Inscrie firma »
GEL ANTIBACTERIAN MAINI 50ML HAND GEL

GEL ANTIBACTERIAN MAINI 50ML HAND GEL

Telefon: click aici021.336.04.44
Pret: 14.00 RON
Persona Contact:
Lucian Dan
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare GEL ANTIBACTERIAN MAINI 50ML HAND GEL

Gelul antibacterian pentru maini este poate fi utilizat atat cu o frecventa mai mare, de mai multe ori pe zi, spre exemplu in situatia unei mamici cu un nou nascut, care este sensibil si predispus la inocularea bacteriilor de pe mainile mamei, dar si ocazional, atat in cazul dezinfectiei chirurgicale, cat si la efectuarea unor procedee de infrumusetare precum tratamentele faciale sau altele asemenea, dar si pentru uz casnic, in situatia in care este necesar sa ingrijiti o rana acasa.
Astfel, gelul antibacterian pentru maini poate fi folosit de orice persoana, in viata de zi cu zi, pentru utilizare frecventa sau ocazionala, dar si de personal specializat medical (medici, asistente, infirmiere), angajati ai saloanelor de infrumusetare, ai laboratoarelor dentare, laboratoarelor de analiza etc.

Marimea compacta usureaza depozitarea in geanta sau in buzunar, cat si utilizarea sa. Formula sa anti-bacteriana, pe baza de alcool ii asigura eficienta, eliminind pana la 99,99% dintre bacterii.
Atat Dvs cat si familia veti fvi protejati la servici, in mijlocele de transport in comun, etc si va asigura ca nimeni nu a mai atins recipientul in afara de Dvs.

PREZENTARE Venro Direct SRL
LIGHT
MEMBER
Venro Direct SRL
602 961 accesari
Persoana de contact: Lucian Dan
Adresa postala: Str. Episcopul Radu Nr.18 Parter Ap.1 Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.336.04.44
Website:

Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun

GEL ANTIBACTERIAN MAINI 50ML HAND GEL ESTE LISTAT IN: