Inscrie firma »
MAGIA CARNAVALULUI DE LA RIO

MAGIA CARNAVALULUI DE LA RIO

Tip produs: CARNAVAL RIO DE JANEIRO | EXCURSIE BRAZILIA
Producator: CERT TRAVEL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare MAGIA CARNAVALULUI DE LA RIO

MAGIA CARNAVALULUI DIN RIO DE JANEIRO

PERIOADA: 11.02 - 18.02.2010


Rio de Janeiro este faimos in intreaga lume pentru plajele sale cu hoteluri alineate, Copacabana si Ipanema, pentru imensa statuie a lui Isus Christos Mantuitorul de pe Muntele Corocovado si mai ales pentru carnavalul sau. Cu o populatie de 13 milioane de locuitori, Rio este un oras al contrastelor, existand zone moderne in partea centrala a orasului sau in apropierea plajelor insa si multe zone sarace cunoscute sub denumirea de favelas, care se recomanda sa fie evitate de catre turisti. In Rio puteti vizita cel mai mare stadion din lume, giganticul Maracana sau puteti urca cu telecabina pana pe celebrul munte Paine de Zahar. O alta experienta deosebita este o vizita in Padurea Tijuca, cea mai mare padure urbana din lume.

Limba oficiala este portugheza.

Moneda de schimb: Realul Brazilian , iar 1 EUR este aprox. 3 Reali

Fus orar: - 3 ore fata de GMT (5 ore in urma Romaniei)

De ce Rio de Janeiro in luna Februarie ?


Rio de Janeiro, faimoasa Cidade Maravilhosa (Marvelous City) este taramul Sambei si al Carnavalului! Cand spunem Samba ar trebui sa mergem cu gandul in Brazilia, la Rio de Janeiro, caci acolo s-a nascut acest stil de dans. Orasul Rio de Janeiro este intotdeauna asociat cu ideea de samba, iar cuvantul carnaval ne duce cu gandul imediat la Brazilia si la cea mai mare sarbatoare a dansului si a distractiei din lume. In luna Februarie are loc Carnavalul din Rio de Janeiro, cu siguranta cel mai faimos eveniment organizat in acest minunat oras din America de Sud. Prezenta in Rio de Janeiro in perioada carnavalului este o experienta unica pe care o recomandam cel putin o data in viata. La fel cum s-a intamplat si cu multe alte stiluri, istoria a influentat bineteles si samba. In secolul al XVI-lea, portughezii au colonizat estul coastelor Americii de Sud aducand mai tarziu bastinasi africani (sclavi) pentru plantatiile din Bahia. Prin acest dans ei incantau diverse zeitati, iar in Candomble, religia formata din imixtiuni afro-braziliene, samba inseamna sa te rogi, sa invoci spiritul tau protector. In anii 1830 s-a dezvoltat un dans care combina elemente din dansurile negrilor cu intoarceri ale corpului si balansul din dansurile indigenilor Lundu. Acest dans a fost modificat in timp, adaugandu-se elemente europene (pozitia de dans inchisa, spre exemplu). In jurul anilor 1885 a fost adoptata de inalta societate din Rio sub numele de Zemba Queca. Ulterior a fost din nou modificata si intitulata Mesemba. Chiar daca orasul este mai aglomerat decat in restul anului, atmosfera de sarbatoare intalnita peste tot precum si clima excelenta in aceasta perioada recomanda orasul Rio ca destinatia lunii Februarie.


Vremea in Rio de Janeiro in Februarie

Rio de Janeiro este situat pe malul Oceanului Atlantic avand o clima tropicala care permite vizitarea orasului intreg anul. Sezonul de vara se intinde din Noiembrie pana in Martie, fiind inregistrate temperaturi medii de 30 de grade si umiditate ridicata.

TOP 3 Experiente Unice in Rio de Janeiro



1. Sarbatoreste inceputul Carnavalului cu Regele Momo (un rege al carnavalului) si alaturi de milioane de localnici si turisti pe ritmuri de samba.

2. Comanda un caipirinha si urmareste apusul de soare de pe plaja Ipanema

3. Admira "cidade maravilhosa" cum este supranumit Rio, de pe muntele Corcovado de langa uriasa statiue a lui Isus Hristos.



Program Recomandat pentru Februarie : Magia Carnavalului din Rio de Janeiro



Ziua 1 - 11 Februarie 2010: BUCURESTI - LONDRA - RIO DE JANEIRO. Bun venit in Rio

Plecare din Bucuresti - aeroportul Otopeni la ora 08:20. Scurta escala in Londra. Plecare spre Brazilia la ora 11:40. Sosire seara la ora locala 21:20. Transfer de la aeroport la hotel si cazare Rio de Janeiro.



Ziua 2 - 12 Februarie 2010: RIO DE JANEIRO. Start la distractie ; incepe carnavalul 2010

Mic dejun. Zi libera pentru odian si pentru vizionarea festivitatii de deschidere a carnavalului de la Rio de Janeiro editia 2010. Regele carnavalului (Momo) va fi incoronat de catre primarul orasului si va primi cheile orasului Rio de Janeiro. Oficial din acest momento carnavalul a inceput. Timp liber pentru relaxare pe plaja Copacabana sau plaja Ipanema. Seara cazare Rio de Janeiro.



Ziua 3 - 13 Februarie 2010: RIO DE JANEIRO. Explorati "Ciudade Maravilhosa"

Mic dejun. Dimineata optional tur panoramic al orasului Rio de Janeiro, supranumit "orasul miraculous". Se viziteaza Catedrala Catolica, a Stadionul Maracana - cel mai mare stadion de fotbal din lume si locul unde au evoluat toti marii fotbalisti brazilieni. Drumul continua pe langa faimoasele plaje din Rio - Copacabana si Ipanema si se incheie cu vizitarea Gradinii Botanice. Transfer inapoi la hotel. Seara puteti vedea competitia stradala a carnavalului din centrul orasului pe strada Av Rio Branco. Cazare Rio de Janeiro.



Ziua 4 - 14 Februarie 2010: : RIO DE JANEIRO. In cautarea pozei perfecte

Mic dejun. Optional puteti opta pentru o excursie la cele 2 atractii principale din Rio de Janeiro: Muntele Corocovado si Muntele Sugar Loaf. Dimineata transfer de la hotel cu autocarul pentru Vizita la Muntele Corcovado pe care se afla statuia Mantuitorului Iisus. Priveliste asupra orasului Rio de Janiero este intr-adevar uimitoare! De aici se pot vedea deopotriva stadionul Maracana, plajele Copacabana, Ipanema, Leblon, dar si zona nou construita Barra de Tijuca. Dupa pranzul servit la un restaurant local deplasare pe varful muntelui Sugar Loaf de unde se vede o superba priveliste catre oras. Pe munte se urca cu telecabina. Veti putea admira astfel orasul de pe ambii munti si veti fotografia privelistea intiselor plaje si a imensului oras. Intoarcere la hotel si pregatire pentru carnaval. Aceasta este prima seara de parade ale scolilor de samba. Optional puteti opta pentru un bilet in Sambadrome de unde vedeti intreg spectacolul sau puteti sa mergeti in centrul orasului pentru a dansa alaturi de localnici si turisti pana dimineata. Cazare Rio de Janeiro.



Ziua 5 - 15 Februarie 2010: RIO DE JANEIRO. Soare si Samba

Mic dejun. Dimineata libera pentru odihna si plaja inainte de a reveni la distractia din centrul orasului. Aceasta este a doua seara de parade ale scolilor de samba. Optional puteti opta pentru un bilet in Sambadrome de unde vedeti intreg spectacolul sau puteti sa mergeti in centrul orasului pentru a dansa alaturi de localnici si turisti pana dimineata. Cazare Rio de Janeiro



Ziua 6 - 16 Februarie 2010: RIO DE JANEIRO. Soare si Samba

Mic dejun. Zi libera pentru odihna si plaja sau pentru vizitarea orasului pe cont propriu. Optional seara puteti opta pentru o cina si spectacol de samba. Seara optional Rio by Night - la ora 18:30 transfer de la hotel la restaurant. Cina barbeque buffet la Galeria Gourmet . Cina include 3 bauturi soft la alegere (apa minerala, bauturi soft, suc sau bere locala) + 1 desert +1 cafea de persoana. Dupa cina transfer la Platforma pentru un spectacol de Samba. Cazare Rio de Janeiro.



Ziua 7 - 17 Februarie 2010: RIO DE JANEIRO. Jeep Safari

Mic dejun. Optional tur cu Jeep-urile in padurea Tijuca - ceva unic pentru un oras asa de mare ca Rio - 3300 ha - cea mai intinsa padure urbana din lume, in care adorabilele maimute din rasa Mico Leon Dorado vin sa-ti manance prietenoase din palma miezul de banana. Veti vedea in aceasta padure sute de specii de plante, pasari si animale specifice faunei Americii de Sud. Dupa-amiaza intoarcere la hotel si timp liber pentru plaja. Cazare Rio de Janeiro.



Ziua 8 - 18 Februarie 2010: RIO DE JANEIRO. Adeus Rio!

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru cumparaturi. Transfer la aeroport pentru zbor cu plecare din Rio de Janeiro la ora 23:50. Se calatoreste in cursul noptii.

Ziua 9 - 19 Februarie 2010: LONDRA - BUCURESTI

Sosire in Londra la ora 12:55. Escala in Londra pana la ora 18:40 si plecare spre Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Otopeni la 23:55.
Hotel Mirador 4*

TARIFE: - 981 EURO/ LOC IN CAMERA DUBLA - TARIF SPECIAL
- 1331 EURO/ LOC IN CAMERA DUBLA - TARIF STANDARD
- 500 SUPLIMENT CAZARE IN CAMERA SINGLE

Hotel Porto Bay Rio International 4* -

TARIFE: - 1440 EURO/ LOC IN CAMERA DUBLA - TARIF SPECIAL
- 1790 EURO/ LOC IN CAMERA DUBLA - TARIF STANDARD
- 1000 SUPLIMENT CAZARE IN CAMERA SINGLE


Note:

- TARIFUL SPECIAL este valabil doar in cazul inscrierii pana la data de 10 Noiembrie 2009, valoarea avansului pentru inscriere timpurie este 100 EURO / persoana si este nerambursabila.

- grup minim 10 persoane. In cazul in care grupul minim nu se realizeaza, tarifele se recalculeaza sau excursia se anuleaza.



Tariful include:

- Bilet de avion Bucuresti-Londra-Rio de Janeiro si retur cu compania British Airways

- 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 4 stele in Rio de Janeiro cu mic dejun inclus

- Transferuri aeroport-hotel-aeroport cu asistenta locala in limba engleza

- Asistenta turistica locala in limba engleza



Nu sunt incluse in tarif:

- Taxele de aeroport si secutitate: 360 Euro / persoana (pot creste pana la data emiterii biletelor de avion)

- Excursiile si activitatiile trecute optional in program

- asigurarea medicala : 40 RON / persoana

- Servicii de ghid insotitor



Orar de zbor - Compania British Airways

11.02.2010 Bucuresti Otopeni 08:20 - Londra 09:50

Londra 11:40 - Rio de Janeiro 21:20

18.02.2010 Rio de Janeiro 23:50 - Londra 12:55 (sosire a doua zi pe 19.02)

19.02.2010 Londra 18:40 - Bucuresti Otopeni 23:55


Conditii de inscriere

- Tariful special este valabil pentru inscriere timpurie pana in data de 10 Noiembrie 2009, valoarea avansului pentru inscriere timpurie este 100 EURO / persoana si este nerambursabila.

- Modalitatea de plata a restului pachetului este:

- diferenta pana la 50% din valoarea excursiei cu cel tarziu 60 de zile inainte de plecare

- plata integrala inclusiv taxele de aeroport cu cel tarziu 30 de zile inainte de data plecarii.

- Acte necesare pentru calatorie: pasaport valabil 6 luni de la intoarcerea din calatorie si asigurare medicala.

Conditii de anulare

In cazul in care turistul renun din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:

1. Valoarea avansului de 100 Euro este nerambursabila indiferent de momentul anularii.

2. Incepand cu 45 de zile inainte de data plecarii se percep si alte penalizari in functie de momentul anularii:

a) Pentru anulari in intervalul 45 - 30 de zile calendaristice inainte de data plecrii - penalizari 25%

b) Pentru anulari in intervalul 29 - 15 zile calendaristice inainte de data plecrii - penalizari 50 %

c) Pentru anulari cu mai putin de 14 zile calendaristice inainte de data plecarii - penalizare 100 %

Recomandam incheierea asigurarii storno a calatoriei pentru a evita penalizarile in cazul unor situatii neplacute care va oblige sa renuntati la calatoria rezervata. Asigurarea storno se incheie in ziua inscrierii la excursie si costa 1,5% din valoarea toatala a excursiei.

Observatii:

* In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de conducatorul de grup, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului

* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.

* Toti turistii trebuie sa fie in posesia unui pasaport valabil min. 6 luni de la data calatoriei.
* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
6 685 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bilete avion - croaziere - rent a car

PRODUSE ASEMANATOARE CU MAGIA CARNAVALULUI DE LA RIO

REVELION EXOTIC 2010 IN THAILANDAREVELION EXOTIC 2010 IN THAILANDA
REVELION EXOTIC 2010 IN THAILANDA
Revelion exotic 2010 in Thailanda Pattaya si Bangkok - 27.12.2009 / 07.01.2010 10 zile / 9 nopti in Thailanda - Tara ...
REVELION 2010 BARCELONAREVELION 2010 BARCELONA
REVELION 2010 BARCELONA
Perioada: 29.12.2009 - 02.01.2010 - (4 nopti/ 5 zile) 29 decembrie Bucuresti - Barcelona Intalnire cu insotitorul ...
REVELION 2010 BUDAPESTA AUTOCARREVELION 2010 BUDAPESTA AUTOCAR
REVELION 2010 BUDAPESTA AUTOCAR
Perioada : 29.12.2009 - 02.01.2010 (5 zile / 4 nopti) ZIUA 1 (29 Dec.) Bucuresti - Budapesta Ora 06.00 plecare ...
REVELION 2010 PARISREVELION 2010 PARIS
REVELION 2010 PARIS
Perioada: 29.12.2009 - 02.01.2010 ( 5 zile / 4 nopti ) ZIUA 1(29 Dec.) Bucuresti - Paris Plecare cu avion Air ...
REVELION 2010 SKI - AUSTRIA/ITALIA/ELVETIA/SLOVACIA - EARLY BOOKING DISCOUNT - 5%REVELION 2010 SKI - AUSTRIA/ITALIA/ELVETIA/SLOVACIA - EARLY BOOKING DISCOUNT - 5%
REVELION 2010 SKI - AUSTRIA/ITALIA/ELVET...
REVELION LA SKI 2009 - 2010: AUSTRIA/ITALIA/ELVETIA/SLOVACIA - EARLY BOOKING DISCOUNT - 5% HOTEL CHRISTOPHORUS**** - ...
CRACIUN 2009 VIENACRACIUN 2009 VIENA
CRACIUN 2009 VIENA
PERIOADA: 22.12-26.12.2009 22 dec 2009 Sosire in Viena. Cazare la Hotel IBIS MARIAHILFER 3*, localizat central. ...
CONCERT EXTRAORDINAR U2 - VIENA 2010CONCERT EXTRAORDINAR U2 - VIENA 2010
CONCERT EXTRAORDINAR U2 - VIENA 2010
Formatia U2 a marcat profund muzica anilor '80, aducand in prim plan un suflu nou si schimbandu-si stilul de la album la ...
REVELION 2010 EGIPT - HURGHADAREVELION 2010 EGIPT - HURGHADA
REVELION 2010 EGIPT - HURGHADA
EARLY BOOKING DISCOUNT 40 euro/adult; 20 EURO/COPIL 2-11.99 ani. Reducerea se aplica pentru rezervare si plata integrala ...
MAGIA CARNAVALULUI DE LA RIO - PRODUSE SIMILARE