Inscrie firma »

R******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare R******************************

Cabinetul avocatial \"Racz Ferenc\" va ofera servicii in materie civila si comerciala, in special legat de dreptul de proprietate, cum ar fi: tranzactii imobiliare, revendicari imobiliare, succesiuni, etc., legat de litigii comerciale , lichidari si falimente societati comerciale, precum si intocmirea de contracte sau tranzactii denatura civila ori comerciale.


Prestam toate activitati prevazute de legea privind profesia avocat: consultanta juridica, redactare acte, atestarea identitatii partilor si darea de data certa a actelor redcatate, apararea intereselor clientilor in fata tutror instantelor de judecata, a oricarei personae juridice sau fizice, romane sau straine.


Pentru aducerea la indeplinire a imputernicirilor profesionale cabinetul nostru colaboreaza cu experti evaluatori de constructii, experti topo, contabili si executori judecatoresti, traducatori, notari publici, precum si alte cabinete de avocatura din tara si strainatate (in special Ungaria).


Colectivul nostru de munca se implica in activitatea profesioanla dand dovada de promptitudine, seriozitate, constiinta, umanism, loialitate si desosebit simt al raspunderii.
PREZENTARE R******************************
MEMBRU
GRATUIT
R******************************
308 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: avocat - Cabinet avocat - dreptul de proprietate

ULTIMELE PRODUSE ALE RACZ FERENC - CABINET DE AVOCAT

Oferta firmei RACZ FERENC - CABINET DE AVOCAT nu contine nici un produs sau serviciu
RACZ FERENC - CABINET DE AVOCAT ESTE INSCRISA IN