Prezentare Paulsen ceai verde Madame Butterfly
Paulsen ceai verde Madame Butterfly
Istoria si prepararea ceaiului verde
In Europa ceaiul verde este cunoscut din secolul 16, dar de atunci se bucura de o popularitate in crestere, totodata datorita combinatiilor cu aroma fina si complexa. Important pentru pregatirea ceaiului este temperatura potrivita, aceasta trebuie sa fie de cel putin 70 si cel mult 90 de grade Celsius. Variatiile rafinate de ceai verde sunt obtinute din frunzele netratate. Aromatizat in forma pura, ofera un parfum delicios. Acest lucru poate fi realizat cu ierburi fine sau fructe.
Amestec de ceai verde cu gust delicios de mango copt si aroma dulce de papaya proaspat. Poate fi servit pur si rafinat sau cu dulceata, miere sau zahar.
Preparare: clatiti ceainicul cu apa fierbinte pentru preincalzire, adaugati o lingurita cu varf de ceai la o cana, apoi turnati apa fierbinte (80 grade Celsius), lasati sa infuzeze 2-3 minute.
Ceai verde cu aroma de mango, fructe exotice, papaya.
Ingrediente: ceai verde, papaya (papaya, zahar), mango (mango, zahar), arome, flori de floarea soarelui
Greutate: 100g
C*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: