Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Scaun directorial BELIVE 206

Scaun directorial BELIVE 206

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Scaun directorial BELIVE 206

Biroul este expresia identitatii companiei. Mediul din birou si design-ul influenteaza atat comportamentul cat si nivelul de creativitate al fiecarui angajat sau vizitator. Piesele de mobilier, materialele folosite, culorile si design-ul il pot motiva si ii pot creste productivitatea.

Scaun pivotant cu spatar complet tapitat si mecanism sincro fara cotiere si roti de 65 mm. Baza din aluminiu cromata cu inele de protectie din plastic si acoperita cu pulbere RAL 9006 (X). Role 50 mm pentru pardoseli moi.

Greutate portanta: 120 kg

Standard: Mecanism Sincron
Mecanism sincron REVO - functii: -inclinarea pozitiva a scaunului (9 °) si a spatarului (21 °), -inclinarea negativa a scaunului (5 °); - -posibilitatea de blocare a spatarului in 5 pozitii, -reglarea adancimii asezarii in 6 pozitii (ajustare interval de 65 mm), -forta de inclinare a spatarului reglabila, -anti-soc - caracteristica controleaza spatarul pentru a evita lovirea unui utilizator din spate, -inaltimea scaunului reglabila cu liftul cu gaz.

Standard: sezut si Spatar tapitat

Perna sezutului si a spatarului este din poliuretan injectat si nedeformabila in timp. Poliuretanul injectat ofera confort pe termen lung si o mai mare rezistenta la compactare decat spuma poliuretanica clasica. Poliuretanul injectat este utilizat si in sectorul medical, deoarece nu este toxic i emisii zero.

Standard: Baza stea din aluminiu cromata

Baza stea standard pentru acest model este piramidala din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta si usor de intretinut. Diametrul bazei este de 682 mm.

Standard: Role cu diamentru mare pentru Mocheta

Role destinate spatiilor de birou dotate cu mocheta. Rolele sunt din nylon si au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistenta la rulare.

PRETUL NU INCLUDE MANERELE CARE SE ADAUGA ULTERIOR DIN MENIUL \"OPTIUNI\"

Dimensiuni scaun BELIVE 206

Inaltime scaun: 114.5 - 127 cm

Diametru baza: 68.2 cm

Garantie de 12 luni.

PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
1 488 324 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: mobila - saltele - canapele

SCAUN DIRECTORIAL BELIVE 206 ESTE LISTAT IN: