Produsul nu mai este de actualitate
Prezentare BLAT DE GATIT DIN SARE DE HIMALAYA 20/20/2,5
Aceasta bijuterie a naturii extrasa din zona muntilor Himalaya, este metoda cea mai la indemana pentru a ne apropia din nou de natura si pentru a gati sanatos.
Puteti gati aproape orice: fructe de mare, legume, peste sau friptura, etc.
De asemena se poate folosi ca blat pentru servirea aperitivelor.
Se poate folosi pe gratar, pe plita aragazului sau in cuptor.
Mancarea nu se arde.
Blocurile de sare din Himalaya au o retea de cristale cu energie specifica ridicata. Acest lucru le face sa isi mentina temperatura constanta mult timp, fiind excelente pentru gatit.
Blocurile de sare au o porozitate scazuta, cu umiditate aproape neglijabila si ating temperaturi foarte mari prin incalzire. Punctul de topire al acestei ajunge la 800,8 grade Celsius.
Deoarece blocurile de sare contin minerale si mancarea gatita sau servita le va prelua.
In afara de multitudinea de beneficii ale blocurilor de sare din Himalaya, ele sunt un element de decor pentru masa.
Inainte de utilizare:
Inainte de a utiliza blocul de sare pentru prima data, trebuie sa-l tratati prin procedeul numit TEMPERARE. Acest procedeu imbunatateste durabilitatea sa.
Introduceti blocul de sare in cuptor la cea mai mica temperatura si dupa fiecare 20 min cresteti temperatura pana ajungeti la maxim. Opriti cuptorul si lasati-o sa se raceasca. Aceasta operatiune se face doar prima data.
Incalzirea blocului de sare:
Acest bloc de sare se poate folosi pe plita cu gaz, gratar sau in cuptor. Incalzirea trebuie sa se faca treptat. Incepeti cu o temperatura scazuta si cresteti din cand in cand temperatura pana la cea potrivita.
Gatitul pe blocul de sare:
Gatitul pe o placa de sare poate fi distractiv si va face sa cunoasteti o experienta diferitaa. Deoarece placile din sare isi pot pastra temperatura pentru perioade indelungate de timp, puteti gati pe ele timp de cateva ore.
Evitati ca mancarea sa fie prea umeda sau imbibata in ulei deoarece lichidele se pot scurge in fisurile placii sau mancarea poate aluneca de pe placa. Este recomandat sa gatiti mancarea intotdeauna pe aceeasi parte a blocului de sare.
MANCARE GATITA PE ACEST BLAT NU SE ARDE. Servirea:
Servirea mancarurilor pe un bloc de sare din Himalaya este o idee fabuloasa. Placile de sare pot fi incalzite sau racite la temperaturile dorite. Mancarea servita isi va pastra temperatura mult timp din cauza placii. Alimentele umede se pot infuza cu sarea aromandu-le.
Manevrarea:
Oricat de robust pare acest bloc de sare are nevoie o minima ingrijire. Spalati-l si uscati-l dupa folosire. Daca este prea murdar puteti folosi un burete. Nu il spalati la masina si NU FOLOSITI DETERGENT. Asigurati-va ca placa este complet racita si uscata inainte de incalzirea ei.
Dimensiuni: 20x20x2.5 cm. Greutate : cca 2,2 kg.
Persoana de contact: Lucian Dan
Website: www.dmailshop.ro
Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun
Adresa postala: Str. Episcopul Radu Nr.18 Parter Ap.1 Sector 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici
021.336.04.44Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Website: www.dmailshop.ro
Activitate firma: cadouri - jucarii - cadouri craciun
BLAT DE GATIT DIN SARE DE HIMALAYA 20/20/2,5 ESTE LISTAT IN:
BLAT DE GATIT DIN SARE DE HIMALAYA 20/20/2,5 - PRODUSE SIMILARE