CEAI DE COADA CALULUI (50 g)
Producator: STEF MARPrezentare CEAI DE COADA CALULUI (50 g)
CEAI DE COADA CALULUI� (50 g)
Compozitie:
Iarba coada calului
Administrare:
2 cani/zi de decoct, cald, inainte de mese; pulbere - ca reminerealizant - 1 varf de cutit/zi
Indicatii:
Diuretic (inclusiv cu actiune usor antiseptica ) declorurant, remineralizant, hemostatic, neutralizant gastric, expectorant, antieczematos, antisudorific.
Se recomanda in actiuni renale, hidropizii, albuminurie, guta, afectiuni cardiace, adjuvant in TBC pulmonar, anemii, prevenirea cariilor si fortifierea unghiilor fragile, hemoroizi, dismenoree, gastrite hiperacide, ulcer, tuse, ulcere varicoase, eczeme, transpiratia picioarelor.
�
Mod de preparare:
Decoct - 1 lingura la o cana; macerat la rece - 6-8 ore, in aceleasi proportii ca si la decoct
Producator:
STEF-MAR
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: