Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Monitor Samsung Led Wide 21.5 EX2220 Negru

Monitor Samsung Led Wide 21.5 EX2220 Negru

Producator: Samsung
 

Prezentare Monitor Samsung Led Wide 21.5 EX2220 Negru

Cu timpul de raspuns rapid de 5 ms, scenele de actiune de pe monitorul EX2220 se vad foarte clar. Si cu contrastul color ridicat, imaginile sunt caracterizate de culori vibrante si fidele. In final, consumul redus de energie asigura faptul ca, intre toate aceste beneficii, mediul inconjurator este si el protejat.

Performanta perfecta de mare viteza
Cu un timp de raspuns de 5 ms, puteti fi sigur ca monitorul dvs. va functiona perfect, chiar pentru scenele cu dinamica rapida. Redarea extraordinara, uniforma a imaginilor in miscare prezinta filme, jocuri si flux de continut de pe Internet cu multa exactitate fara trepidatia imaginilor, neclaritatile sau umbrele care pot aparea pe un monitor mai lent, oferindu-va o experienta completa de cufundare in vizionare.

Mega culoare, mega contrast, mega experienta
Exista dinamic si exista Mega Dynamic. Cu un raport de contrast imbunatatit-cel mai mare nivel de raport de contrast disponibil in acest moment-monitoarele Samsung furnizeaza calitate profesionala pentru imagini, care face culorile mai bogate si mai reale decat ati visat ca este posibil. Atat de reale incat veti vedea cum culoarea ochilor si detaliile foarte clare prind viata chiar pe ecranul dvs.

Salvati spatiu. Si mediul inconjurator.
Monitoarele Samsung LED ultrasubtiri vor revolutiona mediul personal de lucru cu un impact pozitiv asupra mediului Pamantului. Fara halogen si fara plumb, reciclabile si proiectate sa consume mai putina energie, monitoarele Samsung sunt incontestabil mai ecologice decat monitoarele conventionale CCFL. Proiectarea inovativa LED inseamna, de asemenea, ca monitoarele ocupa mult mai putin spatiu si ofera timpi de raspuns foarte rapizi, asigurand obtinerea unei experiente de munca pe computer mult mai placuta.

Conserva energie, protejeaza mediul.
Proiectat tinand cont de calculul responsabilitatii ecologice, monitorul Samsung reduce consumul de energie cu pana la 40%, facandu-l mult mai eficient decat monitoarele conventionale. Prin reducerea numarului de LED-uri si setand ca stare implicita starea de veghe, care necesita mai putin de 0,3 W, spre deosebire de tipicul 1 W, monitorul Samsung este gata sa faca diferenta. Cat de mare e diferenta? Daca monitorul dvs. economiseste 120 W in fiecare zi, acesta este echivalentul eliminarii a 10,8 Kg de CO2 emis de o termocentrala electrica-ce produce acelasi efect ca plantarea a patru pini.

Un monitor care ia initiativa de a partaja.
Cu Samsung Magic Return, nu trebuie sa va ingrijorati de pierderea continutului de pe al doilea monitor. In cazul in care cablul se deconecteaza si semnalul dispare, sistemul Magic Return transfera automat continutul de pe acel ecran pe alt monitor inainte sa se opreasca. Nu este nicio magie aici. Noi doar am adus partajarea continutului la nivel de stiinta.

Perfectiunea imaginii.
HDCP sau Protectia continutului digital de banda larga este metoda inovativa a firmei Samsung de a proteja integritatea continutului care este transmis la monitorul dvs. prin interfata DVI. Acesta furnizeaza in mod natural imagini de cea mai mare rezolutie, permitandu-va sa va bucurati 100% de continutul pur digital, tot timpul.

Dimensiunea inteligenta.
De ce vizionarea intregii imagini sa fie o intindere, sau din aceasta cauza o copie distorsionata a originalului? Cu functia inteligenta de ajustare a dimensiunii imaginii de la Samsung, veti putea sa va bucurati de imagini exact asa cum trebuie, prin portretizarea continutului dimensionat standard in formatul original, pe un ecran lat.

Se opreste singur.
Monitoarele Samsung nu sunt doar mari performere. Sunt prietenoase cu mediul, precum si experte in eficienta. Temporizatorul de oprire permite utilizatorului sa economiseasca energie prin programarea monitorului sa se opreasca singur dupa un anumit timp. Ca un beneficiu suplimentar, acest lucru asigura performanta optima pentru incredere de durata si viata extinsa.

Controlul luminozitatii, conservarea energiei.
Sistemul Magic Eco face ca economisirea de energie sa fie usoara. Ajusteaza luminozitatea monitorului Samsung in functie de cata energie doriti sa economisiti. Aveti patru optiuni de economisire de energie din care sa alegeti: Consum de putere de 100%, 75% si 50% precum si oprirea functiei de economisire a energiei. Daca sistemul Magic Eco este oprit, tot veti avea posibilitatea utilizarii caracteristicii Samsung Magic Bright, proiectata sa va permita sa ajustati manual luminozitatea ecranului. Economisiti energie fara efort si preluati controlul cu sistemul Magic Eco.

Reduceti stresul ocular. Intensificati experienta vizuala.
Cum va place sa urmariti filmele? Va place sa stati intins pe canapea? Sa stati in fotoliul favorit? Sa gatiti sau sa faceti exercitii? Indiferent cum stati, in picioare, asezati sau culcati, Samsung Magic Angle se asigura ca filmul se afla intotdeauna in centrul atentiei. Si stati intotdeauna confortabil. Oriunde amplasati monitorul Samsung, administrarea unghiurilor in 5 moduri va permite sa extindeti unghiul de vizionare asa incat ecranul pare intotdeauna ca si cum ar fi vazut din fata. Asa ca, nu mai intindeti gatul si incepeti sa savurati filmul.

Simtiti efectul culorilor
Imbunatateste imaginile utilizand caracteristica avansata Samsung, ColorEffect. Deschideti ochii pentru o experienta de vizionare complet personalizata, in timp ce va jucati cu efecte fotografice care se potrivesc cu starea dvs. Alegeti dintre Aqua, Sepia, Verde si Tonuri de gri pentru a interactiona cu afisajul dvs. intr-un mod cu totul nou-adica al dvs.

Personalizati-va controlul.
Functia cheie inovativa de personalizare de la Samsung pune amplificarea distractiei la mana dvs., practic. Permitandu-va sa desemnati functia dvs. favorita tastei personalizate, caracteristica dvs. favorita este accesata imediat. Tastele personalizate vor aduce Magic Bright, Magic Color, Color Effect sau functia Image Size? Frumusetea este ca dvs. decideti.

PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
2 213 642 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse IT&C - electronice - televizoare LCD

PRODUSE ASEMANATOARE CU MONITOR SAMSUNG LED WIDE 21.5 EX2220 NEGRU

Monitor Samsung Led Wide 24 BX2440 NegruMonitor Samsung Led Wide 24 BX2440 Negru
Monitor Samsung Led Wide 24 BX2440 Negru
Samsung schimba modul in care companiile isi conduc afacerile. Monitoarele Samsung sunt instrumente de dezvoltare a ...
RON 1118.64
Monitor Samsung Led Wide 21.5 BX2240 NegruMonitor Samsung Led Wide 21.5 BX2240 Negru
Monitor Samsung Led Wide 21.5 BX2240 Neg...
Samsung schimba modul in care companiile isi conduc afacerile. Monitoarele Samsung sunt instrumente de dezvoltare a ...
RON 856.54
Monitor Samsung Tft Wide 19 B1930NW NegruMonitor Samsung Tft Wide 19 B1930NW Negru
Monitor Samsung Tft Wide 19 B1930NW Negr...
Performanta perfecta de mare vitezaCu un timp de raspuns de 5 ms, puteti fi sigur ca monitorul dvs. va functiona ...
RON 695.63
Monitor Samsung Tft Wide 20 B2030N NegruMonitor Samsung Tft Wide 20 B2030N Negru
Monitor Samsung Tft Wide 20 B2030N Negru
Performanta perfecta de mare vitezaCu un timp de raspuns de 5 ms, puteti fi sigur ca monitorul dvs. va functiona ...
RON 649.17
Monitor Samsung TFT Wide LED 23 PX2370 NegruMonitor Samsung TFT Wide LED 23 PX2370 Negru
Monitor Samsung TFT Wide LED 23 PX2370 N...
Monitor LED ecologic, combina designul subtire si eficienta energetica. Un monitor care ia initiativa de a partaja Cu ...
RON 959.23
Monitor Samsung TFT Wide LED 23 PX2370 NegruMonitor Samsung TFT Wide LED 23 PX2370 Negru
Monitor Samsung TFT Wide LED 23 PX2370 N...
Monitor LED ecologic, combina designul subtire si eficienta energetica. Un monitor care ia initiativa de a partajaCu ...
RON 1359.17
Monitor Samsung Tft Wide 19 LD190N NegruMonitor Samsung Tft Wide 19 LD190N Negru
Monitor Samsung Tft Wide 19 LD190N Negru
Alaturati-va laptopul lui LD190, monitorul LCD care adauga 18,5" de spatiu ideilor dvs. Design elegant, creat pentru a ...
RON 585.03
Monitor Samsung TFT Wide 24 2433BW NegruMonitor Samsung TFT Wide 24 2433BW Negru
Monitor Samsung TFT Wide 24 2433BW Negru
Imaginati-va un obiect de arta, cu rol de instrument de afaceri. Asa este monitorul SAMSUNG 2433BW LCD cu ecran lat de ...
RON 1049.52
Monitor Samsung TFT Wide 20 2033SN B NegruMonitor Samsung TFT Wide 20 2033SN B Negru
Monitor Samsung TFT Wide 20 2033SN B Neg...
Redarea uniforma a imaginilor in miscare prezinta filmele, jocurile si continutul de pe Internet la o calitate inalta, ...
RON 596.64

MONITOR SAMSUNG LED WIDE 21.5 EX2220 NEGRU ESTE LISTAT IN: