Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Deratizare spatii industriale

Deratizare spatii industriale

Tip produs: deratizare
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Deratizare spatii industriale

Societatea noastra este avizata ISO 9001-14001, Autorizatie Primaria Municipiului Bucuresti Nr.2013/28.05.2009, pentru efectuarea lucrarilor D.D.D., avand in dotare:

- Personal de specialitate - operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;

- Aparatura de ultima generatie - atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare - atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni.

Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre firme de renume mondial din domeniu .
Aplicarea anumitor tipuri de substante nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.
Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.

Pentru a intelege mai bine in ce constau operatiunile, va prezentam operatiunea:

DERATIZAREA - este folosita in combaterea rozatoarelor care, dupa cum se stie, in urma cercetarilor efectuate au o organizare sociala foarte bine pusa la punct - fiecare colonie de rozatoare (soareci, sobolani) are in componenta un mascul Alfa,care pune masculi tineri sa manance din momelile gasite ,iar dupa cateva zile in care ii monitorizeaza, lasa si pe ceilalti membrii ai coloniei sa manance.Tocmai de aceea s-au creat substante care actioneaza letal in 5-7 zile prin hemoragie sanguina (animalul, simtindu-se rau, se retrage in galerie si moare acolo, evitandu-se astfel aparitia de mirosuri in spatiile tratate).
Substantele folosite(vezi sectiunea raticide)sunt momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active din generatia a doua si treia ,iar grupa de toxicitate este III si IV.
Raticidele folosite au in componenta o solutie foarte amara, (evitandu-se astfel ingerarea raticidelor folosite, de catre oameni), se aplica in statii de intoxicare si sunt recomandate in gradinite, penitenciare, scoli, spitale, mega si super-market-uri, depozite de produse alimentare si nealimentare, etc.
In plus, noi va putem oferi si alte produse ecologice pentru alungarea diverselor taratoare(inclusiv serpi si soparle), indepartarea cainilor din incinte,solutii contra cartitelor,a pasarilor si multe alte probleme cu care va confruntati in spatiile detinute de catre dvs.( gazon, malul lacurilor, curti, etc.).
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
4 942 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dezinsectie - dezinfectie - deratizare

PRODUSE ASEMANATOARE CU DERATIZARE SPATII INDUSTRIALE

Dezinsectie spatii comercialeDezinsectie spatii comerciale
Dezinsectie spatii comerciale
Societatea noastra este avizata ISO 9001-14001, Autorizatie Primaria Municipiului Bucuresti Nr.2013/28.05.2009, pentru ...
DezinfectieDezinfectie
Dezinfectie
Societatea noastra este avizata ISO 9001-14001, Autorizatie Primaria Municipiului Bucuresti Nr.2013/28.05.2009, pentru ...
VidanjareVidanjare
Vidanjare
Servicii: Desfundare canalizare mecanizata Lucrarile se vor executa cu autospeciale dotate cu : -pompa de inalta ...
Epurare apaEpurare apa
Epurare apa
Servicii : - Instalare - Instruire - Service garantie si postgarantie - Consultanta tehnica Validari ...
Substante spalat profesionaleSubstante spalat profesionale
substante spalat profesionale
ECO Dezinsectie va ofera substante de spalat profesionale, detergenti si consumabile! ...
GardeningGardening
Gardening
Amenajari spatii verzi, amenajari gradini Alegerea Plantelor de Gradina Gazon Sisteme de irigat Mentenanta ...
Constructii civile si industrialeConstructii civile si industriale
Constructii civile si industriale
Pardoseli civile si industriale FLOWCRETE - (beton amprentat, beton tiparit, beton lustruit, polimer beton, beton patat ...

DERATIZARE SPATII INDUSTRIALE ESTE LISTAT IN: