Inscrie firma »

********************************************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare ********************************************************************

SC TOHAN SA Zarnesti, este o societate romaneasca, cu traditie de peste 70 ani in fabricarea munitiei si armamentului, fiind un producator important pentru sistemul national de aparare. Pe langa capacitatile specializate pentru productia de armament dispunem si de capacitati dotate cu echipamente moderne:

1. Prelucrarile prin aschiere
SC TOHAN SA dispune de utilaje performante cu comanda numerica CNC (strunguri, centre de prelucrat vertical) de tip OKUMA, ROMTOS si altele, cu dimensiuni de prelucrat pentru strunguri pana la L = 1000 mm, Ø = 360 mm si X 700, Y 500, Z 400 pentru centrele de prelucrare.
a. Pentru prelucrari prin strunjire societatea este utilata cu strunguri universale, revolver, multiax, monoax si carusel si poate prelucra piese pana la dimensiuni de Ø = 400 mm si L = 1000 mm.
b. Pentru operatiile de frezare exista masini de frezat orizontal, vertical, universale si monooperatie cu care pot fi prelucrate piese pana la dimensiuni de L x l x h = 1200 x 600 x 300 mm.
c. Prelucrari prin rectificare se fac pe masini cu coordonate de tip Hauser cu posibilitate de rectificare plana (L = 1000 mm, l = 200 mm), cu platou rotativ, rotund interior si exterior (Ø = 315 mm, L = 1500 mm) cu precizie de 0.02 mm.

2. Prelucrarile prin deformare plastica la rece
Prelucrarile care se pot executa, sunt operatiile de stantare si ambutisare. Dotarile cu prese cu excentric care dezvolta forte de 6 ÷ 315 tf si presele hidraulice care dezvolta forte de 40 ÷ 250 tf. In cadrul sectiei de presare se pot prelucra pe prese hidraulice cu forte de 25 ÷100 tf mase plastice termorigide, tip fenoplast sau fibroplast cu sau fara armaturi metalice incorporate, destinate contactorilor, pieselor de cuplare, izolatorilor si pentru aparatura electrica si electrotehnica, cu masa pana la 0,3 kg.


3. Constructii metalice
Exista un atelier specializat care are un sistem de debitare (taiere/decupare) cu oxigaz tip MD - 250 CNC cu posibiliutate de prelucrare a grosimilor de 10 ÷ 150 mm si suprafata de 3000 x 6000 mm. De asemenea, acest atelier mai are in dotare echipamente specifice acestor tipuri de servicii (ghilotina, abkant, masini de sudat in linie si in puncte).
4. Operatii de acoperiri de protectie
Pot fi executate urmatoarele operatiuni: zincare, cadmiere, stanare, eloxare, brunare, nichelare, pasivare , fosfatare, cuprare. Dimensiuni maxime de gabarit ale reperelor: Lmax = 700 mm, lmax = 200 mm, Smax = 20 dm2. Procesul de acoperire de protectie este asistat de laboratorul chimic propriu care analizeaza si urmareste procesul tehnologic cat si produsele finite.

5. Activitatea de tratamente termice
Este realizata pe o linie de tratament termic tip IPSEN cu ciclu de lucru asistat de calculator. Pot fi realizate urmatoarele operatii de tratament termic: calire si revenire, cementare si revenire joasa, carbonitrurare si revenire joasa.
PREZENTARE ********************************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
********************************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tratamente termice - constructii metalice - zincare

ULTIMELE PRODUSE ALE COMPANIA NATIONALA ROMARM SA FILIALA SOCIETATEA COMERCIALA TOHAN SA

Oferta firmei COMPANIA NATIONALA ROMARM SA FILIALA SOCIETATEA COMERCIALA TOHAN SA nu contine nici un produs sau serviciu
COMPANIA NATIONALA ROMARM SA FILIALA SOCIETATEA COMERCIALA TOHAN SA ESTE INSCRISA IN