Inscrie firma »
PURIFICATOR DE AER FRESCH AIR

PURIFICATOR DE AER FRESCH AIR

Tip produs: PURIFICATOR | PURIFICATOR DE AER
Producator: ECOQUEST INTERNATIONAL
 

Prezentare PURIFICATOR DE AER FRESCH AIR

FRESH AIR BY ECOQUEST este primul si cel mai performant purificator
de pe piata din Romania.
Asezati-va comod, luati telecomanda purificatorului in mana si porniti functiile inovatoare ale celui mai performant purificator din Romania. Silentios, acest purificator de aer incepe sa curete spatiul in care va aflati, de bacterii, virusi, particule iritante si alergenice, polen, mucegai, etc., in proportie de 99,999% , purificand aerul 24 din 24 de ore!
Din primul minut de functionare, mirosurile neplacute si fumul de tigara sunt anihilate si complet dezintegrate.
Dupa cateva minute deja puteti considera ca aveti un intreg sistem imunitar ce lupta in jurul dumneavoastra, pentru dumneavoastra.
Are un ventilator in cinci trepte,cu putere reglabila in functie de spatiu - intre 0 si 279 m patrati, pentru o sterilizare la 2,4,6 si 8 ore.
La acest purificator tehnologia folosita este celula ActvePure(RCI),doua tipuri de ionizare si tehnologia ozonului, ajustabil prin folosirea modului Away.
Simplu si usor de folosit, datorita comenzilor ce pot fi facute din telecomanda.
Aparatul de purificat aer comunica cu noi printr-un ecran de cristale lichide, informatii legate de eventuale curatiri, schimb de piese, etc.
poate functiona continuu 24 de ore din 24, asigurand astfel ioni activi naturali, siguri si sa emita "agenti de curatire" impotriva mirosurilor, bacteriilor si fumului.
Modul normal de folosire, utilizeaza exclusiv tehnologia ActivePure(RCI) , cu emitere de ioni, si distrugerea particulelor iritante,a bacteriilor si virusilor. Modul inalt de folosire a purificatorului, adauga la sistemul ActivePure prin convertirea si activarea oxigenului, puterea de a elimina complet contaminatorii.Opt ore de folosire a modului Away va sterilizeaza aproape complet spatiul in care va aflati, iar aerul este incarcat cu mult oxigen activ ce permite mentinerea sterilizarii o perioada mai indelungata,chiar daca nu ati mai pune in functiune purificatorul. Intr-o incapere lipsita de factori nocivi excesivi cel mai indicat este modul normal si constant de folosire iar intr-o incapere in care aveti alimente, fructe , sau intr-o incapere in care se fumeaza, sau exista toxicitate, folosirea modului Away la perioade mai mici sau mai mari de timp va creea cele mai bune conditii pentru a va putea bucura din plin de sanatate. Nici o zi fara un mediu curat!
Am ajuns sa ne gandim la cat de sanatosi erau strabunicii nostri, la cat de fericiti erau, fara tot acest confort creeat in timp de oameni dar care parca a inceput sa se intoarca impotriva noastra. Nici nu am mai concepe acum viata fara masina, calculator, mobil, cuptor cu microunde etc. care in loc sa ne aduca mai mult timp pentru cei dragi, mai multa liniste, mai multa putere, ne storc parca de energie si cautam un loc retras in care sa putem sta datorita oboselii excesive resimtita in tot organismul. Iti vine sa te asezi intr-un colt de iarba si sa strigi LASATI-MA SA RESPIR! Dar cum sa facem asta?
Mai bine, stati comod, fie alaturi de familie, de colegi de prieteni, d-ati drumul purificatorului si simtiti viata. Bucurati-va de sanatate!
Ati uitat cina in cuptor? ...stiti ca pe langa mirosul neplacut, emana in aer si multe alte substante daunatoare pe care le inhalam?
Stiti ca, continutul pubelelor, la fel ca si mancarea stricata, produce mirosuri si acarieni care pot persista zile intregi in bucatarie?Lasati in seama FreshAir-ului aceste probleme, bucurati-va de viata!

Copiii aduc acasa zilnic, diverse bacterii si virusi? La fel ca si animalele noastre de companie preferate?Va este teama pentru sanatatea lor si a dumneavoastra? Lasati in seama FreshAir-ului aceste probleme, bucurati-va de sanatate!
Credeti ca e nevoie sa ne mai amintim ce inseamna stres? Credeti ca e nevoie sa asociem stresul cu lipsa aerului curat?Nu ...acestea le-am simtit zi de zi pana la FreshAir! Bucurati-va de el!

Rezultatele testelor efectuate 24 de ore in cadrul Universitatii de Stat Kansas, despre efectele Active Pure de distrugere a bacteriilor pe diverse suprafete:

Staphylococcus aureus 98,50 %
Meticillin rerezistens staphyloccos aureus 99,80 %
E. Coli 98,10 %
Bacillus spp 99,38 %
Streptococcus spp. 96,40 %
Pseudomonas aeruginosa 99,00 %
Listeria monocytogenes 99,75 %
Candida albicans 99,92 %
Stachybotrys charterum 99,93 %


Tehnologie folosita

Ionizare "Needlepoint"
Ionizare +/-
Celula Active Pure (RCI)
Mod "departe" - "Away mode" 2, 4, 6, 8 ore
Necesar curent 220V, 50Hz, 90W
Eficienta 279 m2, 690 mc/h
Dimensiune 30cm x 22,5 m x 30 cm
Emisii maxime O3 0- 360 mg/h, cu
posibilitate de reglare
Cantitate max de aer introdus 11,55 m3/min
Greutate 7 Kg

FreshAir ideal pentru:
FresAir !Locuinte
Case individuale
Vile
Birouri
Magazine
Saloane de cosmetica
Coafuri, frizerii
Cafenele
Cabinete medicale
Gradinite, scoli
Spitale
In orice spatiu mai mic de 279 m2
Imaginati-va cum ar fi daca in fiecare mediu mai sus enuntate ar exista FreshAir? Daca in fiecare incapere mai sus enuntata te-ar intampina aerul proaspat de dupa furtuna si razele soarelui calde de mai.
SA TRECEM SUCCINT PRIN FILTRUL GANDIRII TOATE EFECTELE:
omoara acarienii
reduce numarul bacteriilor si virusilor in proportie de 99,999 %
indeparteaza polenul si alti factori alergici - iritanti
distruge mucegaiul si previne aparitia acestuia
asigura un mediu sanatos, armonios in spatiile interioare
anihileaza praful, fumul si fumul de tigara
neutralizeaza mirosurile
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
5 086 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: purificator aer - mucegai - condens

PRODUSE ASEMANATOARE CU PURIFICATOR DE AER FRESCH AIR

PURIFICATOR DE AER DUCTWORXPURIFICATOR DE AER DUCTWORX
PURIFICATOR DE AER DUCTWORX
Un purificator de aer care se fixeaza direct pe instalatiile de aer conditionat si de climatizare!!! In locuintele din ...
Purificator de aer ecoboxPurificator de aer ecobox
Purificator de aer ecobox
Va puteti imagina ca o cutie de dimensiuni mici si cu o greutate de 1 kg. Poate purifica aerul intr-o incapere de 140 ...
PURIFICATOR DE AER EAGLE 5000PURIFICATOR DE AER EAGLE 5000
PURIFICATOR DE AER EAGLE 5000
Cum ar arata o incapere in care ar fuma cel putin 35 de oameni? Cunoasteti raspunsul! Dar cum ar arata o incapere in ...
PURIFICATOR DE AER  FRESCH AIR BUDDYPURIFICATOR DE AER  FRESCH AIR BUDDY
PURIFICATOR DE AER FRESCH AIR BUDDY
Purificator de aer personal, portabil! Agatandu-l de gat puteti sa beneficiati de aer curat, steril, oriunde v-ati ...
PURIFICATOR DE AER FRECH AIR TO GOPURIFICATOR DE AER FRECH AIR TO GO
PURIFICATOR DE AER FRECH AIR TO GO
Mai mult decât un odorizant de aer.. Da, se va improspata aerul din masina ta, ba chiar mai mult ,cu un FRESH ...
POWERWORX-E3  -Bodigoardul energiei din casa taPOWERWORX-E3  -Bodigoardul energiei din casa ta
POWERWORX-E3 -Bodigoardul energiei din ...
E timpul sa trecem la fapte! Care ar fi motivele?Costul energiei este unul dintre ele. Cresterea numarului de aparate ...

PURIFICATOR DE AER FRESCH AIR ESTE LISTAT IN: