Inscrie firma »
Consultanta mediu Okapis Oradea Bihor

Consultanta mediu Okapis Oradea Bihor

Tip produs: autorizatie de mediu | studiu de impact | acord de mediu
Producator: SC Okapis SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Consultanta mediu Okapis Oradea Bihor

BINE ATI VENIT

Okapis este o firma de consultanta de mediu ce ofera solutii optime si rapide la problemele de mediu ale partenerilor nostri.

Societatea noastra aduce un plus de profesionalism serviciilor existente pe piata la momentul actual, prin intelegerea nevoilor clientilor avand experienta si in productie.

Colaboram cu clientii nostri pentru a le imbunatati performanta de mediu, pentru a optimiza procesele si a reduce riscurile si impacturile negative asupra mediului.

Speram ca veti considera firma noastra ca fiind o posibila oportunitate de dezvoltare a companiei dumneavoastra.

"Protectia mediului constituie obligatia si responsabilitatea autoritatilor administratiei publice centrale si locale, precum si a tuturor persoanelor fizice si juridice."

A sosit timpul ca fiecare dintre noi sa analizeze daca modul lui de viata este suficient de echilibrat astfel incat sa protejeze sanatatea si calitatea mediului.
Alterand mediul schimbam calitatea vietii noastre si a generatiilor viitoare.

Politica si Strategia de servicii

Politica si Strategia noastra va ajuta si va informeaza corect si obiectiv in dezvoltarea si in gestionarea problemelor actuale de mediu.

Strategia noastra de sevicii este proiectata pentru a sprijini companiile sa rapunda la cerintele legale in domeniul mediului. Okapis consultanta mediu face acest lucru printr-un proces de analiza a situatiilor si prin optiuni de evaluare oferind suport de decizie si de implementare.
In acest proces vom avea timp sa intelegem partenetii de afaceri si ne implicam in rezolvarea problemelor presante cu care se confrunta, devenind o echipa cu partenerul de afaceri.

Misiunea noastra:

Viziunea noastra este de a ajuta partenerii in afacerile de azi sa aiba lumea pe care si-o doresc maine.

Okapis Servicii

Societatea este specializata pentru a sprijini companiile si a oferii solutii complete pentru protectia mediului in conformitate cu prevederile legale: Ordonanta de Urgenta nr. 195/2005 privind protectia mediului, aprobata prin Legea nr. 256/2006, si completata cu Ordonanta de Urgenta nr. 57/2007; Ordonanta de Urgenta nr. 114/2007 Ordonanta de Urgenta nr. 114 din 17 octombrie 2007 si Ordonanta de Urgenta nr. 164/2008.

Elaboram studii pentru protectia mediului in urma inscrierii avizta de Comisia de inregistrare in Registrul national al Ministerul Mediulu.

Cu consideratie,
Carmen Mata
PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
933 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta mediu - documentatii mediu - studii de impact

CONSULTANTA MEDIU OKAPIS ORADEA BIHOR ESTE LISTAT IN: