Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

In domeniul electricitatii noi venim cu solutia!

Proiectul este un sistem informational initiat de o echipa de profesionisti in electroenergetica, marketing si tehnologii informationale care au hotarit sa concentreze toata informatia ce tine de domeniul electric (serviciile prestate, produsele comercializate, preturi, literatura de specialitate, noutati, job-uri in domeniu, etc.). Asamblarea tuturor acestor competente vine pentru a facilita accesul la informatia data pentru toti, indiferent de faptul daca esti sau nu specialist in acest domeniu.

Este simplu sa stii ca daca ai nevoie de o informatie actualizata, fie ca este o norma, un standart, o formula de calcul, un pret sau o noutate, poti afla raspunsul la toate in acelasi loc, la orice ora, in cea mai comoda forma, fara a fi nevoit sa reiei istoria companiei de la infiintare pentru a te face inteles. Toate acestea la distanta doar de un click.

Pentru companiile care isi desfasoara activitatea nemijlocit in acest domeniu, venim cu o oferta de colaborare, si anume prestarea urmatoarelor servicii pentru firma D-voastra:
* Crearea si plasarea paginilor firmei in care sunt indicate serviciile prestate si/sau produsele vindute de firma, portofoliul, datele de contact, logotipul firmei.
* Includerea aparatajului si utilajului electric comercializat in catalogul de aparataj electric.
* Posibilitatea plasarii anunturilor privind posturile vacante in domeniu.
* Acces neconditionat la informatia tehnica din domeniul electric afisata pe site.
* Afisarea noutatilor companiei D-voastra (lansari de noi produse, promotii, licitatii, deschiderea unor noi puncte de vinzare,s.a.m.d.)
* Executarea si plasarea banerelor publicitare.

Este de mentionat faptul ca serviciile prestate de noi in mare parte sunt gratuite. Drept urmare, contra unor eforturi minime aveti posibilitatea de a informa si de a fi informati, fapt ce asigura o ascensiune economica importanta in competitia de zi cu zi. Colaborarea cu d-vostra ne asigura competenta, care la rindul ei va spori succesul afacerii D-voastra.

Va sugeram sa accesati site-ul nostru pentru a vedea mai multe detalii.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
590 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aparataj electric - electrice - automatizari

ULTIMELE PRODUSE ALE SC G&G INVEST SRL

Cataloagele produselorCataloagele produselor
Cataloagele produselor
Cataloagele produselor clientilor nostri le puteti gasi in cele doua mari categorii - APARATAJ ELECTRIC si AUTOMATIZARI ...