suport  pentru  colt, crom lucios, KAD 147

Suport pentru colt, crom lucios, KAD 147

Tip produs: suport | compagnucci | suporti
Producator: COMPAGNUCCI ITALIA
 

Prezentare Suport pentru colt, crom lucios, KAD 147

Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al companiei supravegeaza tot ciclul de creatie, de la design pana la functionalitate si posibilit�tiile de implementare pe piata. Datorita experientei de pe piata, colaboreaza direct cu producatori de mobilier pentru dezvoltarea noilor produse, astfel acestea corespund in permanenta la cerintele si nevoile clientilor, iar producatorii pot oferii clientiilor finali bucatarii cu o functionalitate si estetica ridicata

Grosimea firului si calitatea cromarii recomanda produsele firmei si garanteaza utilizarea pe termen lung .


Dimensiuni:
KAD 147 suport de colt
- lungime 310mm
- adancime 310 mm
- inaltime 65 mm
NOTA: se utilizeaza impreuna cu KAD 144 - suport baza

Produsul se agata pe bara de bucatarie sub corpurile suspendate, in zona de colt, avad rol atat functional (depozitare) cat si estetic.
Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

www.protege.ro
www.eshop.protege.ro
Timpul a demonstrat ca, achizitionand produse de calitate, se economiseste de fapt, prin fiabilitatea lor in timp, atat bani cat si timp, stres, etc.

Pentru detalii accesati www.protege.ro si www.eshop.protege.ro

Tehnologia de cromare CROMO 3
Solutii de varf in tratamente galvanice, rezultat imbatabil la infatisare

Utilizarea de crom trivalent imbunatateste calitatea procesului de productie si concomitent a produsului finit, dandu-i frumusete vizuala si tactila si astfel asigurandu-i stralucirea. Acest tratament garanteaza un produs fara defecte sau porozitati chiar si in cele mai dificile locuri cum ar fi sudurile.
In comparatie cu standardele din industrie are o valoare adaugata mai mare si mare oportunitate pentru clientii consumatori dintr-o piata din ce in ce mai constienta si atenta la produsele prelucrate precum si la procese de fabricare a lor.

IMPACT minim asupra mediului

Strategiile tehnice si de design puse in aplicare cu noua tehnologie de acoperire - cromare cu mai multe straturi sacrifica interesele financiare pe termen scurt ale companiei in favoarea celor pe termen lung si sunt dovada clara a convingerii companiei ca are un produs de calitate care este prietenos cu mediul inconjurator. Cromo 3 este un procedeu de acoperire prin cromare unic in Italia si aplicat numai in numai trei tari din Europa . Intreaga instalatie de finisare - acoperire este construita pe aproximativ 3200 metri patrati, are pe jos o mocheta rezistenta la acid si este echipata cu protectie la scurgerile de urgenta din tancurile de colectare. Acesta instalatie este conceputa pentru a oferi conditii de siguranta, mediu de lucru fara gaze, emisii de toxine in atmosfera foarte scazute, nu se fac devarsari directe in rauri si afluenti a apei industriale uzate ci este pe deplin tratata si reciclata.
Cu aceasta tehnologie inovatoare, compania face un pas inainte in directia certificarii 14000/Emas , cunoscuta ca certificarea de mediu. Aceasta certificare este un obiectiv impresionant pentru industria de acoperiri galvanice care, in mod normal, este foarte asociata cu poluarea.

Rezistenta imbatabila la coroziune:
Procesul de cromare dureaza aproximativ 2,5 ore. Eficacitatea acoperirilor galvanice deosebit de groase asigura in primul rand rezistenta la coroziune, care este intarita si de specificul materialelor utilizate in straturile procesului de galvanizare, inclusiv cupru. Particulele cromului microcracked trivalent se fixeaza pe firul metalic ca o manta impermeabila, dandu-i conformitatea cu standardul UNI 9948 si garanteaza protectia imbatabila impotriva atacurilor agentilor atmosferici si a factorilor de coroziune termica a fierului, patentat sub denumirea de Crominox. Acesta ofera, de asemenea, elementului finit o rexistenta foarte mare, similara cu a otelului.

Lider in tehnologie
Tehnologia de acoperire este complet computerizata si stricta in precizia managementului de prelucrare, calitate si siguranta, de monitorizare a tuturor parametrilor inainte, in timpul si dupa etapele de productie a acoperii cu crom.
Procesul implica galvanizare cu crom trivalent si inlocuieste procesele traditionale care utilizeaza acid cromic si crom hexavalent (interzise de altfel in UE).
Tratamentul include o linie de preparare (decapare si dur finisare) pentru a elimina toate deseurile precum si un ciclu de 4 faze de acoperire galvanica.

CROMINOX Si STYLINOX
- O noua era in ACOPERIRE

Cu 1500 de ore de testare intr-o camera de ceata salina, stratul de finisare brevetat cu numele de CROMINOX � si ulterior colorare, varianta numit STYLINOX, care combina acoperirile galvanice cu placarea cu plastic, clar ofera rezistenta excelenta la coroziune si da produsului finit doua caracteristicitehnice speciale: moliciune (elasticitate) si delicatete.
Diferenta se observa la atingere, din cauza senzatiei placute de moale, senzatie furnizata de acoperirea din plastic transparent cu rasina polimer, care da produsului impresionante proprietati de amortizare a zgomotului.


Anti-alunecare
Elementele plasate in interiorul programului pull-out sunt retinute de aderenta mecanica a stratului de suprafata. Acest lucru se realizeaza prin intermediul tehnologiilor COMPAGNUCCI, dezvoltate si produse cu o atentie deosebita la siguranta si care respecta reglemantarile de mediu. Tratamentul cunoscut sub numele de CROMINOXSTYLINOX cuprinde un proces de galvanizare cu aplicarea a doua straturi de nichel, de cupru si acid crom ecologice, urmate de scufundare intr-o rasina polimerica numita COMPUREX.
Exista doua tipuri de probleme de baza ale fiecarui strat din material plastic: aderenta mecanica si impactul asupra mediului.
COMPUREX le rezolva pe ambele.
Dezvoltat de echipa de cercetare a firmei Compagnucci, COMPUREX nu numai ca mentine aderenta dar are si excelente proprietati mecanice si rezistenta la coroziune a PVC conventional, garantat prin testeare timp de 1500 ore in camera cu ceata salina.
Aceasta imbunatatire se face prin inlocuirea componentelor care implica riscuri atat pentru produsul finit cat si pentru procesul de productie.
Noua procedura elimina componentele numite
ftalati, responsabile cu mirosurile neplacute si le inlocuieste cu compus de risc-free alternative, de asemenea, utilizate pentru fabricarea de produse medicale.
Aceasta realizare a adus COMPAGNUCCI SPA Italia in fruntea cercetarii industriale in domeniu.

Informatiile de mai sus sunt extrase din cataloagele si site puse la dispozitie de Compagnucci SPA

PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
695 659 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: mobila - chiuvete - accesorii mobila pal

PRODUSE ASEMANATOARE CU SUPORT PENTRU COLT, CROM LUCIOS, KAD 147

Set suport 9623 colt , 1 nivel, crom  lucios, KAD 9623CSet suport 9623 colt , 1 nivel, crom  lucios, KAD 9623C
Set suport 9623 colt , 1 nivel, crom lu...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Set capace zamac pentru bara D16 mm, crom lucios, KAD TG-16ZCGV10Set capace zamac pentru bara D16 mm, crom lucios, KAD TG-16ZCGV10
Set capace zamac pentru bara D16 mm, cro...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Set capace plastic pentru bara D16 mm, crom lucios, KAD TG-16PMC251Set capace plastic pentru bara D16 mm, crom lucios, KAD TG-16PMC251
Set capace plastic pentru bara D16 mm, c...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Suport universal  mare, crom  lucios, KAD 146Suport universal  mare, crom  lucios, KAD 146
Suport universal mare, crom lucios, KA...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Suport universal  mic, crom  lucios, KAD 145Suport universal  mic, crom  lucios, KAD 145
Suport universal mic, crom lucios, KAD...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Suport cu 3 nivele pt hartie si folii bucatarie, crom lucios, KAD 149Suport cu 3 nivele pt hartie si folii bucatarie, crom lucios, KAD 149
Suport cu 3 nivele pt hartie si folii bu...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Suport 150 cu 1 nivel pt hartie, crom lucios, KAD 150Suport 150 cu 1 nivel pt hartie, crom lucios, KAD 150
Suport 150 cu 1 nivel pt hartie, crom lu...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Suport cu polita plexiglas pentru burete bucatarie, crom lucios, KAD 148Suport cu polita plexiglas pentru burete bucatarie, crom lucios, KAD 148
Suport cu polita plexiglas pentru burete...
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...
Set suport colt KAD 144 + KAD 147Set suport colt KAD 144 + KAD 147
Set suport colt KAD 144 + KAD 147
Toate produsele firmei italiene Compagnucci au la baza inovatia si creativitatea. Departamentul de inginerie al ...

SUPORT PENTRU COLT, CROM LUCIOS, KAD 147 ESTE LISTAT IN: