Inscrie firma »
Analiza economico-financiara

Analiza economico-financiara

Tip produs: rentabilitate | risc | performante
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Analiza economico-financiara

Analiza economica financiara studiaza mecanismul de formare si modificare a fenomenelor prin descompunerea lor in elemente componente, in parti simple, prin stabilirea factorilor de influenta. Descompunerea se face in trepte, de la complex la simplu, in vederea identificarii cauzelor finale care explica o anumita stare de fapt, un anumit nivel de performanta sau o evolutie a lor.
Analiza economica studiaza activitatile economice din punct de vedere economic: al consumului de resurse; al rezultatelor obtinute.
Analiza economica poate avea ca obiect nu numai o activitate economica, ci si una tehnica, sociala, administrativa, financiara , concurentiala, aspecte care sunt in directa legatura cu rezultatele finale obtinute de intreprindere si care pot explica si completa concluziile rezultate in urma anlizei.
Analiza economico-financiara reprezinta un ansamblu de concepte, metode, tehnici, procedee si instrumente care asigura tratarea informatiilor interne si externe in vederea: formularii unor aprecieri pertinente referitoare la situatia economico-financiare a unei firme; identificarii factorilor, cauzelor si conditiilor care au determinat acea situatie economica a firmei; identificarii rezervelor interne de imbunatatire a activitatii acesteia, din punct de vedere al utilizarii eficiente a resurselor umane, materiale si financiare.
Analiza economico-financiara se realizeaza in sensul invers evolutiei reale a fenomenului cercetat si anume de la rezultatele activitatii economice catre elemente si factori.
Datorita modificarii principalilor factori care determina, in prezent, climatul economic si socio-politic, analiza economico-financiara si-a modificat si adaptat metodologia si tehnicile de analiza, implicand din partea analistilor cunostinte aprofundate de contabilitate si gestiune, dar si anumite subtilitati in a surprinde aspectele particulare ale fiecarui factor studiat.
Societatea noastra va ofera posibilitatea de a va intocmi analiza economico-financiara (sumar, fara interpretarea rezultatelor), pe site-ul societatii.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
12 067 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: risc - evaluare - performante

ANALIZA ECONOMICO-FINANCIARA ESTE LISTAT IN: