Inscrie firma »
FIOLE CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANTE AQUA LIFT DR. TEMT

FIOLE CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANTE AQUA LIFT DR. TEMT

Tip produs: acid hialuronic fiole | acid hialuronic | fiole fata elastina
Producator: LABORATOARELE COSMETICE DR. TEMT
 

Prezentare FIOLE CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANTE AQUA LIFT DR. TEMT

DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

Fiolele produse de Laboratoarele cosmetice DR. TEMT au o concentratie foarte ridicata de ingrediente naturale active, special concepute pentru toate tipurile si deficientele pielii, au nivelul PH - ului mai mic de 7, nu modifica structura naturala a acizilor pielii, dau rezultate vizibile la scurt timp dupa utilizare.

Pentru a spori efectele fiolelor, specialistii DR. TEMT recomanda utilizarea acestora urmata de aplicarea unei masti si a unei creme corespunzatoare tipului de ten.

FIOLELE CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANTE AQUA LIFT DR. TEMT sunt recomandate pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul uscat si sensibil.

FIOLELE CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANTE AQUA LIFT DR. TEMT curata, hidrateaza si tonifica imediat pielea estompand si prevenind aparitia ridurilor si liniilor fine de pe fata.

Pentru un tratament intensiv de hidratare folositi o FIOLA CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANTA AQUA LIFT DR. TEMT seara de doua ori pe saptamana. Apoi puteti folosi o fiola Sericin Aqua Lift in fiecare dimineata cand pielea are nevoie de hidaratare suplimentara.

INGREDIENTE PRINCIPALE.

ACID HIALURONIC este o componenta organica care se gaseste in fiecare tesut si care asigura hidratarea fibrelor de colagen si elastina. Un continut optim de acid hialuronic in tesuturi duce la o piele mai fina, mai elastica, cu un aspect tineresc.

Acidul hialuronic formeaza o bariera naturala de protectie a pielii actionand in acelasi timp, in profunzime si la nivelul tesuturilor, fiind considerat cel mai bun factor de hidratare naturala a pielii. Acidul hialuronic este responsabil pentru rezistenta, supletea, elasticitatea, tonicitatea si netezirea pielii. Studiile clinice au demonstrat ca procentul de acid hialuronic din epiderma scade odata cu varsta, de aceea este indicat sa utilizam produse cosmetice care contin acest ingredient pentru a stopa imbatranirea prematura a pielii si deshidratarea acesteia, aparitia ridurilor si a degradarii pielii.

Acidul hialuronic are efecte extraordinare in netezirea si umplerea ridurilor, vindecarea mai rapida a ranilor, cicatricilor si imperfectiunilor pielii.

SERICINA, un ingredient premium, deosebit de valoros si foarte scump utilizat in cosmeticele de lux; este o proteina naturala extrasa din cocoloasa viermilor de matase cu rol antioxidant si de protectie impotriva tumorilor la nivelul pielii, reduce stresul oxidativ si iritatiile acesteia, creeaza o hidratare de protectie, un film antirid pe suprafata pielii, confera un sentiment imediat, de lunga durata, de neted si catifelat. Contine aminoacizi si oligoelemente esentiale pentru organismul uman, alanine, arginine, serine, valine.

EFECTE.

HIDRATATEAZA SI REGLEAZA UMIDITATEA NATURALA A PIELII. Sericina are in compozitie 18 aminoacizi necesari pentru corpul uman, dintre care SERINA prezenta in proportie foarte mare, este un agent natural de hidratare a pielii, cu un efect de lunga durata.

EFECT ANTICANCERIGEN, PROTECTOR, REGENERANT SI FILMOGEN PENTRU PIELE. Sericina creaza o pelicula transparenta cristalina de protectie a pielii, are proprietati antioxidante, reface si imbunatateste semnificativ bariera epidermica fata de actiunea nociva a substantelor alcaline, a razelor solare, clorului, apei, sarii de mare si a substantelor chimice nocive cu care pielea si parul vin in contact. Are proprietati antitumorale prin reducerea stesului oxidativ la nivelul pielii, foarte eficienta in lupta impotriva radicalilor liberi.

VINDECA RANILE SI IRITATIILE, PREVINE CRAPAREA PIELII SI DETERIORAREA CHIMICA A PIELII. Sericina este un adevarat tratament pentru pielea deteriorata, arsa de soare, crapata si iritata. Sericina, pe langa proprietatile reparatoare pentru piele este nontoxica, noniritanta si nonsensibilizanta, ideala pentru pielea alergica, sensibila si delicate, contribuind la refacerea structurii naturale a pielii.

PREVINE APARITIA PISTRUILOR SI PETELOR PIGMENTARE CAUZATE DE EXPUNEREA LA SOARE. Sericina regleaza secretia de tirozinaza fapt care previne pigmentarea neregulata; inhiba secretia melaninei in piele.

PROPRIETATI ANTIRID, ANTIIMBATRANIRE. Sericina are un puternic efect de netezire si catifelare a pielii, confera finete si elasticitate tegumentara, accelereaza metabolismul pielii, previne imbatranirea vasculara, reduce ridurile, mentine pielea tanara, moale si matasoasa.

IMBUNATATESTE ASPECTUL PIELII. Sericina confera frumusete radianta tenului, confera finete matasoasa, luciu si elasticitate naturala tenului avand afinitate pentru keratina.

EXTRACT DE CASTRAVETE: are efecte de curatare a pielii si proprietati astringente. In plus, extractul de castravete da stralucire pielii, bogat in vitamina E, pastreaza elasticitatea pielii, curata si lumineaza pielea.

AQUADERM: este un rehidratant pentru tenul cu tendinte de uscare, mentine hidratarea optima a pielii, netezeste pielea aspra si o transforma intr-o piele moale, supla si sanatoasa prin cresterea continutului de umiditate.

MOD DE UTILIZARE.

FIOLELE CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANTE AQUA LIFT DR. TEMT se aplica dupa curatarea prealabila a pielii. Aplicati continutul unei fiole pe suprafata pielii prin masaj usor cu miscari circulare, pana cand produsul este complet absorbit. Va recomandam utilizarea fiolei impreuna cu o masca si o crema pentru ten normal, sensibil, gras sau mixt din gama DR TEMT. Utilizati mai intai fiola, dupa care aplicati masca si apoi crema. Daca se aplica numai fiola, dupa masajul usor, se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se clateste cu apa.

MOD DE AMBALARE 10 X 2 ML - 161 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT.
PREZENTARE I******************
MEMBRU
GRATUIT
I******************
29 727 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cosmetice profesionale - distribuitori produse cosmetice profesionale - magazin produse cosmetice profesionale

PRODUSE ASEMANATOARE CU FIOLE CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANTE AQUA LIFT DR. TEMT

TONIFIANT CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANT HIDRO SILK DR TEMTTONIFIANT CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANT HIDRO SILK DR TEMT
TONIFIANT CU ACID HIALURONIC SI SERICINA...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. GAMA ...
RON 105
CREMA CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANTA SI HRANITOARE DE NOAPTE DR. TEMTCREMA CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HIDRATANTA SI HRANITOARE DE NOAPTE DR. TEMT
CREMA CU ACID HIALURONIC SI SERICINA HID...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. GAMA ...
RON 107
LAPTE DEMACHIANT HIDRATANT CU SERICINA SI ULEI DE MIGDALE DULCI HIDRO SILK DR. TEMTLAPTE DEMACHIANT HIDRATANT CU SERICINA SI ULEI DE MIGDALE DULCI HIDRO SILK DR. TEMT
LAPTE DEMACHIANT HIDRATANT CU SERICINA S...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. GAMA ...
RON 91
CREMA HIDRATANTA DE ZI CU SERICINA SI ACID HIALURONIC HIDRO SILK DR. TEMTCREMA HIDRATANTA DE ZI CU SERICINA SI ACID HIALURONIC HIDRO SILK DR. TEMT
CREMA HIDRATANTA DE ZI CU SERICINA SI AC...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. GAMA ...
RON 104
MASCA HIDRATANTA CU SERICINA ULEI DE MIGDALE SI VITAMINA E HIDRO SILK DR. TEMTMASCA HIDRATANTA CU SERICINA ULEI DE MIGDALE SI VITAMINA E HIDRO SILK DR. TEMT
MASCA HIDRATANTA CU SERICINA ULEI DE MIG...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. GAMA ...
RON 91
TRATAMENT COSMETIC CU SERICINA ULEI PENTRU PAR FATA SI CORP MANUSA DE MATASE DR. TEMTTRATAMENT COSMETIC CU SERICINA ULEI PENTRU PAR FATA SI CORP MANUSA DE MATASE DR. TEMT
TRATAMENT COSMETIC CU SERICINA ULEI PENT...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. TRATAMENTUL ...
RON 91
FIOLE ANTI-AGING ADVANCED CU ACID HIALURONIC COLAGEN SI VITAMINA C DR. TEMTFIOLE ANTI-AGING ADVANCED CU ACID HIALURONIC COLAGEN SI VITAMINA C DR. TEMT
FIOLE ANTI-AGING ADVANCED CU ACID HIALUR...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. Fiolele ...
RON 96
TRATAMENT PENTRU PAR FATA SI CORP MANUSA DE MATASE DR. TEMTTRATAMENT PENTRU PAR FATA SI CORP MANUSA DE MATASE DR. TEMT
TRATAMENT PENTRU PAR FATA SI CORP MANUSA...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. TRATAMENTUL ...
RON 91
FIOLE COSMETICE CU VITAMINA C PROTECTOARE SI REGENERATOARE 5 ML DR. TEMTFIOLE COSMETICE CU VITAMINA C PROTECTOARE SI REGENERATOARE 5 ML DR. TEMT
FIOLE COSMETICE CU VITAMINA C PROTECTOAR...
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA. Fiolele produse ...
RON 76