Inscrie firma »
Crema de zi cu namol

Crema de zi cu namol

Tip produs: crema cu namol | crema bio | crema hidratanta cu namol
Telefon: click aici(004)0771 749 159
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Ildiko Szocs
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Crema de zi cu namol

Recomandata tenului normal, uscat sau solicitat. Alaturi de nãmolul activ, uleiurile de jojoba si macadamia bogate in vitamina E, accentueaza regenerarea celulara.

Dupã curãþare ºi tonifiere, hidratarea nu trebuie sã lipseascã din rutina de îngrijire a unei femei moderne, cu un ten supus în mare mãsura stresului cotidian. De aceea e bine sã cunoaºtem importanþa produselor de îngrijire pentru menþinerea frumuseþii personale.

Crema de zi ajutã pielea feþei în lupta de zi cu zi împotriva deshidratãrii ºi apariþiei ridurilor. Fiind înconjurate de praf, emanaþii toxice sau condiþii meteo aspre, nu putem evita uscarea pielii, însã îi putem reduce efectele pânã la a le face aproape invizibile.

MOOR- gama de produse cosmetice cu nãmol activ include o cremã hidratantã pentru ten normal, uscat sau solicitat, care protejeazã eficient. Extractul de nãmol, provenit din zone necontaminate de poluanþi, ajutã la obþinerea unui efect revitalizant ºi detoxifiant.

Conþinutul bogat de minerale active amelioreazã circulaþia pielii ºi cicatrizeazã rãnile superficiale. Un alt efect benefic al nãmolului este efectul antiinflamator asupra tenului. MOOR Crema de zi cu nãmol oferã protecþie, formând o barierã deasupra pielii ce ajutã la menþinerea echilibrului sãu.

În plus, uleiurile de jojoba ºi macadamia acentueazã efectul cremei, fiind bogate în vitamina E, care accelereazã regenerarea celularã. Folosirea cremei este recomandatã alãturi de cea a demachiantului ºi loþiunii tonice zilnice, din aceeaºi gamã.

Biovitalis.ro este o firmã specializatã în comercializarea produselor cosmetice certificate BIO, de la firme internaþionale de încredere precum Styx Naturcosmetics, care vã oferã gama de cosmetice cu nãmol. Ingredientele naturale conþinute de aceste produse provin din surse verificate care întrunesc toate condiþiile de mediu pentru a realiza produse cu adevãrat deosebite.
PREZENTARE SC LAUDO SRL
LIGHT
MEMBER
SC LAUDO SRL
25 119 accesari
Persoana de contact: Ildiko Szocs
Adresa postala: Str.Daliei nr.3, Bl.37, Sc. D, Ap.10
Localitate: Sfantu-Gheorghe, Covasna
Telefon: click aici (004)0771 749 159
Fax: 0367/ 411396
Website:

Activitate firma: cosmetice bio - Suplimente alimentare - dezvoltare website

PRODUSE ASEMANATOARE CU CREMA DE ZI CU NAMOL

Goji din tibetGoji din tibet
Goji din tibet
Ce contine mai mult betacaroten decat morcovii, mai multa vitamina C decat portocala si mai mult fier decat o friptura? ...
Reumaxin crema calmanta cu aspirina, coada calului si sunatoareReumaxin crema calmanta cu aspirina, coada calului si sunatoare
Reumaxin crema calmanta cu aspirina, coa...
Reumaxin ajuta la: * calmarea si disparitia durerilor provocate de reumatism; * reducerea durerii musculare ...
Gel de dus cu Aloe VeraGel de dus cu Aloe Vera
Gel de dus cu Aloe Vera
Contine gel proaspat de Aloe Barbadensis ce regenereaza pielea uscata. ...
Lapte de corp cu ulei de trandafirLapte de corp cu ulei de trandafir
Lapte de corp cu ulei de trandafir
Ideal pentru pielea sensibila, dificila. Uleiul de trandafir combinat cu extractul din Aloe Vera si alte uleiuri ...