Inscrie firma »
Service > In magazine > Taxa de urgenta : Echipamentele sunt preluate in lucru in maxim 30 minute de la inregistrare. Termenul de diagnosticare si/sau rezolvare este in functie de operatiunile necesare.

Service > In magazine > Taxa de urgenta : Echipamentele sunt preluate in lucru in maxim 30 minute de la inregistrare. Termenul de diagnosticare si/sau rezolvare este in functie de operatiunile necesare.

 

Prezentare Service > In magazine > Taxa de urgenta : Echipamentele sunt preluate in lucru in maxim 30 minute de la inregistrare. Termenul de diagnosticare si/sau rezolvare este in functie de operatiunile necesare.

Service > In magazine > Taxa de urgenta : Echipamentele sunt preluate in lucru in maxim 30 minute de la inregistrare. Termenul de diagnosticare si/sau rezolvare este in functie de operatiunile necesare.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
414 803 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: laptop - calculatoare - servere second hand

PRODUSE ASEMANATOARE CU SERVICE > IN MAGAZINE > TAXA DE URGENTA : ECHIPAMENTELE SUNT PRELUATE IN LUCRU IN MAXIM 30 MINUTE DE LA INREGISTRARE. TERMENUL DE DIAGNOSTICARE SI/SAU REZOLVARE ESTE IN FUNCTIE DE OPERATIUNILE NECESARE.

Service > In magazine > Taxa de urgenta : Echipamentele sunt preluate in lucru in maxim 30 minute de la inregistrare. Termenul de diagnosticare si/sau rezolvare este aĨn functie de operatiunile necesare.Service > In magazine > Taxa de urgenta : Echipamentele sunt preluate in lucru in maxim 30 minute de la inregistrare. Termenul de diagnosticare si/sau rezolvare este aĨn functie de operatiunile necesare.
Service > In magazine > Taxa de urgenta ...
Service > In magazine > Taxa de urgenta : Echipamentele sunt preluate in lucru in maxim 30 minute de la inregistrare. ...
RON 55
Service Calculatoare > Timisoara > Taxa de urgenta : Echipamentele sunt preluate in lucru in maxim 30 minute de la inregistrare. Termenul de diagnosticare si/sau rezolvare este in functie de operatiunile necesare.Service Calculatoare > Timisoara > Taxa de urgenta : Echipamentele sunt preluate in lucru in maxim 30 minute de la inregistrare. Termenul de diagnosticare si/sau rezolvare este in functie de operatiunile necesare.
Service Calculatoare > Timisoara > Taxa ...
Service Calculatoare > Timisoara > Taxa de urgenta : Echipamentele sunt preluate in lucru in maxim 30 minute de la ...
RON 46
Service > In magazine > Diagnosticare primara : Include inspectare vizuala, diagnosticare primara hardware , software si alte operatiuni efectuate la receptie.Diagnosticarea primara se aplica pentru produsele ce se preiau in service.Service > In magazine > Diagnosticare primara : Include inspectare vizuala, diagnosticare primara hardware , software si alte operatiuni efectuate la receptie.Diagnosticarea primara se aplica pentru produsele ce se preiau in service.
Service > In magazine > Diagnosticare pr...
Service > In magazine > Diagnosticare primara : Include inspectare vizuala, diagnosticare primara hardware , software si ...
RON 20
Service > In magazine > Reparatie mufa alimentare:Depanare,inlocuire mufa de alimentare, mufa USB sau mufe audio.Se adauga taxa pentru manopera de asamblare laptop sau diagnosticare laptop in functie de cerinta clientuluiService > In magazine > Reparatie mufa alimentare:Depanare,inlocuire mufa de alimentare, mufa USB sau mufe audio.Se adauga taxa pentru manopera de asamblare laptop sau diagnosticare laptop in functie de cerinta clientului
Service > In magazine > Reparatie mufa a...
Service > In magazine > Reparatie mufa alimentare:Depanare,inlocuire mufa de alimentare, mufa USB sau mufe audio.Se ...
RON 57
Service Calculatoare > Timisoara > Diagnosticare primara: Include inspectare vizuala, diagnosticare primara hardware , software si alte operatiuni efectuate la receptie.Service Calculatoare > Timisoara > Diagnosticare primara: Include inspectare vizuala, diagnosticare primara hardware , software si alte operatiuni efectuate la receptie.
Service Calculatoare > Timisoara > Diagn...
Service Calculatoare > Timisoara > Diagnosticare primara: Include inspectare vizuala, diagnosticare primara hardware , ...
RON 17
Service > In magazine > Diagnosticare completa : Testarea software completa a intregului sistem inclusiv test de anduranta ( 2 ore).Service > In magazine > Diagnosticare completa : Testarea software completa a intregului sistem inclusiv test de anduranta ( 2 ore).
Service > In magazine > Diagnosticare co...
Service > In magazine > Diagnosticare completa : Testarea software completa a intregului sistem inclusiv test de ...
RON 65
Service > In magazine > Testare componenta : testare hard disk, memorie, placa video, unitate optica, sursa, cu programe specifice pentru diagnosticare si stres. Exclude placa de baza, procesor (tarif per componenta).Service > In magazine > Testare componenta : testare hard disk, memorie, placa video, unitate optica, sursa, cu programe specifice pentru diagnosticare si stres. Exclude placa de baza, procesor (tarif per componenta).
Service > In magazine > Testare componen...
Service > In magazine > Testare componenta : testare hard disk, memorie, placa video, unitate optica, sursa, cu programe ...
RON 24
Service Calculatoare > Timisoara > Diagnosticare completa : Testarea software completa a intregului sistem inclusiv test de anduranta ( 2 ore).Service Calculatoare > Timisoara > Diagnosticare completa : Testarea software completa a intregului sistem inclusiv test de anduranta ( 2 ore).
Service Calculatoare > Timisoara > Diagn...
Service Calculatoare > Timisoara > Diagnosticare completa : Testarea software completa a intregului sistem inclusiv test ...
RON 54
Service > In magazine > Asamblare laptop:Instalare,inlocuire componente care necesita dezasamblare,asamblare laptop (ex. placa de baza, display sau invertor) inclusiv configurare setari si testare daca este necesar.Service > In magazine > Asamblare laptop:Instalare,inlocuire componente care necesita dezasamblare,asamblare laptop (ex. placa de baza, display sau invertor) inclusiv configurare setari si testare daca este necesar.
Service > In magazine > Asamblare laptop...
Service > In magazine > Asamblare laptop:Instalare,inlocuire componente care necesita dezasamblare,asamblare laptop (ex. ...
RON 40

SERVICE > IN MAGAZINE > TAXA DE URGENTA : ECHIPAMENTELE SUNT PRELUATE IN LUCRU IN MAXIM 30 MINUTE DE LA INREGISTRARE. TERMENUL DE DIAGNOSTICARE SI/SAU REZOLVARE ESTE IN FUNCTIE DE OPERATIUNILE NECESARE. ESTE LISTAT IN: