Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

Conceptul \"pachet de servicii CONTENT\" se concretizeaza intr-un set integrat de servicii financiare si de suport al managementului, structurate in functie de necesitatile concrete ale clientului.
Infiintata in anul 1995, compania Content a asistat la numeroase schimbari legislative si politice. Cresterea in progresie geometrica a numarului de clienti (astazi peste 150) si a numarului de membri ai echipei (astazi peste 35) este dovada succesului unei abordari care acum 14 ani parea extrem de curajoasa: in timp profesionalismul este recunoscut si respectat de toata lumea - oameni de afaceri, oameni politici, reprezentanti ai societatii civile.
Pentru a maximiza calitatea serviciilor pe care le oferim, inclusiv gradul de independenta cerut de anumite sarcini si focalizarea echipelor specializate, in anul 2005 am structurat activitatea in 4 grupuri de lucru, astfel incat, incepand cu anul 2009 serviciile sunt livrate prin patru companii apartinand grupului CONTENT: Content Consulting (audit financiar si audit intern), Content Advisors (consultanta financiara si de management), Content Prof (salarizare si personal), Cert.Content (contabilitate si consultanta fiscala).
Pachetul de servicii CONTENT este intotdeauna axat pe doua cerinte generale:
- necesitatea oricarei firme de a beneficia de maximum de expertiza in conformitate cu necesitatile sale
- necesitatea oricarei firme de a rationaliza costurile determinate de angajarea unei astfel de expertize

Succesul conceptului de servicii CONTENT se bazeaza pe calitatile profesionale ale membrilor echipei sale, formata pe baza unei selectii naturale, tinand cont de trei cerinte importante: inteligenta, responsabilitate si implicare.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
347 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: audit financiar - contabilitate bancara - analiza financiara

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CONTENT CONSULTING SRL

Oferta firmei SC CONTENT CONSULTING SRL nu contine nici un produs sau serviciu