Inscrie firma »
Bratara suport pentru geanta, 2in 1

Bratara suport pentru geanta, 2in 1

Telefon: click aici021.336.04.44
Pret: 56.00 RON
Persona Contact:
Lucian Dan
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Bratara suport pentru geanta, 2in 1

Cand mergi la un restaurant, la birou, la fim unde iti asezi geanta si sacosa" De obicei o agati pe spatarul scaunului, o pui pe jos riscand sa se rastoarne sau o pierzi din vedere riscand ca cineva sa ti-o fure"
Iata solutia eficienta si eleganta: o bratara care se transforma in suport pentru geanta. Poate fi purtata ca bratara sau se poate prinde direct de geanta astfel incat sa o aveti la indemana cand doriti sa va agatati geanta.
Atunci cand ai nevoie o deschizi si pozitionezi unul din capete pe suprafata pe care doresti sa agati geanta. De celalat capat se va agata geanta, sacosa, rucsacul. Ambele capete au in interior o suprafata antialunecare.
Se poate folosi pe majoritatea suprafetelor: blaturi de birou si masa, spatare, balustrade, rafturi, manere metalice, tetierele masinii si se poate folosi in baruri, restaurante, toalete, intalniri, concerte, piscine, etc.

REZISTENTA, DURABILA SI ORIGINALA !

Este din aliaj metalic, frumos finisata si este foarte rezistenta la uzura si la greutate. Forma este ovala. Dimeniuni la interior 6,7 x 4,8 cm cca. dar este reglabila. Greutate 76 gr. Poate sustine si genti grele sau mari.
Poate fi un cadou frumos pentru o prietena!
PREZENTARE Venro Direct SRL
LIGHT
MEMBER
Venro Direct SRL
602 961 accesari
Persoana de contact: Lucian Dan
Adresa postala: Str. Episcopul Radu Nr.18 Parter Ap.1 Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.336.04.44
Website:

Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun

BRATARA SUPORT PENTRU GEANTA, 2IN 1 ESTE LISTAT IN: