Inscrie firma »
Bratara magnetica 3 culori

Bratara magnetica 3 culori

Telefon: click aici021.336.04.44
Pret: 129.00 RON
Persona Contact:
Lucian Dan
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Bratara magnetica 3 culori

Aceasta frumoasa bratara, placata cu aur, argint si cupru, are un design simplu si elegant. Originalitatea este data de cei 2 magneti (1000-1500 gauss), cu care este prevazuta in interior, si care actioneaza asupra circulatiei sangvine si asupra durerilor. Iar o circulatie mai buna ajuta corpul sa elimine toxinele. Astfel, elementele nutritive si oxigenul sunt transportate mai bine la toate celulele corpului.
Istoria magnetoterapiei este destul de veche. Se pare ca si egiptenii erau familiarizati cu puterea vindacatoare a magnetilor, deoarece ii foloseau pentru conservarea mumiilor. Se zice ca regina Cleopatra purta un magnet pe frunte, pentru a-si mentine frumusetea si sarmul.
In secolul al 16-lea magnetii au devenit obiect de studiu stiintific. Un alchimist " fizician suedez, Paracelsus, a fost acela care a demonstrat puterile vindecatoare ale magnetilor in diferite boli.

Foarte multe persoane fac apel la ajutorul bratarilor magnetice si al diverselor bijuterii pe baza de magneti pentru a scapa de migrene si dureri . Specialistii recomanda purtarea bratarilor cu magneti pe partea interioara a incheieturii, cat mai aproape de vene si artere. In functie de mana la care se poarta actioneaza asupra unor meridiane diferite.

Efectul bijuteriilor cu magneti actioneaza in mod diferit: la unii se observa o imbunatatire a starii de sanatate in cateva zile. Altii, in schimb, se bucura de aceste efecte pozitive, abia dupa doua-trei saptamani. Bijuteriile magnetice pot fi purtate fara pauze; unele persoane le poarta doar ziua.

In aceste conditii nu aveti la mana numai o bratara, o bijuterie care se potriveste in orice moment al zilei , dar si un dispozitiv de a carei energie puteti beneficia. Nu este un dispozitiv medical. Nu recomandam utilizarea ei de catre persoane gravide, purtatori de peace-maker sau de catre cei cu epilepsie.

Bratara este din cupru placat, nu contine nichel si este reglabila pentru a se potrivi oricarei incheieturi. Nu se poarta atunci cand faceti baie, la plaja, in apa sau cand spalati. Dimensiuni: grosime cca. 0,8 cm, diametru intre 7,6 cm/ 5 cm, greutate 25 gr.
PREZENTARE Venro Direct SRL
LIGHT
MEMBER
Venro Direct SRL
602 360 accesari
Persoana de contact: Lucian Dan
Adresa postala: Str. Episcopul Radu Nr.18 Parter Ap.1 Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 021.336.04.44
Website:

Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun