Inscrie firma »
Gel Gheara Dracului 150ml

Gel Gheara Dracului 150ml

Telefon: click aici021.336.04.44
Pret: 14.00 RON
Persona Contact:
Lucian Dan
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Gel Gheara Dracului 150ml

Datorita efectelor multiple pe care le are, localnicii din Africa de Sud folosesc planta Gheara Dracului pentru ingrijirea pielii. Desi se numeste asa ajuta la ameliorarea problemelor pielii, muschilor si articulatiilor. Are un efect anti-inflamator asupra pielii, relaxeaza musculatura, calmeaza durerile musculare si ale articulatiilor, are efect asupra mobilitatii articulare, in calmarea si disparitia durerilor reumatismale. Lasa pielea moale, catifelata si imbunatateste circulatia sangelui.
Ingredient: Apa, alcool izopropilic, extract de radacina din Gheara Dracului, alantoina, carbomer(ajuta la distribuirea unui solid insolubil intr-un lichid), propilenglicol, parfum, fenilpropanol, metilizotiazolinona, hidroxid de sodiu, limonen (ulei esential din flori de lamaie si alte specii de plante), alcool, Cl 14720 (colorant).
Se maseaza energic cu gel locul dureros de doua ori pe zi. Nu lasa urme. Atentie! Nu se foloseste la copii. Spalati mainile dupa utilizare. Fabricat in Germania. 150 ml.
PREZENTARE Venro Direct SRL
LIGHT
MEMBER
Venro Direct SRL
602 778 accesari
Persoana de contact: Lucian Dan
Adresa postala: Str. Episcopul Radu Nr.18 Parter Ap.1 Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.336.04.44
Website:

Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun

GEL GHEARA DRACULUI 150ML ESTE LISTAT IN: