Inscrie firma »

S********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************************

Cu noi, realizati o promovare inteligenta a companiei si produselor Dvs, prin metode inedite!
WEB DESIGN:

Realizarea de site-uri web, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice si pana la finalizarea programarii si introducerea datelor - imagini, text, fisiere si alte elemente - care alcatuiesc continutul acestuia.



Site Flash - realizam site-uri animate, integral Flash. Puteti opta pentru o varianta animata, de impact, integral Flash, sau pentru o varianta statica/dinamica in care sa includem elemente flash, animatii. Design-ul pe care-l propunem tine cont si de o etapa viitoare in dezvoltarea site-ului : optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare.

Site-uri statice HTML, situri dinamice PHP - pentru ca dvs. sa puteti interactiona cu vizitatorii site-ului se folosesc pagini dinamice. Pentru interactionarea cu bazele de date, folosim limbajul de programare PHP. Unele portiuni din website (stiri, noutati, targuri, expozitii, etc) pot fi usor administrate de dvs. printr-o INTERFATA DE ADMINISTRARE

Redesign - este o necesitate daca aveti deja un site construit cu ceva timp in urma, sau designul site-ului este deja invechit, paginile au poze sau elemente de Java Script/Ajax sau Flash ce ingreuneaza foarte mult incarcarea paginii, website-ul nu a fost proiectat/optimizat pentru a fi usor gasit de motoarele de cautare, pe site predomina textele si doriti o revigorare a partii grafice sau mai multa animatie

Intretinere site - daca site-ul Dvs necesita schimbari de text sau poze periodic, sau vreti doar anumite modificari la un moment dat, va putem asigura intretinere. Realizam bannere web, animatii flash, harti, newsletter, tur virtual, imagini panoramice flash. Contra unui abonament fix sau in sistem de plata per ora, putem face in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti in site.

Servicii de programare si dezvoltare a aplicatiilor web personalizate, proiectate in functie de nevoile fiecarui client in parte. Fie ca este un magazin virtual, un catalog de produse sau un portal complex si un sistem de gestionare a lui, compania noastra este alegerea potrivita. Astfel, putem realiza: Solutii Comert electronic (E-commerce) - Magazine virtuale cu vanzari online, modul de stiri, noutati in site, sisteme de administrare a bazelor de date, site-uri PHP si Baze de Date MySQL, Blog, Chat, Carte de Oaspeti, Forumuri, sisteme de gestionare a clientilor, formulare de comenzi online, directoare web, statistica traficului din site, galerii foto, cu modul de administrare. La cerere, putem dezvolta si aplicatii web complexe.

Magazinele virtuale va ajuta sa va cresteti vanzarile. Fara vanzatori si stocuri, deschis 24/24 de ore, accesibil de oriunde si oricarei persoane cu acces la internet - iata cateva din avantajele unui magazin de comert electronic. Un astfel de magazin online contine informatii produse, pret produse, cumparatorul poate selecta produse si adauga in cosul de cumparaturi, un modul de cautare in catalog, promotii, top vanzari, un sistem prin care datele introduse de client ajung la vanzator, un modul de administrare catalog de produse, prin care dvs. puteti adauga produse in magazinul virtual, modifica preturi. Un magazin virtual, oricat de bun, complet ar fi, nu poate atrage vizitatori si deci, nu poate aduce vanzari daca nu este bine promovat. Firma noastra va ofera si astfel de servicii de promovare online a magazinului Dvs.



Print CD/DVD, carcasa si coperta:

Tiparirea discului se face la cea mai buna rezolutie, direct pe fata discului, orice format text grafica si foto. Dupa tiparire, se aplica un strat de lac transparent pentru rezistenta printului la umezeala, zgarieturi, lumina.



CD de prezentare, CD catalog de produse (700 MB) - o metoda moderna de promovare a companiei dvs, a produselor, a proiectelor in desfasurare sau a promotiilor in curs. Poate reprezenta un cadou deosebit oferit clientilor si partenerilor companiei pentru diverse ocazii festive, trainninguri interne, suport de prezentare la conferinte sau prezentari, fiind, de asemenea, un instrument foarte util pentru comunicare interna. Marca dvs. apare pe fiecare produs vandut, consolidandu-va imaginea de firma. Pentru CD-uri ce insotesc produse cu instructiuni de utilizare, date tehnice, kit-uri de instalare, este un instument foarte eficient de consolidare a imaginii de companie.

CD business card - reprezinta cartea de vizita ideala pentru o comunicarea perfecta cu clientii. Surprindeti partenerii de afaceri printr-o forma inedita de publicitate. Oferiti clientului acces rapid si eficient la informatii despre companie si produse. Cu un spatiu pe disc de pana la 47 MB, CD-ul sub forma dreptunghiulara este suficient pentru fisiere simple de prezentare cum ar fi PowerPoint, PDF, filme scurte sau animatii flash. Mini CD 8 cm - o metoda ideala de promovare a companiei la targuri si expozitii. Oferiti pe CD prezentarea companiei, site web offline, sau produsele dvs. Mini CD-ul, cu o capacitate de pana la 210 MB, este ideal pentru orice campanie de promovare, ocupa spatiu mic, poate fi folosit de agentii dvs. pe teren, poate fi fixat pe o mapa de prezentare. Sunt disponibile atat plicuri de plastic transparente cat si carcase slim pentru miniCD.

DVD-ul ( 4,7 GB) se foloseste atunci cand doriti sa transmiteti mai multe informati: filme ale evenimetelor companiei, prezentari video, evenimente de companie sau pachete cu date tehnice mai mari.


Creatie grafica si imagine de companie:

Creatiea grafica reprezinta identitatea companiei, conferind consistenta mesajului transmis. Modul in care compania se prezinta determina felul in care publicul o percepe. Creatia grafica nu este doar o modalitate de a fi \"la moda\". Este vorba despre a spune lumii cine esti intr-o maniera care o va face sa-si aminteasca de tine in mod pozitiv.


Pliante, brosuri, cataloage, afise, reclame tiparite, mape, ambalaje , toate sunt elemente ce sustin strategia de comunicare a companiei. Procesul de design grafic al acestor materiale trebuie sa tina cont de elementele ce definesc identitatea vizuala a companiei pentru a transmite eficient si coerent mesajul catre publicul vizat. Astfel, realizam pentru partenerii nostri:
- Materiale publicitare: pliante, brosuri, cataloage, afise, fluturasi, reclame tiparite, mape, postere
- Grafica publicitara pentru publicatii (reviste, ziare, cataloage)
- Creatie grafica: corporate ID, etichete, ambalaje
- Personalizare de diverse obiecte promotionale
PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
773 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: web design - creatie site - print CD DVD policromie

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LEADER BUSINESS CONSULTING SRL

Oferta firmei SC Leader Business Consulting SRL nu contine nici un produs sau serviciu