Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Scaun directorial ARTUS-LB MPD170

Scaun directorial ARTUS-LB MPD170

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Scaun directorial ARTUS-LB MPD170

Biroul este expresia identitatii companiei. Mediul din birou si design-ul influenteaza atat comportamentul cat si nivelul de creativitate al fiecarui angajat sau vizitator. Piesele de mobilier, materialele folosite, culorile si design-ul il pot motiva si ii pot creste productivitatea.

Scaun pivotant ARTUS-LB MPD170 cu Multiblock MPD170 mecanism pe o baza de aluminiu cromata (ST04-POL). Spatar si sezut inalt cu tapiterie.Cotiere din crom cu tampoane tapitate. Role 50 mm pentru pardoseli moi.

Greutate portanta: 120 kg

Standard: Mecanism Multibloc Mecanismul Multibloc este o varianta imbunatatita, mai performanta decat mecanismul cu balans si ofera utilizatorului posibilitatea de a se balansa sau de a bloca sezutul in multiple pozitii. Mecanismul Multibloc ofera libertate de miscare, ajustabilitate si o postura ergonomica corecta. Confortul si performanta sunt deosebit de strans legate. Alte reglaje: reglarea inaltimii sezutului si tensiunii de oscilatie. Adecvat pentru scaune directoriale. Actiunea de basculare permite o postura corecta si confortabila. Mecanismul Multibloc cu doua manete ofera utilizatorului urmatoarele posibilitati de reglare: 1. Reglarea inaltimii sezutului
2. Blocarea sezutului in multiple pozitii
3. Reglarea tensiunii de oscilatie

Standard: Brate cromate tapitate

Bratele fine cromate tapitate vor oferi suport umerilor si partii superioare ale corpului. sedintele nu vor mai parea asa lungi.

Standard: sezut si Spatar tapitat

Perna sezutului si a spatarului este din poliuretan injectat si nedeformabila in timp. Poliuretanul injectat ofera confort pe termen lung si o mai mare rezistenta la compactare decat spuma poliuretanica clasica. Poliuretanul injectat este utilizat si in sectorul medical, deoarece nu este toxic i emisii zero.

Standard: Baza stea din aluminiu cromata

Baza stea standard pentru acest model este piramidala din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta si usor de intretinut. Diametrul bazei este de 700 mm.

Standard: Role cu diamentru mare pentru Mocheta

Role destinate spatiilor de birou dotate cu mocheta. Rolele sunt din nylon si au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistenta la rulare.

Dimensiuni scaun ARTUS-LB MPD170:

Inaltime scaun: 102 -111 cm

Diametru baza: 70 cm

Garantie de 12 luni.

PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
1 488 324 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: mobila - saltele - canapele

SCAUN DIRECTORIAL ARTUS-LB MPD170 ESTE LISTAT IN: