Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Husa iPhone 4/4S Flip Pocket Blue

Husa iPhone 4/4S Flip Pocket Blue

 

Prezentare Husa iPhone 4/4S Flip Pocket Blue

Husa iPhone 4/4S Flip Pocket Blue este un produs compatibil construit special pentru a oferi protectie telefonului Dvs.

Materialul folosit pentru a confectiona Husa iPhone 4/4S Flip Pocket Blue este pielea ecologica la exterior, iar carcasa in care se introduce telefonul la interior este un plastic elastic, special decupat, astfel sa permita accesul la butoane, mufe de incarcare, handsfree, camera, etc.
Deasemenea, la interior, husa este captusita cu un material din piele ecologica cu gauri, material prezent si la exterior pe clapeta mica, dand astfel, impreuna cu combinatiile de culori, un aspect deosebit fata de alte huse de acest gen.

Husa iPhone 4/4S Flip Pocket Blue este un produs cu un grad de protectie mai mare fata de alte huse deoarece telefonul este protejat pe toate partile sale, iar in cazul in care este scapat pe jos va avea putine sanse sa se deterioreze.

Caracteristicile ce definesc Husa iPhone 4/4S Flip Pocket Blue sunt clapeta rabatabila care se mentine in permanenta inchisa cu ajutorul unui magnet integrat pentru a proteja displayul telefonului si care se poate inlatura cu un simplu gest atunci cand telefonul suna sau aveti nevoie de acces la ecranul acestuia si buzunarele interioare special confectionate pentru a putea introduce permisul auto, carduri bancare, carti de vizita, etc, aducandu-i acestui produs o utilitate in plus.


Specificatiile pentru produsul Husa iPhone 4/4S Flip Pocket Blue au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Husa iPhone 4/4S Flip Pocket Blue poate fi schimbat fara o notificare in acest sens.
Produsele denumite compatibile sunt produse neoriginale.

PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
874 535 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii gsm - accesorii telefoane mobile - telefoane dual sim

HUSA IPHONE 4/4S FLIP POCKET BLUE ESTE LISTAT IN:

HUSA IPHONE 4/4S FLIP POCKET BLUE - PRODUSE SIMILARE