Prezentare Paulsen ceai de lamaie si ghimbir
Paulsen ceai de lamaie si ghimbir
Ceaiul de plante nu este din frunze, flori sau muguri de plante de ceai. In plus inafara de de flori si tulpinile plantelor se gasesc , de exemplu , frunze si bucati de scoarta in compozitiile individuale ceai. Avand in vedere varietatea de ingrediente care sunt folosite, iubitorii de ceai se pot bucura de o mare diversitate de arome. Aceste amestecuri de ceai contin ghimbir, iarba de lamaie, fructe uscate, flori de portocal. Un ingredient extrem de popular printre amestecurile de plante este menta. Cultivarea acesteia se face in mai multe tari europene (Spania si Germania), dar si in America de Nord. In functie de amestecul de ceai se utilizeaza planta intreaga sau numai frunzele. Ceaiul de menta ofera un gust racoritor. O alta plata foarte populara este musetelul, cultivat in Germania si Europa de Est dar si in Egipt. Acest ingredient ofera infuzii cu aroma blanda si florala.
Acest amestec rafinat combina prospetimea ghimbirului cu iarba si coaja de lamaie.
Preparare: adaugati o lingurita cu varf de ceai la o cana, apoi turnati apa fierbinte (95-100 grade Celsius), lasati sa infuzeze 8-10 minute.
Ceai de plante, lamaie si ghimbir.
Ingrediente: ghimbir, lamaita, coaja de lamaie, radacina de lemn dulce, menta creata.
Greutate: 100g
C*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: