Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

EuroSistems Company este o firma dinamica cu personal tanar si motivat care isi doreste sa ofere o adiere proaspata in mediul de afaceri romanesc.
EuroSistems Company administreaza cu succes servere Linux sau Windows, retele mici si mari de calculatoare, baze de date sau site-uri web si ofera consultanta pentru toate problemele legate de retelistica.
EuroSistems Company are in plus ca activitate comercializarea, instalarea si service-ul pentru toate marcile de aer conditionat existente pe piata romaneasca. Marci comercializate: Haier, Gree, Airtech, White Westinghouse, Fujitsu, LG, Sanyo, Henson, Airkool, Panasonic, Samsung, Hyundai, Excel, Nordstar, Northstar si altele. De asemenea oferim consultanta si service pentru sistemele de climatizare.
EuroSistems Company de curand a deschis un magazin in care va oferim cele mai bune oferte pentru calculatoare, componente it, second hand si noi, sisteme pc, componente pc, network, imprimante, laptop, monitor, hp, compaq, dell, ibm, monitor, tft - lcd.
EuroSistems Company va ofera de asemenea si sisteme de supraveghere profesionale sau pentru bugete mici si va putem ajuta in configurarea corecta a unui astfel de sistem.
Fie ca aveti nevoie de un aer conditionat pentru acasa, fie ca aveti nevoie de tehnica de calcul sau de camere de supraveghere, specialistii EuroSistems Company va vor ajuta in orice problema rapid, in siguranta si cu informatii de ultima ora.
Totul pentru o viata mai buna!
Va asteptam!
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
604 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: calculatoare componente pc - camere supraveghere - aer conditionat

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EUROSISTEMS COMPANY SRL

Oferta firmei SC EuroSistems Company SRL nu contine nici un produs sau serviciu