Inscrie firma »
CIRCUIT VENEZUELA, ECUADOR SI CROAZIERA IN GALAPAGOS

CIRCUIT VENEZUELA, ECUADOR SI CROAZIERA IN GALAPAGOS

Tip produs: CIRCUIT VENEZUELA | CIRCUIT ECUADOR
Producator: DAL TRAVEL
 

Prezentare CIRCUIT VENEZUELA, ECUADOR SI CROAZIERA IN GALAPAGOS

VENEZUELA, ECUADOR & CROAZIERA IN GALAPAGOS

O adevarata aventura a cunoasterii cu un itinerariu de invidiat pentru orice devorator de turism, destinatii pereche menite sa va incante si sa va cucereasca spiritul si imaginatia, incepand cu Venezuela (botezata mica Venetie de primii conchistadori), tara a contrastelor si a diversitatii naturale, a faunei, florei si climei si continuand cu Ecuador, despre care Charles Darwin spune ca "nici un epitet nu este suficient de graitor pentru a descrie senzatiile de delectare pe care le traiesti aici" si care a fost principala sursa de inspiratie pentru celebra "Origine a speciilor".

Perioada : 20.09 - 09.10.2009

ZIUA 1 / 20.09.2009: BUCURESTI - PARIS - CARACAS
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda (in fata statuii din sala de asteptari de la plecari internationale), la ora 05:00. Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:50 / 09:00) si mai departe spre Caracas cu AF 460 (10:35 / 13:30). Sosire in Caracas, capitala si totodata cel mai populat oras din Venezuela, orasul situat pe tarmul Marii Caraibelor la o altitudine de 800 m. Imediat dupa sosire, transfer la Hotel Costa Real Suites 4* (sau similar) pentru cina si cazare.
ZIUA 2 / 21.09.2009: CARACAS - MATURIN - DELTA ORINOCO
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor catre Maturin cu compania Aserca Airlines, zbor R7 770 (07:50 / 08:40). Sosire la Maturin si transfer spre Delta Orinoco pana la Abujene Lodge. Dupa dejun vom face prima excursie in Delta care se evidentiaza printr-o bogata diversitate a florei si faunei. Cina si cazare la Campamento Abujene.
ZIUA 3 / 22.09.2009: DELTA ORINOCO - CIUDAD BOLIVAR
Mic dejun. In aceasta dimineata vom vizita unul din satele tribului indigen Warao. Acestia traiesc in casute lacustre, legate de tarm prin mici podete de lemn. In cursul acestei vizite vom avea ocazia unica de a participa la o partida de pescuit Piranha! Dupa dejun plecare catre Ciudad de Bolivar. Sosire si transfer la Hostel Casa Grande de Angostura 4* (sau similar) pentru cina si cazare.
ZIUA 4 / 23.09.2009: CIUDAD BOLIVAR - CANAIMA
Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare spre Canaima cu compania La Montana (zborul se va efecuta cu aparate Cessna 206/207 de 5-6 locuri), (08:00 / 09:00). Sosire in Canaima. Dupa dejun pornim catre
Cascada Sapo. Vom parasi tabara insotiti de un ghid local si dupa o plimbare de 15 min. pana in Portul Ucaima vom naviga in amonte pe Raul Carrao pana la Canionul Moroco unde se viziteaza cascadele Sapo si Sapito. In functie de vreme se poate vizita si Canionul Mayupa din vecinatate. Intoarcere pentru cina si cazare la Tapuy Lodge sau similar.
Nota: Bagajele vor fi lasate la hotel pentru urmatoarele 2 zile putandu-se lua doar un bagaj care nu va depasi 10 kg. (cu tot cu bagajul de mana). Este bina ca bagajul dvs. sa contina: ochelari de soare, crema/solutie pentru protectie solara, solutie impotriva tantarilor, costum de baie, prosop, incaltaminte sport.
ZIUA 5 / 24.09.2009: CANAIMA
Tur de 1 zi la Cascada Ingerilor. Excursia incepe in zorii zilei. Dupa un scurt drum cu masinile de teren sosim in micul port Ucaima si ne imbarcam pentru a naviga in amonte pe raul Carrao.Dupa un popas la Camp Ahonda (insula Orhideelor) pentru a servi micul dejun, navigarea continua pana la Ratoncito unde vom debarca pentru a face o plimbare prin padurea tropicala, ocazie de a admira diversele si numeroasele specii de plante, pana la platoul ce ofera o fantastica priveliste asupra faimoasei "Cascada Ingerilor" considerata a fi cea mai inalta cadere de apa din lume. Dupa o pauza in care vom admira privelistea si vom putea face fotografii, ne vom intoarce la Ratoncito pentru a servi dejunul si de aici inapoi la tabara. Cina si cazare la Tapuy Lodge.
ZIUA 6 / 25.09.2009: CANAIMA - CIUDAD BOLIVAR
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Ciudad Bolivar cu Compania La Montana - avion Cessna 206/207 cu 5-6 locuri (11:00 / 12:00). Dupa sosire, tur de oras pietonal in Ciudad Bolivar oras port si totodata centru comercial al Bazinului Orinoco (printre produsele comercializate aici se numara aurul, diamantele si lemnul de esenta rara). Turul include pitorescul centru colonial. In timpul turului se va servi dejunul. Cazare se va face la Hostel Casa Grande de Angostura 4* (sau similar).
ZIUA 7 / 26.09.2009: CIUDAD BOLIVAR - CARACAS
Mic dejun. Transfer la aeroportul Puerto Ordaz si plecare spre Caracas cu compania Aserca Airlines zborul R7 741 (09:00 / 10:00). Intalnire cu ghidul local care ne va insoti intr-un tur de oras in Caracas, capitala si cel mai important oras din Venezuela. Farmecul citadelei consta in multitudinea de piete si gradini publice printre care Piata Bolivar in centrul careia se afla statuia ecvestra a celebrului revolutionar Simon Bolivar - care s-a nascut aici. Printre cladirile importante pe care le vom vedea se numara Capitoliul, Universitatea, Panteonul National (loc in care se afla inmormantat Simon Bolivar) si Catedrala Romano Catolica. Dejunul se va servi in timpul vizitelor. Cazarea se face la hotel Chacao Cumberland 4* (sau similar).
ZIUA 8 / 27.09.2009: CARACAS - QUITO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Quito cu compania Avianca, zborul AV079 Caracas-Bogota (06:15 / 07:35) si mai departe spre Quito cu AV049 (08:45 / 10:13). Sosire in Quito, cea mai veche capitala Sud Americana, asistenta si transfer la hotel. Orasul este asezat la poalele vulcanului Pichincha intr-o manoasa vale a Anzilor si pastreaza aparenta unui oras colonial construit pe principiul unei piete centrale inconjurata de piatete gradini si stradute inguste pavate cu piatra.
Turul de oras va va oferi posibilitatea de a admira si descoperi dovezile unei bogate mosteniri culturale. Biserica Guapulo de unde veti avea si o priveliste fantastica asupra orasului, centrul istoric cu Plaza Grande, Palatul Prezidential, Catedrala Metropolitana, Biserica El Sangrio, Biserica La Compania, Universitatea San Francisco, Biserica Santo Domingo si Piata Artizanilor spre bucuria amatorilor de suveniruri. Incheiem ziua cu o cina festiva si cazare hotel Nu House 4* (sau similar).
ZIUA 9 / 28.09.2009: QUITO - PAPALLACTA
Mic dejun. Vizita la Monumentul Ecuatorial, care marcheaza punctul cu latitudine 0 00' 00'', loc marcat in sec 18 de o expeditie care a stabilit pozitia geodezica a Ecuatorului. Cateva minute mai incolo este Ecuatorul real, asa cum a fost masurat el prin Sistemul de Pozitionare Globala (GPS) si tot aici vom vizita Muzeul in aer liber Ini Nan. Continuam catre cel mai nou punct de atractie de aici, "Teleferico", cu care vom face o plimbare deasupra orasului si imprejurimilor; din teleferic vom putea observa cele 14 varfuri ale Anzilor numite si " Magistrala Vulcanilor". Ziua continua cu o plimbare pe partea estica a lantului muntos al Anzilor in zona numita El Oriente catre Papallacta, un mic orasel din Anzi situat pe drumul ce leaga Quito de Jungla Amazoniana. Regiunea este renumita datorita izvoarelor termale ca si a Rezervatiei Ecologice Cayambe Coca. Transfer la complexul termal de la Papallacta, Thermas de Papallacta 4*(sau similar), pentru cina si cazare.
ZIUA 10 / 29.09.2009: PAPALLACTA - JUNGLA AMAZONIANA (COTOCOCHA)
Mic dejun. Plecare in jungla amazoniana la Cotococha Lodge unde vom incepe acomodarea, relaxandu-ne intr-un bungalow frumos si spatios construit in stil rustic traditional si inconjurat de gradini minunate.
Dupa dejun, vom vizita o ferma de fluturi aflata in satul Misahualli. Seara, dupa cina, suntem invitati sa savuram o bautura de bun venit in jurul focului din camin, cand vom putea face si cunostinta cu ghizii ce ne vor insoti in activitatile de a doua zi. Cazare la Cococha Lodge 3* (sau similar).
ZIUA 11 / 30.09.2009: JUNGLA AMAZONIANA (COTOCOCHA)
Mic dejun. In cursul diminetii se va face o drumetie avand ca punct terminal "La Cascada de Latas" dupa care ne intoarcem la tabara pentru a servi pranzul. Dupa amiaza, vom vizita o gospodarie tipica unei familii de indigeni Quincha; ei ne vor povesti despre cultura, traditiile si activitatile lor milenare cum ar fi olaritul, prepararea bauturii traditionale "Chincha" facuta din Yuca, si folosirea sarbacanei (arma folosita in vanatorile traditionale). La intoarcerea in tabara se va servi o gustare, iar seara, dupa cina, ne vom reuni in jurul focului pentru a impartasi impresiile lasate de experientele avute peste zi. Cazare Cotococha Lodge 3* (sau similar).
ZIUA 12 / 01.10.2009: COTOCOCHA - BANOS - RIOBAMBA
Mic dejun. Plecare spre statiunea termala Banos. Banos, in traducere "bai", orasul care se numeste asa deoarece a devenit cunoscut tocmai datorita izvoarelor cu apa termala de la Poalele Vulcanului Tungurahua ("Micul Iad"). Sosire, tur de oras in Bano si vizita la cascadele Pailon del Diablo si Manto de la Novia ("Rochia Miresei"). Continuam apoi spre orasul Riobamba caruia i se mai spune in gluma si "Friobamba" (Bamba cea inghetata) datorita vecinatatii cu Vulcanul. Orasul este cea mai interesanta asezare din aceasta zona a Ecuadorului si se distinge prin muzee, monumente religioase, precum si prin ospitalitatea locuitorilor. Cina si cazare la hotel Andaluza 4* (sau similar).
ZIUA 13 / 02.10.2009: RIOBAMBA - ALAUSI - CUENCA
Mic dejun. Transfer la gara pentru a lua trenul charter spre Devil's Nose. Aceasta cale ferata construita pe un perete de stanca aproape vertical este una dintre cele mai mari realizari ingineresti in proiectarea si
constructia de cai ferate. Traseul urmat de tren pentru a ajunge in varf constituie punctul de atractie al acestei excursii, insa acesta experienta nu poate fi garantata decat daca permit conditiile meteo. Drumul continua catre Alausi si apoi spre Ingapirca, pentru a vizita ruinele antice, cel mai important monument ramas de la cultura incasa. Vastul complex arheologic include o fortificatie, curti, terase, temple, case si un "castel" probabil un fost Templu al Soarelui. Transfer spre Cuenca, al treilea oras ca marime din Ecuador pentru cina si cazare la Crespo Lo 4* (sau similar).
ZIUA 14 / 03.10.2009: CUENCA - GUAYAQUIL
Mic dejun. Tur de oras in Cuenca, oras inclus in lista Patrimoniului Unesco, fondat de conchistadorul spaniol Ramirez Devalos pe ruinele infloritorului oras incas Tumibamba, distrus in totalitate in timpul razboiului civil incas. In compensatie, Cuenca, pastreaza aproape intacta arhitectura spaniola. Cuenca este vestit pentru inalta calitate a produselor manufacturiere: broderii, ceramica, si faimoasele "palarii de Panama" (care aici se produc de fapt). Cu stradutele sale inguste pavate cu piatra cubica si acoperisurile rosii ale cladirilor, cu muzeele si piatetele pline de flori, are aerul fermecator al unui oras de provincie. Turul include: Piata San Sebastian, Casa moderatiei - stabiliment destinat tratamentului persoanelor alcoolice, cu opriri la atelierele unde sunt confectionate manual faimoasele palarii de Panama; apoi vom vizita o piata de flori, Catedrala, Curtea de Justitie, Palatul Municipal, Palatul Guvernatorului si biserica El Sagrario. Dupa amiaza vom vizita Parcul National El Cajas (70.000 acri). Calatoria continua spre Guayaquil, capitala economica a Ecuadorului. La sosire vom face un tur panoramic nocturn al orasului dupa care continuam cu transferul la Hampton Inn 4* (sau similar) pentru cina si cazare.
ZIUA 15 / 04.10.2009: GUAYAQUIL - CROAIERA IN GALAPAGOS (INSULA BALTRA)
Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru zborul catre Galapagos unde vom putea observa si descoperi indeaproape viata minunatelor vietati exotice din acest colt de lume. Zborul Guayaquil - Baltra este asigurat de compania Aerolineas Galapagos 2K032 (10:00 / 10:40). Dupa aterizare pe insula Baltra veti fi condusi in zona de tranzit unde veti prezenta pasapoartele si se va achita taxa de 100 USD pentru intrarea in parcul National Galapagos (singura forma de plata acceptata este cash). Dupa ce se va
face inregistrarea de catre oficialitati vom fi preluati de ghizi si transferati pentru imbarcare pe Iahtul Coral (cazare in "First class standard cabin") pentru a incepe fascinanta incursiune de 4 zile/ 3 nopti cu toate mesele incluse (incepe cu dejunul din prima zi si se incheie cu micul dejun din ultima zi) in "arhipelagul lui Columb", cum mai sunt numite Insulele Galapagos. Dupa dejun, ziua continua cu vizita la Statia Experimentala Charles Darwin, unde oameni de stiinta din intreaga lume isi desfasoara cercetarile in domeniul biologiei si proiectele de conservare a speciilor; este cel mai potrivit loc pentru a observa brostele testoase de uscat si il vom cunoaste pe George Singuratecul (Lonely George), singurul supravietuitor al speciei sale. Urmeaza vizita la "Crescatoria de Broaste Testoase", apoi tur al orasului Puerto Ayora. Cina si cazare pe vasul Coral.
ZIUA 16 / 05.10.2009: ESPANOLA (SUAREZ POINT)
Dupa micul dejun, se debarca in Suarez Point unde vizitatorii pot afla mai multe despre solul vulcanic traversand campurile de lava stinsa. Suarez Point este un important punct de observatie atat al coloniilor
de lei de mare cat si al numeroaselor specii de pasari (dintre cele mai cunoscute mierla, faetonul precum si cea mai mare colonie de albatrosi din Galapagos) pe care le putem observa indeaproape si ale caror ritualuri de imperechere constituie principala atractie a zonei din mai pana in decembrie. In cursul aceleasi excursii vom vizita un gheizer de 23 m inaltime. Se continua cu un alt punct de interes care este Espanola - Garden Bay. Atractia o constituie faptul ca se coboara direct in apa putin adanca a tarmului pe plaja alba de corali, in mijlocul unei mari colonii de lei de mare. Tot aici se poate observa modul de viata si habitatului natural a numeroase specii de pasari exotice, soparle de lava si iguane marine. Optional, scufundari pentru a admira si alte specii marine, printre care si rechinul alb de recif. Dejun, cina si cazare pe iahtul Coral.
ZIUA 17 / 06.10.2009: FLOREANA (CORMORAN POINT)
Mic dejun. In aceasta zi se coboara direct in apa putin adanca a tarmului, langa o plaja plina de vegetatie bogat colorata. Vom strabate o padure de mangrove pentru a ajunge intr-o laguna unde se afla una dintre cele mai mari populatii de pasari Flamingo. Dupa Capul Cormoran, urmeaza o plimbare cu barca de-a lungul coastei, pentru a admira alte specii de animale. Ziua continua cu vizitarea Golfului Posta Floreana aflat in nordul insulei si care isi datoreaza numele capitanului James Colnett care a instalat aici un container ce servea ca si cutie postala pentru marinarii aflati in trecere. Astazi traditia este continuata de catre vizitatori care depun aici carti postale netimbrate - acestea pot ajunge la destinatie gratis, intr-o luna; un an, sau deloc! Aproape de acest loc se afla un fascinant tunel format din lava. Dupa o scurta plimbare cu barca veti poposi la Lookout Point alt faimos punct de observatie al pasarilor marine. Dejun, cina si cazare pe iahtul Coral.
ZIUA 18 / 07.10.2009: NORTH SEYMOUR
Mic dejun si debarcare la tarm pentru a observa locurile de cuibarit a unor specii de pescarusi si lei de mare; tot aici se afla habitatul nealterat al iguanelor de mare si de uscat, precum si cea mai mare colonie de fregate. Minunatul periplu in lumea vietuitoarelor exotice se incheie cu debarcarea la docurile din Baltra de unde vom fi transferati cu autocarul la aeroport pentru zborul de retur catre Guayaquil, al companiei Aerolineas Galapagos 2K033 (11:40 / 14:20). Dupa sosire, transfer la hotel. In cursul serii vom face un tur panoramic nocturn al orasului Guayaguil, cel mai mare si important centru economic al Ecuadorului. Incheiam ziua cu o cina festiva. Cazarea se va face la hotel Hampton Inn 4* (sau similar).
ZIUA 19 / 08.10.2009: GUAYAQUIL - AMSTERDAM
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM zbor KL754 (07:10 / 05:00+1) cu destinatia Amsterdam.
ZIUA 20 / 09.10.2009: AMSTERDAM - BUCURESTI
Continuarea calatoriei spre Busuresti cu zborul KL1389 (10:10 / 13:40)

TARIF: 1500EUR+ 4850USD / loc in camera DBL / supl SGL: 495USD
(tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 20 de turisti)

TARIFUL INCLUDE
- transport avion cu compania Air France / KLM pe ruta Bucuresti - Paris - Caracas / Guayaquil - Amsterdam - Bucuresti
- transport avion cu compania Avianca Airlines pe ruta Caracas-Quito
- zborurile domestice in Venezuela si Ecuador
- excursiile si transferurile cu autocarul
- 15 nopti cazare in hoteluri de 3* si 4* in camera dubla
- 3 nopti cazare pe Iaht
- croaziera conform program
- mic dejunuri, dejunuri si cine conform programului
- intrarile la obiectivele turistice incluse in program cu exceptia celor neincluse in tarif
- ghizi locali
- conducator de grup roman

TARIFUL NU INCLUDE
- taxele de aeroport (in acest moment 374 EURO/pers + 111 USD/pers), se achita la agentie
- taxa plecari pe zboruri interne in Venezuela (in acest moment 30 USD/ pers)
- taxa iesire din Venezuela (in acest moment 54 USD/ pers)
- taxa iesire din Ecuador (in acest moment 43 USD/ pers)
- intrare Parc National Galpagos 100 USD
- excursiile optionale
- bauturile la mese si cheltuieli personale de orice fel
- bacsisuri pentru soferi, bagajisti si ghizi (se vor achita insotitorului de grup): 5 usd/zi/pers.

ACTE NECESARE
- pasaport valabil inca 6 luni de la data intoarcerii
- asigurare medicala

CONDITII DE INSCRIERE
- termen limita de inscriere: 10.06.2009 cu plata unui avans min. de 50% din pretul excursiei
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 45 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »

OBSERVATII
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile respective si ca atare respecta standardele locale
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de ambasada
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- c/v excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 %
- prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
22 714 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: agentie de turism - circuite turistice

PRODUSE ASEMANATOARE CU CIRCUIT VENEZUELA, ECUADOR SI CROAZIERA IN GALAPAGOS

VENEZUELA, ECUADOR SI CROAZIERA IN GALAPAGOSVENEZUELA, ECUADOR SI CROAZIERA IN GALAPAGOS
VENEZUELA, ECUADOR SI CROAZIERA IN GALAP...
VENEZUELA, ECUADOR si CROAZIERA IN GALAPAGOS O adevarata aventura a cunoasterii cu un itinerariu de invidiat pentru ...
CIRCUIT SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIACIRCUIT SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIA
CIRCUIT SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIA
SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIA O calatorie intr-o parte de lume care imbina misterul oriental cu tehnica vestica ...
SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIA 2009SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIA 2009
SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIA 2009
SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIA O calatorie intr-o parte de lume care imbina misterul oriental cu tehnica vestica ...
CIRCUIT MEXIC - CUBACIRCUIT MEXIC - CUBA
CIRCUIT MEXIC - CUBA
M E X I C - C U B A O incursiune in civilizatia maya, o lume plina de mister, de culoare, de ritmuri alegre si ...
MEXIC   -   CUBA  2009MEXIC   -   CUBA  2009
MEXIC - CUBA 2009
M E X I C - C U B A O incursiune in civilizatia maya, o lume plina de mister, de culoare, de ritmuri alegre si ...
REVELION  CHILE - TAHITI - BORA BORA - MOOREA  - ARGENTINA 2010REVELION  CHILE - TAHITI - BORA BORA - MOOREA  - ARGENTINA 2010
REVELION CHILE - TAHITI - BORA BORA - M...
R E V E L I O N CHILE - TAHITI - BORA BORA - MOOREA - ARGENTINA O trecere peste ani intr-o " perla tropicala ", ...
CIRCUIT IORDANIA - SIRIA - LIBANCIRCUIT IORDANIA - SIRIA - LIBAN
CIRCUIT IORDANIA - SIRIA - LIBAN
IORDANIA - SIRIA - LIBAN O incursiune in istoria si traditiile unora dintre cele mai vechi si bogate culturi ale ...
IORDANIA - SIRIA - LIBAN 2010IORDANIA - SIRIA - LIBAN 2010
IORDANIA - SIRIA - LIBAN 2010
IORDANIA - SIRIA - LIBAN O incursiune in istoria si traditiile unora dintre cele mai vechi si bogate culturi ale ...
REVELION  FILIPINE - TAIWAN - HONG KONG 2010REVELION  FILIPINE - TAIWAN - HONG KONG 2010
REVELION FILIPINE - TAIWAN - HONG KONG ...
R E V E L I O N FILIPINE - TAIWAN - HONG KONG O trecere peste ani intr-una din "perlele tropicale" ale ...

CIRCUIT VENEZUELA, ECUADOR SI CROAZIERA IN GALAPAGOS ESTE LISTAT IN: