Inscrie firma »

Asociatia Pupaza din tei

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Asociatia Pupaza din tei

Asociația "Pupăza din tei" este un O.N.G. nonprofit ce are ca scop principal realizarea unui sistem de integrare socială a tinerei generații.
Principal proiect al asociației este ziarul "Pupăza din tei", scris si manageriat de copii. De asemenea În luna mai va lansa emisiunea Pupăza TVD, realizată de copii pentru Alpha TV și Realitatea TV. De menționat este contractul de parteneriat pentru 1 an cu Trustul ZIUA prin care redacția noastră realizează o dată pe lună o pagină scrisă de copii.

Cu sprijinul cotidianului ZIUA și Primăriei sectorului 3, realizăm proiectul « Cenaclul Pupăza din tei», ce se desfășoară din 13 nov 2004 la nivelul sectorului 3 și la care au participat până acum cca 3000 de elevi.
De asemenea, in paralel "Pupaza din tei - vine si la tine in scoala" este un proiect prin care Ziarul si Cenaclul ajunge si in celelalte scoli din capitala (3-4 scoli pe saptamana)

În galeria foto a site-ului www.pupazadintei.ro puteți găsi aspecte de la proiect.

In zile de 21 -22 mai 2005, in parcul Titan are loc finala proiectului in cadrul unor manifestări sub numele : "Festivalul Pupaza din tei", la care vor participa copii, tineri dar și părinții lor, din toate sectoarele capitalei.
PREZENTARE Asociatia Pupaza din tei
LIGHT
MEMBER
Asociatia Pupaza din tei
2 520 accesari
Persoana de contact: Marcel Vornicu
Adresa postala: str. Racari 16, sect 3
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 3441838
Website:

Categorie principala:
Educatie/Training/Media » Ziare

ULTIMELE PRODUSE ALE ASOCIATIA PUPAZA DIN TEI

Oferta firmei Asociatia Pupaza din tei nu contine nici un produs sau serviciu