Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Amenajari interioare si design ambiental

Amenajari interioare si design ambiental

Tip produs: Amenajari interioare | design ambiental
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Amenajari interioare si design ambiental

Un nou concept in design-ul ambiental

Descopera un nou stil in amenajarea spatiului tau. Acasa, la birou, pe terasa sau in gradina te poti bucura de energia solara stransa in elemente decorative de mici sau mari dimensiuni.

Din septembrie AMBRA DECOR va ofera pe langa magazinul on-line de decoratiuni interioare www.ambradecor.ro si un concept interesant in amenajarea spatiului tau, bazat pe elemente sau structuri decorative ce au la baza inmagazinarea energiei solare. Produsele sunt destinate atat spatiului interior cat si celui exterior oferind pe timpul noptii imagini luminoase. Poti amenaja camera copilului, folosind imagini din povesti sau acoperind tavanul cu un cer instelat ce-i va lumina, difuz, noaptea, sau poti sa iti delimitezi spatiul de parcare, fiind mult mai vizibil pe timpul noptii, sau, daca esti proprietarul unui club iti poti amenaja spatiul astfel incat sa creezi noi senzatii (podeaua, tavanul sau elemente distinctive pot lumina in intuneric). Nu conteaza spatiul pe care il doresti sa-l amenajezi. Exista pentru tine un element de decor care sa se potriveasca sau care sa fie creat doar pentru placerea ta.
Iti punem la dispozitie si specialistii in amenajari interioare si design ambiental, care pot prelua ideile tale si le pot pune in practica oriunde exista un spatiu care trebuie amenajat.
Detalii puteti solicita la [email protected] sau vizitand www.ambradecor.ro.
Trimite-ne imagini cu spatiul tau pe care vrei sa-l amenajezi si vei primi sfatul unui specialist. O echipa se va deplasa la tine si iti va oferi solutia optima in structurarea spatiului si amenajarea acestuia.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
758 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: decoratiuni interioare - structuri decorative - amenajari