Inscrie firma »
Marketing alternativ

Marketing alternativ

Tip produs: marketing alternativ | ecommerce comert online
Producator: Trustpilot
 

Prezentare Marketing alternativ

Trustpilot - marketing alternativ

Trustpilot ofera un sistem de marca de incredere pentru site-urile de comert online, marca bazata pe evaluarile clientilor dumneavoastra cat si pe alti factori cum ar fi articole de presa, aprecieri facute de organe de control al calitatii si certificate de acreditare.
Acest lucru ofera vizitatorilor paginei dumneavoastra web exact acele argumente de care au nevoie pentru a finaliza un act de cumparare: transparenta si obiectivitate.

Cum?
Recomandarile cele mai persuasive vin din partea prietenilor si cunoscutilor, dupa cum indica si un studiu din statele unite . Trustpilot te ajuta sa transformi aceste recomandari intr-o metoda de marketing alternativ si prin colaborare sa cu Facebook. Aceasta colaborare da posibilitatea clientilor de a afisa o opinie postata pe Trustpilot si pe site-ul Facebook, printr-un singur click Asigura-te ca primesti evaluari si opinii de la clienti si ca acestea sunt reale:
Pentru a stimula cumparatorii sa te evalueze si sa posteze opinia despre experienta avuta cu firma dumneavoastra puteti trimite clientului un e-mail cu un link care il va indruma pe client la pagina de evaluare.
Cum te asiguri ca evaluarile si opiniile postate sunt reale si nu vor perjudica compania dumneavoastra?
Trustpilot cerceteaza zilnic opiniile publicate si in caz de suspiciuni preia controale de IP si intra in contact direct cu persoanele care au postat evaluari suspicioase. Trustpilot este mereu atent daca numarul de evaluari al unei companii creste considerabil intr-un interval foarte scurt de timp, daca o persoana care a recomandat o companie online a mai cumparat de la aceeasi companie, daca se folosesc adrese de e-mail ce denota abuz si multe alte criterii.
Un factor important il reprezinta deasemeni posibilitatea cumparatorilor de a evalua daca evaluarea unei companii facuta de un cumparator a fost relevanta sau nu.
Companiile au deasemeni posibilitatea de a seta programul Trustpilot astfel incat evaluarile si opiniile primite sa vina doar din partea clientilor, utilizand codul de identificare de client.

Mihai Patrascu, director executiv evoMAG.ro opina:
"Suntem printre primele magazine online care s-au inscris. Ne-am convins rapid datorita necesitatii unui astfel de portal si mai ales a necesitatii clasificarii Magazinelor Online in functie de seriozitate si credibilitate. Acum consumatorul online poate lua decizii mai bine informate si mai rapide cu ajutorul colectiei de opinii si a articolelor de presa. Un mare avantaj il confera si posibilitatea afisarii scoringului din Trustpilot in magazinul propriu in timp real. Tinem foarte mult la imaginea noastra din Trustpilot ceea ce poate demonstra increderea pe care o avem in acest portal."
PREZENTARE T*************
MEMBRU
GRATUIT
T*************
1 080 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: trustpilot - marketing - ecommerce

PRODUSE ASEMANATOARE CU MARKETING ALTERNATIV

Certificare ecommerceCertificare ecommerce
Certificare ecommerce
Trustpilot ofera un sistem de marca de incredere pentru site-urile de comert online, marca bazata pe evaluarile ...
MARKETING ALTERNATIV - PRODUSE SIMILARE