Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Infiintata in anul 2005, NOVO CONNECT SRL este o tanara companie cu capital integral privat romanesc, avand ca principal obiectiv oferirea clientilor sai a unor produse si servicii adiacente in domeniul transporturilor auto la cel mai inalt nivel de calitate si profesionalism.
Oferta companiei noastre cuprinde atat solutii integrate de logistica & transport pliabile pe orice tip de aplicatie, o diversitate de vehicule comerciale noi si rulate (camioane, remorci si semiremorci), piese de schimb, anvelope, consumabile, cat si service postvanzare in perioada de garantie si postgarantie (prin service-ul detinut in Cluj, Floresti, DN1, KM 489), servicii de depanare si asistenta 24 din 24 ore, etc.

- Solutii integrate de logistica / casa de expeditii

Cu precadere in sprijinul efectiv al transportatorilor care opteaza pentru camioanele RENAULT, alaturi de oferirea unor conditiile comerciale la cel mai inalt nivel, NOVO CONNECT SRL se doreste a fi o interfata intre beneficiarul de transport si caraus, care sa ofere ambilor solutia cea mai sigura si rapida, la un pret corect.
Dorind sa construim parteneriate durabile, suntem deschisi tuturor propunerilor de colaborare ce vin din partea companiilor importatoare/exportatoare sau societatilor cu activitate de productie in vederea oferirii unor solutii de transport intern si international, warehousing si distributie adaptate fiecarei necesitati, indiferent de cantitatea de marfa ce se doreste a fi transportata, complexitatea sau frecventa acestor transporturi.

- Dealer de vehicule comerciale noi / rulate

Pretul avantajos, calitatea, multiplele alternative de finantare, cat si varietatea consacrata a configuratiilor oferite sub sigla RENAULT TRUCKS de la vehicule utilitare de livrari, distributie pana la cele pentru transport international si constructii, sunt numai cateva din atuurile ofertei de vehicule noi si rulate.
Serviciile aftersales (intretinere si reparatii in perioada de garantie si postgarantie) sunt asigurate prin intermediul unui service dotat la standardele retelei RENAULT TRUCKS, fiind completate si de posibilitatea interventiilor in sistem de asistenta 24 din 24 ore.

- Reprezentant autorizat remorci, semiremorci HUMBAUR si silotrailere O.ME.P.S.

In calitate de dealer autorizat, NOVO CONNECT SRL asigura desfacerea unei game largi de remorci, semiremorci si trailere ale cunoscutilor producatori Humbaur Germania, Sommer Germania si O.ME.P.S. Italia.
Diversele modele de remorci si semiremorci pe care le comercializeaza firma noastra, acopera o gama completa de aplicatii: de la transporturi agabaritice la transport de animale sau cai, de la modele simple la cele carosate tip furgon, cu prelata sau chiar tonete pentru comertul ambulant, semiremorci pentru marfuri generale si produse tip pulberi, precum si remorci pentru transportul de utilaj greu.
Experienta indelungata producatorului german Humbaur ce de curand a achizitionat compania Kögel si al celui italian O.ME.P.S., plaseaza produsele promovate de societatea noastra in topul calitatii pe plan European. Asfel, clientii nostri pot beneficia de o calitate deosebita la ei acasa prin intermediul nostru sau al dealerilor nostri de pe intreg teritoriul Romaniei.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
7 039 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: INCHIRIERE REMORCA - VANZARI CAMIOANE RENAULT - SEMIREMORCI

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NOVO CONNECT SRL

SEMIREMORCASEMIREMORCA
Semiremorca
Vindem semiremorci HUMBAUR DIVERSE CONFIGURATII - inclusiv echipate cu racoante pentru transport busteni. pentru ...
RENAULT PREMIUM 450.18RENAULT PREMIUM 450.18
Renault premium 450.18
RENAULT PREMIUM - "0" KM CESIUNE LEASING 1.476,03 EURO / LUNA RATA FIXA - 60 LUNI ...
UNIMOG U 1600UNIMOG U 1600
Unimog u 1600
VINDEM UNIMOG U 1600 Prima inmatriculare: Germania - 17.07.1996 - neinmatriculat in Romania Motor: Diesel, 163 CP la ...
INCHIRIERE REMORCAINCHIRIERE REMORCA
Inchiriere remorca
INCHIRIEM / VINDEM REMORCI DIVERSE CONFIGURATII Pentru inchiriere se solicita o garantie de 400 euro (sau echivalentul ...