Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Saltele spuma poliuretanica 10 cm cu husa detasabila - 70x200 cm - H10

Saltele spuma poliuretanica 10 cm cu husa detasabila - 70x200 cm - H10

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Saltele spuma poliuretanica 10 cm cu husa detasabila - 70x200 cm - H10

Daca visele tale ar avea vise...
Cu siguranta saltelele noastre din spuma de densitate medie se conformeaza pozitiilor voastre de somn cele mai comode - plat pe spate, rulat intr-o minge sau raspandit ca o stea de mare cu fata netezita intr-o perna.

Bucurati-va de confortul si de sustinerea acestei saltele pentru un somn mai bun. Spuma de confort pentru reducerea presiunii asigura sprijin prin conformarea cu forma naturala a corpului tau.
Stratul de spuma ofera o durabilitate si stabilitate de lunga durata. Aceasta saltea poate fi folosita pentru toate tipurile de suporturi de pat, indicate sunt somierele lamelare.

Salteaua din spuma poliuretanica cu densitate medie cu celula foarte rece, conforma si confortabila.

Husa usor detasabila din Jacquard Delux Antiacarieni, rezistenta la rupere, catifelata si moale la atingere, tratata impotriva contaminarii cu acarieni.
Acest invelis moale si catifelat din Jacquard de calitate superioara contine bumbac 45% si poliester 55%, pentru o suprafata de contact deosebit de comoda.
Se poate detasa pentru spalare.

Constructie din miez spuma cu grosime de 10 cm.

Acest tip de saltea se poate comanda si pe alte dimensiuni decat cele descriese, va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret.

Acest produs poarta emblema CertiPUR ce asigura ca spuma saltelei este certificata de asociatia germana EUROPUR cu certificatul CertiPUR pentru siguranta, sanatate si impact minim asupra mediului incojurator.
De asemenea spuma saltelei are o certificare OEKO-TEX, cu inspectie cu punctaj de 100 ce atesta utilizarea in siguranta a acestui produs de catre copii.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Pot aparea diferente de culoare si model asupra husei de acoperire si a spumei din interior.

PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
1 489 096 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: mobila - saltele - canapele

SALTELE SPUMA POLIURETANICA 10 CM CU HUSA DETASABILA - 70X200 CM - H10 ESTE LISTAT IN: