Inscrie firma »
Fidget Spinner

Fidget Spinner

Telefon: click aici021.336.04.44
Pret: 7.00 RON
Persona Contact:
Lucian Dan
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Fidget Spinner

Daca intrebati un copil ce este sau daca isi doreste un spinner va raspunde cu siguranta DA. Este ultima jucarie a momentului, aparuta in vara 2017 si are un succes nebun printre copii, parinti chiar si printre oameni de afaceri.

Multe modele, culorí si forme diferite, toate SPINNERELE atrag ca un magnet copii. Le incearca, le colectioneaza si le folosesc in permanenta. Se spune ca aceasta jucarie abate atentia copiilor de la telefon si de la calculator si ii determina sa se joace ca pe vremuri, sa faca concursuri si sa se concentreze mai bine.
Chiar daca il vedeti cum functioneaza nu veti intelege de ce a devenit atat de populara.
Spinnerul este construit in principiu dintr-un rulment care permite jucariei sa se invarteasca, ca un titirez. Cu cat se invarteste mai mult si cu cat jongleriile sunt mai spectaculoase il fac sa fie mai iubit. Se spune ca a fost creat pentru copii cu ADD, ADHD , cu anumite deficiente sau chiar pentru cei stresati, iar specialistii afirma ca a avea ceva care iti ocupi mainile iti poate mari concentrarea. De asemenea copii au nevoie in permanenta de ceva nou care sa ii atraga si sa-i stimuleze. Ati observat de multe ori persoane care se joaca cu un creion, care deseneaza in timp ce vorbesc sau care invart diverse lucruri in mana. Efectul se pare ca este similar.

Fidget sau Hand Spinner este cu siguranta jucaria momentului atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

https://www.youtube.com/watch"v=49JAp11shgA
PREZENTARE Venro Direct SRL
LIGHT
MEMBER
Venro Direct SRL
602 961 accesari
Persoana de contact: Lucian Dan
Adresa postala: Str. Episcopul Radu Nr.18 Parter Ap.1 Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.336.04.44
Website:

Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun

FIDGET SPINNER ESTE LISTAT IN: