Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Camera foto Smart Samsung NX20

Camera foto Smart Samsung NX20

Tip produs: camera foto smart samsung nx20
 

Prezentare Camera foto Smart Samsung NX20


Marile fotografii nu au limita de viteza - va prezentam camera video inteligenta de 20,3 megapixeli Samsung NX20 cu obturator rapid de 1/8.000 si conexiune Wi-Fi incorporata.


(=) Creand un echilibru intre rezolutie, performanta si design, camera foto Samsung NX20 scoate la lumina fotograful profesionist din fiecare dintre noi. Senzorul sau CMOS APS-C de 20,3 MP si viteza obturatorului de 1/8.000 va ajuta sa surprindeti intr-o clipa imagini cu nuante bogate si inalta definitie. Ecranul AMOLED clar rotativ este confortabil pentru fotografierea din orice unghi. Conectivitatea Wi-Fi va elibereaza de obisnuitul paienjenis de fire si cabluri.

Realitatea nu a fost niciodata atat de palpabila - Senzorul APS-C de 20,3 MP


Personalizat pentru sistemul NX, noul senzor profesional CMOS APS-C de 20,3 MP produce imagini care rivalizeaza cu cele ale unui DSLR de calitate superioara. Fiecare pixel are o zona mare pentru senzor si primeste mai multa lumina, garantand astfel nivele mici de zgomot, gama dinamica larga si diferentiere precisa a culorilor. Sensibilitatea mai mare permite sa fotografiati in circumstante cu lumina mai slaba, fara granulatie sau alt tip de zgomot. Noul senzor ofera, de asemenea, capacitati de iesire video Full HD.

O camera care gandeste rapid


Capacitatea camerei foto NX20 de captare la viteza mare va permite sa surprindeti momente trecatoare si obiecte in miscare rapida fara a avea nevoie de un modul separat de senzor. Sistemul NX are o functie de focalizare automata ce poate rivaliza cu aproape orice alt sistem de camere foto. Algoritmul sau nou, avansat, ofera focalizare automata mai rapida si mai precisa. Camera foto NX20 poate capta 8 cadre pe secunda, pentru o mai buna fotografiere continua, iar decalajul declansarii a fost redus la numai 40 ms.

Controlati-va viteza - Obturator rapid de 1/8.000


Obturatorul poate face diferenta dintre surprinderea unei imagini emblematice si ratarea unei oportunitati unice. Viteza de 1/8.000 a obturatorului camerei foto NX20 va ofera flexibilitatea necesara pentru a fotografia ca profesionistii " variind viteza si expunerea la lumina. Mai mult, obturatorul camerei foto NX20 se regleaza automat in momentul in care detecteaza anumiti factori, cum ar fi temperatura si directia camerei. Iar declansatorul focal neted, controlat electronic, reduce erorile de expunere.

Descoperiti adevarata frumusete a imaginilor video HD 1080P


Capacitatea integrata de inregistrare de filme Full HD la 1080 30 p a camerei NX20 transforma filmarea cu o camera statica intr-o forma de arta. Alegeti cu incredere dintr-o gama larga de unghiuri de vizualizare si niveluri de zoom. Senzorul de imagine CMOS fara oglinda ofera o focalizare automata precisa chiar in timp ce fotografiati. Pentru a experienta cu adevarat cinematografica, sistemul NX a fost echipat cu lentila de 18 " 200 mm, exclusiv pentru filmare Full HD.

Partajare si salvare instantanee, simplu - conectivitatea Wi-Fi


Conectivitatea Wi-Fi a camerei foto NX20 permite conectarea camerei digitale la o retea wireless. Salvati fotografiile si videoclipurile direct in computer sau cloud in timp ce fotografiati, transmiteti-le prin e-mail, imprimati-le wireless sau incarcati-le direct pe Facebook™, Twitter sau YouTube. Nu va trebui niciodata sa va ingrijorati pentru ca ati pierdut un instantaneu nemaipomenit, ca ati ramas fara spatiu de stocare sau sa va amintiti sa luati cu dvs. cablul potrivit.

Vedeti mai mult. Fotografiati mai mult - ecranul AMOLED clar rotativ


Ecranul AMOLED clar rotativ permite incadrarea precisa a imaginilor si fotografierea din aproape orice unghi. Comparativ cu ecranele TFT-LCD cu care sunt dotate majoritatea camerelor foto digitale, ecranul AMOLED al camerei NX20 afiseaza tonuri de negru mai adanc si culori mai precise, mai vii, chiar daca se afla in lumina solara directa. Veti afla imediat daca fotografia este cea pe care o doriti. Afisajul mareste durata de viata a bateriei, pentru a va permite sa fotografiati mai mult timp.

O fereastra mai buna catre lume - EVF SVGA


O functie extrem de importanta a camerei foto NX20 o reprezinta vizorul electronic integrat (EVF). Spre deosebire de multe camere foto din aceeasi clasa, NX20 ofera fotografilor o adevarata fereastra catre realitate, atat pentru distante scurte, cat si pentru distante lungi. Asadar, puteti incadra perfect fiecare fotografie, fara a mai fi nevoiti sa presupuneti.

ISO cu spectru variat (12.800, 7 intervale)


ISO cu spectru variat face ca orice iluminare sa fie perfecta. Capacitatea de a fotografia la parametri atat de inalti, ca ISO 12.800, utilizand setarile normale, inseamna ca pana si in conditii de iluminare slaba veti obtine gradatii tonale bogate si culori reale. De asemenea, veti putea surprinde imagini clare, precise ale obiectelor in miscare.

Dispune de sistem I-Function 2.0


Sistemul i-Function 2.0 simplifica reglarea setarilor principale ale camerei, care se realizeaza prin intermediul unui singur buton, iar inelul de valoare este localizat pe lentila, in loc sa fie pe corpul aparatului. Proiectata deopotriva pentru incepatori si experti, i-Function 2.0 va permite sa alegeti rapid setarea cea mai potrivita momentului si experientei dvs.






PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
813 757 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU CAMERA FOTO SMART SAMSUNG NX20

Camera foto NX1000 whiteCamera foto NX1000 white
Camera foto NX1000 white
Realitatea nu a fost niciodata atat de palpabila - Senzor APS-C de 20,3 MP Personalizat pentru sistemul NX, ...
Camera foto NX1000 blackCamera foto NX1000 black
Camera foto NX1000 black
Realitatea nu a fost niciodata atat de palpabila - Senzor APS-C de 20,3 MP Personalizat pentru sistemul NX, ...
Camera foto Smart Samsung NX210Camera foto Smart Samsung NX210
Camera foto Smart Samsung NX210
Creand un echilibru intre rezolutie, performanta si design, camera foto Samsung NX210 scoate la lumina ...
Aparat foto Samsung WB800F (negru)Aparat foto Samsung WB800F (negru)
Aparat foto Samsung WB800F (negru)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA ...
Aparat foto Samsung WB800F (alb)Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA Samsung ...
Aparat foto Samsung WB800F (alb)Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Aparat foto Samsung WB800F (alb)
Samsung WB800F - surprindeti momente pretioase cu toate detaliile si partajati-le instantaneu Cu SMART CAMERA Samsung ...
Aparat foto compact Samsung ST150FAparat foto compact Samsung ST150F
Aparat foto compact Samsung ST150F
Samsung ST150F - trimiteti amintiri minunate in cateva secunde Cu obiectivul luminos F2.5 si rezolutia de 16,2 ...
Aparat foto compact Samsung Smart DV300FAparat foto compact Samsung Smart DV300F
Aparat foto compact Samsung Smart DV300F
Camera foto Samsung Smart DV300F captureaza si partajeaza convenabil imagini care merita prezentate ...
Aparat foto compact Samsung ES95 (negru)Aparat foto compact Samsung ES95 (negru)
Aparat foto compact Samsung ES95 (negru)
Samsung ES95 - surprindeti o vedere mai larga asupra lumii! Fiind echipata cu un obiectiv superangular de 25 mm si ...

CAMERA FOTO SMART SAMSUNG NX20 ESTE LISTAT IN: